Screeny ci Profily MONKA: staty, vybaveni, buildy

Odpovědět
vincdrago
Fallen Shaman
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:vincdrago#1334
Re: Screeny ci Profily MONKA: staty, vybaveni, buildy

Příspěvek od vincdrago » 18.09.2012, 17:42 hod.

a ja to zase chapu jako že to je debuff na mobech když je hitnu :)

coyd
Doom Knight
BattleTag:coyd#1890

Příspěvek od coyd » 18.09.2012, 17:59 hod.

no ja to chapu tak ze pokud mlatis do moba dostavas o 25% mensi dmg
takhle to ve finale asi funguje co jsem se docetl akorat nechapu proc v popisu nenapsali neco jako "each enemy you hit deals 25% less dmg for 2,5sec" to jak to napsali je docela zavadejici a dost lidi na forech si to vyklada jako ja :OXO
>>Monk<<
>>Witch Doc<<

Swen_von_Walhallion
Wraith
BattleTag:Swen #2595

Příspěvek od Swen_von_Walhallion » 18.09.2012, 18:28 hod.

me to prijde jasny, kazdy nepritel ktereho uderis dava o 25% mensi dmg po 2,5s. Ja osobne tam jinou variantu prekladu nevidim .-)
Obrázek

coyd
Doom Knight
BattleTag:coyd#1890

Příspěvek od coyd » 18.09.2012, 19:23 hod.

Swen_von_Walhallion píše:me to prijde jasny, kazdy nepritel ktereho uderis dava o 25% mensi dmg po 2,5s. Ja osobne tam jinou variantu prekladu nevidim .-)
Jde tam o sluvka "damage you deal.." pritom o zadny damage nejde ;) ale o kazdy hit
>>Monk<<
>>Witch Doc<<

kojot
Zhar the Mad
BattleTag:TruE#2982

Příspěvek od kojot » 18.09.2012, 19:29 hod.

No jde tam o damage. Těm mobům, kterým udílíš damage snižuješ damage o 25%. Nenapadlo mě, že by to mohlo někoho zmást, ale když teď nad tím uvažuju, tak to je trochu nešťastně napsaný.
Obrázek

Swen_von_Walhallion
Wraith

Příspěvek od Swen_von_Walhallion » 19.09.2012, 06:20 hod.

no ja jako hit chapu primar ale podle me to plati kdyz ho trefis i necim na dlku jako WoL expl palm etc. proto to damage you deal misto hit, me to prave prijde srozumitlne napsany osobne, na druhou stranu kazdej mysli trochu jinak a co me se zda jasny pro nekoho muze znamenat uplne neco jinyho.

Kazdopadne pokud necim das dmg do moba tak ten na 2,5s tak ten ti zasazeni mobove davaj o 25% dmg ti ktermy nic neudelas davaj plnou, z tohodle duvodu preferuju guardiena pac pro me osobne sou nejvetsi problem ranged potvory s hofem meelery a tam je mi resolve prd platny jelikoz nez se k nim proboxuju ( pokud nemam tempest rush nebo dashing strike) tak od nich dostavam defacto free hity takze mi prijde vyhodnejsi vyssi dodge. Konretne nejvic smrti pri farmeni A3 nemam na elitacha ale pul na pul faleni a ranged trash sice to na solo umira instatne alůe nez se proboxuju pres tu hordu potvor nablizko tak mi ranged celkem dokazou zatopit
Obrázek

Recy
Quill Rat

Příspěvek od Recy » 19.09.2012, 11:49 hod.

zdar tu jest můj monk
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Recy ... ro/4041646
rád vyzkouším nějaký typ na zlepšení... na účtě teď něco kolem 35M je tak snad by to šlo to dmg trochu posunout.

