Screeny ci Profily MONKA: staty, vybaveni, buildy

Odpovědět
Sirius
Fallen Shaman
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Sirius#2877
Re: Screeny ci Profily MONKA: staty, vybaveni, buildy

Příspěvek od Sirius » 25.04.2014, 17:33 hod.

Tak můj mončičák je tady:-)
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Siri ... o/30306774
Ještě stále čekám na Thunderfury místo Shenlogy. Chtěl bych ještě poskládat Inna set na 4 mantry protože by to byl pěkný support pro partu:-)
Build jedu mnichovskou klasiku. Spirit generator + Light runa, Tail Kick na stuny - Lighting, Dashing strike - na zryhlení pohybu po odportění
Stahovák pro pro partu, Mystic ally + 10% DMG, a nakonec Mantru na 10% AS pro partu. Když jdem Torment IV tak přepínám na Healing + all res.
Pasivky na Armor, All ress, na DMG boost pro v partě a na větší pecky 3tí ranou Spirit regenem.

Zatím je to celkem solidní monk a ustojí i to T4. Bohužel občas skapu protože ( nevím z jakého důvodu ) mi při mlácení nějakých elitek klesne FPS ze 60 (VSync) na nějakých 15... to nemužu dělat nic:-)

exofus
Fallen Shaman

Příspěvek od exofus » 28.04.2014, 06:51 hod.

zahron píše:
exofus píše: Kdyžtak poraďte :D
Máš fakt hodně strašně uber moc velký toughness a strašně moc life :D začni tam cpát dmg staty a klidně se neboj ubrat na HP nebo tam naprat X elemental dmg
No s tím že nemám moc dmg jsem smířený - jak jsem říkal nehraju nikdy solo mým ukolem je spamowat cyclone a blinding flash, spamowat - aby se monstra moc nedostávaly k DPSkařúm a ti to mohli v klidu vykosit- já jen musím přežít uporstřed toho všeho(na T2 rozchodím jen 2 champ packy+ nejaký mosntra k tomu T3 tam si dám jen jeden pack+ monstra no a kde je do T6 :/// jsem chtěl síše poradit ohledně té runy do kicku a jestli nedoporučíte jiný spitit gen.)

Dark-Han
Quill Rat
BattleTag:DarkHan#2786

Příspěvek od Dark-Han » 30.04.2014, 07:31 hod.

Tady celkem zajímavej build na T6.

firdecek
The Butcher
BattleTag:Firius#2998

Příspěvek od firdecek » 30.04.2014, 07:40 hod.

Pěkný build, ale je k tomu potřeba pár itemů, jinak to moc na T6 nebude fungovat :)

Aragorn
Gorebelly

Příspěvek od Aragorn » 02.05.2014, 09:08 hod.

Ahoj

Jede tu někdo 2-hand fire monka, který NEpoužívá kopání a RORG prsten?

Momentálně to mám takhle - http://eu.battle.net/d3/en/profile/Bere ... o/14458562

Mám rád 2-hand zbraně a na té holi, co mám, mě hrozně baví ten fear effect. Díky zpomalení monster z mantry nestihnou ode mne utíkat daleko.
Soustředím se na snížení cooldown časů a jako hlavní damage skilly používám Cyclone Strike a SSS (Holy runa, protože mi nejvíc sedí a mám +Holy dmg na SoJ prstenu).

Co se skillů týče, uvažuju časem o nahrazení generátoru třeba Inner Sanctuary a na T1 bych asi mohl místo STI pasivky dát Momentum.
V gearu je můj hlavní cíl sehnat Pandemonium Loop prsten kvůli synergii s mojí zbraní a kvůli zábavě. Dále potřebuju ještě víc CDR a to asi právě na prstenech a rukavicích. Ještě ucraftím lepší Cpt. Crimson boty, Reapers Wraps (vím, že Strongarm fungují i na Cyclone Strike, ale ten spirit z health globes je nenahraditelný pro mne) a zkusím najít nějaký amulet s imunitou a setová monk ramena (mám už helmu, ale jen v truhle, teprve s druhou set částí se mi vyplatí nosit).

