v public games se dá potkat skoro všechno.... otázka zní, zahrajete si pak? Progresujete? Nebo pár úmrtí a skupina se rozpadne?Fru-fru píše:Nemluvě o tom, že v publicu se dá běžně potkat mnich dw taky bez štítu...
Rady pro mého Monka
- R-2
- Fallen Shaman
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Arto#2669
Když se probudíte v den, o kterém náhodou víte, že je to středa a všechno kolem připomíná neděli, začnete tušit, že něco není v pořádku.
WD - forever [/size]
WD - forever [/size]
- Fru-fru
- The Butcher
- BattleTag:Frufran#2167
Re: Rady pro mého Monka
Samozřejmě jak kdy, ale že bych měl pocit, že je takový monk k ničemu, ti jistě ne. Naposledy jsme progresovali cca 2h a dorazili jsme k champ, těm velkým parchantům s palcáty a tam byl konec. Ale viděl jsem je několikrát a nebyl s nimi problémR-2 píše:v public games se dá potkat skoro všechno.... otázka zní, zahrajete si pak? Progresujete? Nebo pár úmrtí a skupina se rozpadne?Fru-fru píše:Nemluvě o tom, že v publicu se dá běžně potkat mnich dw taky bez štítu...
Odesláno z mého HTC Desire HD A9191 pomocí Tapatalk 2
- Smelina
- Wraith
- BattleTag:Smelina#2454
- Kontaktovat uživatele:
DW monk je naprosto hratelná postava, snad jen o maličko dražší na gear. SC jsem dohrál se shieldem a cítil jsem se hodně blbě. Jako kdyby v Shaolinu měli komnatu boje se štítem. Na HC jsem se zapřísahal, že štít už do ruky nevemu a bavilo mě to mnohem více, i když jsem zakysnul na začátku 2. aktu - ovšem ne kvůli DW/absenci štítu, ale kvůli nedostatku resistů na ostatních částech gearu.
- Černý vlk
- Wraith
- BattleTag:Ngwathorgoth#1668
Taky se přidám. S monkem nejedu se štítem a nemám problém ve III. aktu inferna. Zbraně přitom dohromady nepřesáhly cenu 4M.
Ahoj,potreboval bych poradit co zmenit na svem monkovi http://eu.battle.net/d3/en/profile/Luka ... o/10704065 jde o to ze jakmile vlezu na 3 akt a narazim na prvni elite ci rare tak jdu pod kytky fest rychle,zkusil jsem si pohrat ze skilama ,a take dual zbrane sem vyzkousel a stejme me hnedka sundaji,dik za kazdou radu.
duál ti nemůžu doporučit. za prvné se štítem spíš něco vydržíš. ve štítu hledej block alespoň 20%, čím více, tím léle. za druhé ta tvoje offhand zbraň je úplně kompletně tragická a ten LOH ani nepoznáš.
skilly nemáš úplně špatný. takže akorát si dej místo dmg mantry raději evasion mantru+hard target runu. místo pasivky guardians path si dej resolve.
můžeš taky vyzkoušet jeden ze dvou defenzivních primárních útoků. totiž crippling wave + conclussion. nebo deadly reach + keen eye.
když trošku snížíš AS a úkor toho přidáš crit chance a dmg (např v rukavicích to jde snadno, ale i v tom štítu můžeš mít crit chance a následně ve zbrani crit dmg), tak ti významně stoupne dmg. jistě, mohl bys zachovat AS a jen přidat crity, ale to by asi bylo trošičku drahé.
skilly nemáš úplně špatný. takže akorát si dej místo dmg mantry raději evasion mantru+hard target runu. místo pasivky guardians path si dej resolve.
můžeš taky vyzkoušet jeden ze dvou defenzivních primárních útoků. totiž crippling wave + conclussion. nebo deadly reach + keen eye.
když trošku snížíš AS a úkor toho přidáš crit chance a dmg (např v rukavicích to jde snadno, ale i v tom štítu můžeš mít crit chance a následně ve zbrani crit dmg), tak ti významně stoupne dmg. jistě, mohl bys zachovat AS a jen přidat crity, ale to by asi bylo trošičku drahé.