Swen_von_Walhallion
Wraith

Příspěvek od Swen_von_Walhallion » 19.09.2012, 12:21 hod.

no ja dneska poridil dve spejle za 17m a hupslo mi to z 54k na cca 64 unbuff dps 464% CD je celkem znat :-)
osobne bych doporucil mrkni se po strongarm bracers daj se sehnat s 130-200+ dex a sou to asi nej predlokti co se daj sehnat za furt slusnou cenu pak ramena s 150+ dex a anmu kterej ma navic k tomu co mas CD a placacka s Cd a socketem a slusnou dmg by taky nuskodila s 30k dps se podle me vic vyplati LoH nez LS ( kdyz vemu v uvahu tvuj mac crit hit tak si v pripade ze das nejvetsi moznou ranu primarem ukradnes cca 400 hp) kdezto s thunderclapem a cca 400 LoH toho vyrtiskas podstatne vic jen primarem
Obrázek

CoTTeach
Quill Rat
BattleTag:CoTTeach#2660

Příspěvek od CoTTeach » 20.09.2012, 07:00 hod.

Ahoj, potřeboval bych trochu poradit co a jak mám nastavit, vyměnit. Už jsem nějakej marnej. Momentálně jedu ACT III. Ještě to ale není ono.
Zde posílám svou postavu. Děkuji předem za nápady a tipy.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/CoTT ... o/18653186

Swen_von_Walhallion
Wraith

Příspěvek od Swen_von_Walhallion » 20.09.2012, 07:50 hod.

CoTTeach píše:Ahoj, potřeboval bych poradit s mojí postavou. Jsme aktuálně v infernu act III a už to není ono. Uvítal bych nějaké rady a zkušenosti, co by event. šlo lépe nastavit či změnit.
Děkuji všem.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/CoTT ... o/18653186
vykasli se na 6th sense 5% bonus do doodge je o nicem vem si misto toho resolve pokud mas broblemy s defenzi, nebo spis chant of resonance na spirit regen pripadne exalted soul na vic spiritu. Mantra of healing/ boon of inspiration to podle me moc nepomuze pokud chces tuhle matru tak bych spis doporucil z vlastni zkusenosti s 2h circular breathing (s chant of resonance to uz je celkem narez co se tyce spiritu) pripadne mantra of evasion hard target/backslash nebo klasiku Overawe, u WoL bych doporucil runu Empowered Wave s tou se to stava nejvic cost effective spell co mas, jinak vic dex acritu a crit dmg 36k dmps s 1,3k 2h zbrani je dost malo. Podle me mas zbytecne moc HP skus vymenit pasek a ramena za nco s 100+dex klidne i bez vit nebo jen malou vit co to udela a forarmsy by taky snesly o 100 vic dex
Obrázek

CoTTeach
Quill Rat

Příspěvek od CoTTeach » 20.09.2012, 08:25 hod.

Díky za rady zkusím večer.

CoTTeach
Quill Rat

Příspěvek od CoTTeach » 20.09.2012, 08:39 hod.

Ještě mě napadá otázka ohledně zbraně, měl bych se spíš snažit aby měla crit chance a dmg popř live on hit nebo tak něco? Nebo jí mám úplně změnit a za co?
Díky

Swen_von_Walhallion
Wraith

Příspěvek od Swen_von_Walhallion » 20.09.2012, 09:37 hod.

idealni je co nejvyssi CD + socket a life steal na 2h, poripade 2h s CD 150%+ a LS a vysokym dps je dobrej zakladcrit dmg ma jen nekolik legendarnich zbrani jinak to neni na zadne, bohuzel isehnat idealni 2h je celkem problem v tom maj vyhodu DW ze na kazde zbrani muzes mit neco a nemusi to bejt vsechno na jedny
Obrázek

Hamin
Quill Rat
BattleTag:HaminCZE#2172

Příspěvek od Hamin » 20.09.2012, 23:39 hod.