Kdyby mě přestal ten fear bavit, tak bych asi zkusil Maximus (když ho najdu).

Za jakékoli postřehy budu rád.
D2R FanaZealer lvl 96 (SC SSF, bez runových slov)
Hledá do grálu - už 'jen' Tyraels Might 8-)

AlterEgo
Burning Soul

Příspěvek od AlterEgo » 02.05.2014, 10:41 hod.

IMO nejzajimavejsi staffka pro monka je momentalne THE FLOW OF ETERNITY kdy v kombinaci se setem Monkey King's Garb se da uz dosahnout zajimavych vysledku.

Bagr13
Doom Knight
BattleTag:Bagr#2994

Příspěvek od Bagr13 » 02.05.2014, 11:52 hod.

JA´sice mám taky rád 2H zbraně, ale myslím si, že v datadisku nejsou moc k použití bohužel, myslím si , že by si zasloužili třošku boost, aby se vyrovnali 1H zbraním :( Já je hrál ve vanile skoro na všem tady je nemám na ničem, hold pomalá as je někdy výhoda :)

Na to daibo čekám ale stále nic :)

firdecek
The Butcher
BattleTag:Firius#2998

Příspěvek od firdecek » 03.05.2014, 11:03 hod.

Podle mě je chyba v tom, že 2H mají v kvalitě stejné unikátní affixy jako 1h zbraně..Tím pádem se už jen kvůli těm bonusům vyplatí mít 2 zbraně, každá s jiným bonusem (kombinace thunderfury a Odyn son např.). Měli by ale mít affixy, které jsou 2x lepší..bohužel v tuto chvíli je to opačně, často na 1h je lepší affix než na 2H.

Aragorn
Gorebelly

Příspěvek od Aragorn » 03.05.2014, 11:45 hod.

THE FLOW OF ETERNITY vypada dobre no. Osobne se trochu bojim, ze hazet kazdych par sekund SSS muze byt po chvili nuda, ale treba ne.

Ty 2- hand zbrane si troufam tvrdit v nasledujicich patchich nejak 'opravi'. Musi preci videt, jak se lidem nechce ty 2-handy nosit.

Pred chvili mi padnul Pandemonium Loop prsten (hura!), tak schvalne zkusim, jak to jde dohromady s tou 'fear' staffkou, co mam. Ta exploze by mela davat nejakou dmg slusnou.. snad.

zahron
Wraith
BattleTag:zahron#2939

Příspěvek od zahron » 03.05.2014, 12:47 hod.

Já mám celkem solidní sbírku, ale nevím co stím:

http://eu.battle.net/d3/en/item/incense ... and-temple
http://eu.battle.net/d3/en/item/staff-of-kyro
http://eu.battle.net/d3/en/item/warstaf ... eral-quang

http://eu.battle.net/d3/en/item/balance
tady mám spirit regen 6 a rollnul jsem TR dmg ale ve srovnání s warrstaff of general quang je zase ho*no :-x

všechno 2 500 dmg + a jde jim naklikat socket :D
Obrázek

Guru
Doom Knight

Příspěvek od Guru » 14.05.2014, 09:01 hod.

Ja mel stesti zatim jen na tu Staff of Kyro a musim rict, ze to neni vubec spatne a myslim ze nejaky pekny Lightning nebo Fire build s Dedly Reachem a LTK by mohl byt velice zabavny, ale jak psal Firdecek zadna divocina jako s 2x1H to nebude.
Mate problemy se ctenim celych vet a radi si hrajete se slovicky? Nereagujte na me prispevky ... nemam potrebnou kvalifikaci pro vyuku prvniho stupne zakladnich skol.

Aragorn
Gorebelly

Příspěvek od Aragorn » 14.05.2014, 16:24 hod.

