Tak o tohle se musím podělit...
Přes zaplého klienta jsem viděl, že Skyrim je v hře. Tak jsem si řekl, že by jsme si konečně mohli zahrát. Dali jsme 2 rifty a Skyrim otevřel truhlu, vypadla Innas Chesta. Po riftu jsem zjisti, že je Anci. Sice jsem rovnou říkal ,že tam mohli být vyšší staty, ale kolega řekl, ať nemrmlám a jsem rád, že mohla být horší. No po dvou riftech jsme dali jště nějaké trialy (abych si pak mohl zlepšit gemy). Připojil se k nám kolega, s kterým hraji nejvíce. Tak jsme lítali ve 3 lidech. Už předtím mi Skyrim radil s Monkem a říkal, že až padne Torch, tak to pro mě bude úplně něco nového. Chodili jsem GR okolo 25. A najednou po jendom GR Skyrim píše: " Ty máš štěstí jako prase". Přiznám se, že jsem měl trochu tucha, ale nechtlě jsem nic zakřiknout. Na moje "Jak to" přišla odpověď v podobě "Incense Torch of the Grand Temple", kterou mi Skyrim věnoval a jsem mu za to strašně moc vděčný, až mi bylo líto, že jsem sobec a tu Ačkovou chestu jsem mu předtím nedal (bohužel jsem jí přetočil).
Celkově jsme došli k závěru, že jsem lucker (klepu na dřevo). SW set (ruce, ramena, helmu), jsem vytočil vždy na prvních 500BS. SW amulet mi vypadl (teď se podržte) na GR1!.
Škoda, že ta helma castící WoL na dálu, co mi Kadala dneska dala, neměla socket, jinak by byla hodně libovka (je to áčko).
Takže myslím, že během 2 hodin získat Ačkovou helmu (i když bez socketu

), Áčkovou chestu a hlavně od Skyrima Torch je více méně super. A když to shrneme, tak na to, že hraji od čtvrtka, tak si myslím, že si vedu dobře.