To je ta otázka... LoH je sice super, ale většinou je to na úkor něčeho jinýho. Já s průměrnou výbavou mám 80k základní damage a 0 LoH. Sice se musím smířit s tím, že pětkrát za hodinu chcípnu (a to ještě nepoužívám serenity), ale jedu docela výrazně rachlejch než ti co nechípou, protože maj LoH. Volba je na tobě, ale každopádně nejen podle mě, je důležitější celková damage, podpořená critical hit damage, než njaký přežívání s LoH. Zbraň socket, CD a LoH stojí desítky milionů a podle mě se to nevyplatí. Lepší je za pár mega koupit zbraň 70 CD + socket další CD. Cpát do zbraně gem na LoH mi přijde úplně nesmyslný, jestli mít 600 LoH nebo 100% CHD je u mě jasná volba - zelená vyhrává. Spíš je to na tom co ti víc sedí (já mám třeba 5 ze 6ti aktivních skillů jiných než má Chors).
Obrázek

Swen_von_Walhallion
Wraith

Příspěvek od Swen_von_Walhallion » 21.09.2012, 08:11 hod.

no mit brutalni dps na solo je super kdyz nahazim dps eqvip tak mam cca 75k dmg s BoH a elitky mizej jak vitr ale zase problem jednak s hordma trashe nez se tim proboxuju tak sem v cervenym a kdyz du s grupu kde ty elitky elitky vydrzej o dost vic tak chcipam jak moucha, a kdyz clovek chcipne kvuli tomu ze nema jak si doplnit hp na full na konci mapy a musi se vracet celou cestu tak to je k nasrani i kdyz mam slusnej runspeed + tempest stejne je to otrava to radsi budu mit o 5-10k min dmg ale nebudu se muset vracet, a btw jaty skily mam jiny kazdej den pac me nebavi jet tupy thunderclap, SW, SSS jako 99% monku sice to je brutalni burst ale je to nuda, taky proto sem se zbavil svoji WKL se socketem a 990 dmg :-D
Obrázek

space7
Wraith
BattleTag:Nathaniela#1621

Příspěvek od space7 » 21.09.2012, 09:33 hod.

Hezký den všem.

Tak jsem se rozhodl, že taky přidám svůj build monka.
Po mnoha různých pokusech jsem prozatím našel pro mě ideální build. Myslím, že build je hodně závislý na vybavení které máte k dispozici. Můj monk je orientovaný na lehce ofenzivní styl hry. Používám mantru of evasion s runou hard target jelikož jsem nasadil druhou zbraň a tudíž nemám armor a redukce ze štítu. Breath of heaven s runou blazing wrath, primárně jako dmg boost , ale občas ten heal i život zachrání. Další ofenzivně obranný skill mám blind s runou faith in the light , která na 3 vteřiny zvýší útok o 30%. Divili byste se kolik se toho dá udělat během 3 vteřin. Dříve jsem měl hezké kombo: mantra of conviction s runou overweave , do toho breath of heaven , blind a prásk SSS s runou fulminatnig onslaught. Když byly elitky u sebe a vyšly i nějaké kritiky tak měly cca 3/4 hp v tahu. ale vraťme se zpět k tomu co používám nyní.
Primární a jediný útok je Fist of thunder s runou thunder clap. Jde hlavně o rychlý útok s lehkým AOE efektem ale hlavně se sním dá rychle pohybovat po bojišti. Spousta hráčů si totiž myslí že stačí stát a držet útočné tlačítko. To jsem si myslel taky, ale act 4 mě to jedoznačně vysvětlil. Musíte ,,bojovat,, ne jen tupě stát. Je pravda že některé elite packy, zvlášť teď po patchi 1.04 jdou opravdu jen ustát pokud máte slušný gear, ale ve spoustě případů narazíte na takové na které musíte chytře. Chce to pouze zkušenost a cvik. Z vlastní zkušenosti můžu říct, že není vůbec marné nachvíli odběhnout kousek od boje, zresetovat CD a vrátit se v plné síle. Je to rozhodně rychlejsí než běžet celou mapu. Taky bych doporučoval koupit si nějaké nejlevnější boty s 12% movement speedem a přehazovat když někam musíte jen běžet.
K alternativnímu útoku používám sweeping wind s runou cyclone. Ten se ale vyplati až když máte větší crit chance, což já zatím nemám ale pracuju na tom. Mám něco kolem 17% ale i tak už se to dá. Plánuju to vytáhnout někam ke 30% a to už bude jiné kafe. Hlavně mi to ale šíleně žere výkon NTB ty tornáda :)
Na obranu mám klasicky Serenity s runou na 4 vteřiny. Za 4 vteřiny se dají udělat zazraky když víte jak na to.
Pasivky jsou celkem jasné. One with everything, sieze the initiative a jelikož mám dual wield neboli dvě zbraně ,zvolil jsem The guardian`s path, která přídává 15% dodge šance.
Na konec bych asi uvedl, že to rozhodně není finální podoba buildu. skilly pravděpodobně zůstanou ale gear se bude ještě hodně měnit. Hlavně zbraň , amulet , hlava, tělo, kalhoty. bracery ... :D takže ještě hodně práce a peněz. Možná by se taky hodilo říct, proč mám tu druhou tupou palici :) 40k dps na act 3 celkem stačí takže jsem se zaměřil na magic find. S 5NV chodim permanetně s 253MF a nemůžu si vůbec stěžovat, ale plánuju tak 375, což ovšem chce vyšší paragon level.
Zde se můžete podívat na profil z battle.netu a 4 minutové gameplay video mého monka.