Tak v patchi 2.0.5 konečně trochu přidali damage zvonům a Explosive Light runa je nyní dokonce fire, což mě potěšilo. Taky je super, že udělali více možností pro spirit generátory - zkusím Blazing Fists a Keen Eye. Combination Strike pasivka možná bude stát za úvahu.

maja
Doom Knight
BattleTag:maja#2296

Příspěvek od maja » 15.05.2014, 06:52 hod.

tak to je jen smetí pozitivity na monkovi, uvidíme jak to dopadne v patchi 3.0.0

Guru
Doom Knight

Příspěvek od Guru » 15.05.2014, 12:17 hod.

V Patchi 3.0.0 bude Monk zcela odstranen ze hry protoze uz v 2.0.6 ho omezi pouze na pouzivani 2H zbrani a od te doby ho nikdo nebude hrat :D
NO COMENT ... http://i.imgur.com/w22ZPaT.png

BTW: Timto bych chtel podekovat Predymu/Archangelovi za krasne WKL pro meho Lightning monka, kteremu se ted budu trosicku venovat, nekdo nejake zajimave tipy na Lightning build ? Diky :wave:
Mate problemy se ctenim celych vet a radi si hrajete se slovicky? Nereagujte na me prispevky ... nemam potrebnou kvalifikaci pro vyuku prvniho stupne zakladnich skol.

Frozen
The Butcher
BattleTag:Frozen#2576

Příspěvek od Frozen » 15.05.2014, 12:25 hod.

Nevím jak na solo, ale a hru v partě je monk nejdůležitější a nejvíce žádaná postava, tak vcelku nechápu proč jsou lidé neustále naštvaní nad tím jak je monk prostě špatný... kdyby monk uměl všechno, tak by chodili party složený jen z monků....

*edit
Naposledy upravil(a) Frozen dne 15.05.2014, 13:44 hod., celkem upraveno 1 x.
Obrázek

maja
Doom Knight

Příspěvek od maja » 15.05.2014, 12:57 hod.

Frozen píše:Nevím jak na solo, ale a hru v partě je monk nejdůležitější a nejvíce žádaná postava, tak vcelku nechápu proč lidé neustále brečí nad tím jak je monk prostě špatný... kdyby monk uměl všechno, tak by chodili party složený jen z monků....
to sis to špatně vyložil s nasr****

to Guru: souhlasím, sdílím tvůj realismus na kterém budu muset evidentně ještě hodně pracovat :wave:

Frozen
The Butcher
BattleTag:Frozen#2576

Příspěvek od Frozen » 15.05.2014, 13:45 hod.

omlouvám se a již jsem to upravil :)
Obrázek

Guru
Doom Knight

Příspěvek od Guru » 15.05.2014, 14:18 hod.

Vlezu s Monkem do hry a Templar na mne: "Nechces mi delat followera"? :D

Maja: Snad to Blizzu casem dojde a prida ostatnim classam do hry legendu s affixem: "Your Monk cannot die", aby na nem alespon par lidi udrzel.

mdmT
Minion of Destruction
BattleTag:mdmT#2837

Příspěvek od mdmT » 15.05.2014, 14:26 hod.

Tak otázka je co hráč od toho monka čeká a proč je nastavenej jak je. Je fakt, že pro sólo hru jsem nebyl nikdy schopnej monka nastavit tak, aby k něčemu byl. Nicméně pro hru v partě jako suport je monk naprosto super. Otázka je jestli je to tak úmyslně nebo to jen vyplynulo z toho co umí a co ne. Vzhledem k tomu, že sólo v podstatě nehraju, tak já si na svýho monka nestěžuju a bude mě ke štěstí stačit, když ho nenerfnou:-)...

maja
Doom Knight

Příspěvek od maja » 16.05.2014, 07:46 hod.

pravda, pravda, jako support je monk ok, ale občas si chci projít některé lokace sám, otestovat kombinace skilů atd..., i to jde, jen škoda že ten posun jde pomalu, ale jak píše mdmt, může být i hůř, hlavně že nám ho nenerfli.

Odpovědět

Zpět na „Monk“