Battle.net profil: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Nath ... ro/5384009
Youtube gameplay video: http://www.youtube.com/watch?v=rneSdkg3 ... e=youtu.be *otřesná kvalita, omlouvám se, příště bude lepší a v HD :D* zatím hledám ideální nastavení frapsu. pokud by někdo poradil, budu rád.
Obrázek
Nekonečnost je omezena pouze velikostí Tvé fantazie. (by Nathaniela)
Profil je klikem přes obázek

Swen_von_Walhallion
Wraith

Příspěvek od Swen_von_Walhallion » 21.09.2012, 09:50 hod.

podle me mas armoru dost na to abys vymenil hard target aspon za backslash run ( ktera dokaze napachat neuveritlny skody :-) ) ale jinak peknej eqvip a v podstate kalsickej osvedcenej build
Obrázek

space7
Wraith

Příspěvek od space7 » 21.09.2012, 11:19 hod.

Backslash vyzkouším, a jakmile vytáhnu paragon někam výš, plánuju si pořídit Shenlong fisty. Jsou dvě do setu a na každé bych chtěl slot. ale to je otázka cca 300m aby byly rozumně narolované, proto mám tolik magic findu, který myslím si opravdu funguje. Za celý act3 mám zhruba 2-3 věci, které se dají prodat kolem 3m, zatím mi spadla jedna legendární sekyrka (sky splitter) ale stála za starou belu :(
Bežel jsem stímhle buildem zatím jen 3x , takže to nejlepší teprve příjde. Předtím jsem farmil paragon v Actu4, ale nakonec mi v generalu poradili, že je opravdu lepší chopdit act3.
Obrázek

Swen_von_Walhallion
Wraith

Příspěvek od Swen_von_Walhallion » 21.09.2012, 11:28 hod.

jinak pokud planujes jezdit tenhle BO dlouhodobne tak ti poradim poridt si Won Khim Lau s rolem pkud mozna 25% boost na lghting skily to udela z tohodle BO totalni silenost, vyzkouseno, lec zavrzeno pac me nebavil tenhle styl ale pri cca 50k dmg sem nemle problemy davat thunderclape crity kolem 180k
Obrázek

space7
Wraith

Příspěvek od space7 » 21.09.2012, 12:11 hod.

Jo wkl je who-kim-lau , ahaaa :D
Taky jsem o tomhle buffu premyslel, asi to bude mit neco do sebe. Zatim mi to stačí. Teď jsem vyzkoušel ten Backslash a to je prostě nádhera! s dodge sanci 58,3% bez spamu mantry je to myslím masakr. ty tornáda ze sweeping windu a tornáda z backslashe... no prostě krása! moc díky za radu.
navíc jsem teď koupil Innu čepku , sice nic moc roll , ale kritka se zvedla na 23% a začíná to být zajimavé.
Navíc jsem vykoumal fraps , tak dneska něco nahraju v dobré kvalitě.

*EDIT*

http://www.youtube.com/watch?v=X0THFrG2Q8Q zatím teda takhle.
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Monk“