Screeny ci Profily MONKA: staty, vybaveni, buildy
- Smelina
- Wraith
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Smelina#2454
- Kontaktovat uživatele:
Ty seš dobrej Swene :-) stačí vysolit pár zelených papírků a můžeš se o to pokusit. Tvoje představa se v podstatě rovná tomu mít v každém slotu ideálně narollovaný gear.
- Swen_von_Walhallion
- Wraith
- BattleTag:Swen #2595
Re: Screeny ci Profily MONKA: staty, vybaveni, buildy
no to v cem sem jeste donedavna pobihal melo k idealnimu gearu daleko cca 30k dps kolem 20% crit neco pres 150 CD rezisty kolem 800 dex nekde kolem 1300-1400, takovejhle eqvip stoji fakt pakatel v goldech a staci na cely inferno (to ze sem si nafarmil na trochu lepsi je moje vec) zbran s 800 dmg socketem a LoH se da sehnat s trouchou snahy za 50-100k a to stejny armor ( sem mel problem prodat rukavice 10 crit 20 MF 90 dex 90 vit all res + poisn res za 50k ....) a moje predstava o idealne narolovanym eqvipu je celkem jasna jen nemam tec 1000 mega abych to dal dokupy :-)
Ono staci se podivat na tvuj profi la tipl bych ze by stacilo tak 500k aby ses dostal s dps pres 30k aniz bys prisel o cokoliv ze schopnosti prezit (jen to chce torchu porcesat AH), ale at si to kazdej hraje jak chce ja mam svoji cestu ktera mi vyhovuje apokud to nekdo vidi jinak tak ho do ni nenutim :-)
Ono staci se podivat na tvuj profi la tipl bych ze by stacilo tak 500k aby ses dostal s dps pres 30k aniz bys prisel o cokoliv ze schopnosti prezit (jen to chce torchu porcesat AH), ale at si to kazdej hraje jak chce ja mam svoji cestu ktera mi vyhovuje apokud to nekdo vidi jinak tak ho do ni nenutim :-)
- Smelina
- Wraith
- Kontaktovat uživatele:
Trochu nedoruzumění, reagoval jsem na post Černého vlka, který jsi quotoval. Na mobilu v Tapatalku jsem to nějak popletl. Na můj softcore profil nekoukej, nahazuju tam gear podle toho, co mám zrovna na hc monkovi, abych otestoval jestli neumřu, než vlezu na nějakého bosse.
- Černý vlk
- Wraith
- BattleTag:Ngwathorgoth#1668
Tak jistě, že to s criticalem je jednodušší, ale snaží se o to všichni. Pro mě je lepší, když na prstenech, amuletu, helmě, apod. místo crit dua bude něco jiného (rezistence + AR / armor / str navíc, apod.).Swen_von_Walhallion píše:...
tak to GL s crit + Cd se toho da dosahnou podsatne jednoduseji a cim driv soupere zabijes tim mensi je sance ze to udela on tobe proto se jezdi to co se jezdi
PS uplne bez critu to nebudes mit vzdycky budes mit minimalne 5% crit a 50% CD :-)
nehcápu poznámku o penězích. Za diablo věci jsem neutrácel nic. Je to dvojnásobná hovadina. Naopak, lepší předměty prodávám. Když se podíváte na mého monka, není to ještě ideál stav gearu, ale blíží se to
- Smelina
- Wraith
- Kontaktovat uživatele:
No tak jo, jsem doma na nemoci, tak se nudím a píšu kraviny. Omlouvám se.
http://eu.battle.net/d3/en/calculator/m ... XUY!caZbaa
co rikate na tohle nastaveni...dmg monk ?
edit: vyzkouseno, predtim 20-30k, ted pres 46k
Zdar chlapi,
jsem spis amatersky hrac a momentalne mam monka s kterym farmim 3A, gear jsem nakoupil do 1M a build poskladal podle toho co me bavi...Mate nejaky tipy na zlepseni? Dik
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Sair ... o/15785463
jsem spis amatersky hrac a momentalne mam monka s kterym farmim 3A, gear jsem nakoupil do 1M a build poskladal podle toho co me bavi...Mate nejaky tipy na zlepseni? Dik
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Sair ... o/15785463
Sairus: Ahoj. Není to špatný, ale te to taková všehochuť od každýho něco, a ten equp by chtěl ještě dotáhnout. Například lepší zbraň určitě nestojí moc. Na to že máš krásnou Crit chance +35% máš nepoměrně nízkou Crit dam +149%, takže sice často kritikuješ, ale za málo. Je sice jasný, že čím víc tim líp, ale nejvyššího efektu poměr cena/účinek dosáhneš když tyhle hodnoty máš vyrovnaný, tedy například 30% crit chance a 300 crit dam. Skilly asi ok, i když já třeba Mantru of healing nemám moc v oblibě a u tebe, přestože máš štít, tak hodnota armoru je docela nízká - doporučil bych Mantru of evasion - hard target. Nemáš nic na zvýšení poloměru sbírání.
Joseban: Pěkná mončice, hodně zaměřená na resisty, hodně defensivní. To samý co Sairus - když už jsi dal tolik peněz za crit chance, tak 190% crit dam je nepoměrně málo. Až budeš mít 20M navíc tak si kup šutr do zbraně . Skilly asi ok, já jsem blinding flesh přestal používat, ale proti gustu... Sixth sence - pokud chceš zvdat dodge, tak možná jestli není lepší Fist of Thunder - Ligtning flesh a za ušetřenou pasivku dát místo Sixth sence třeba klasický Resolve - otestuj. Jinak musíš to hrát asi od rána do večera, když máš tak vysokej paragon, přestože nemáš červenej gem v helmě a ještě ke všemu máš pomalý boty. Z pomalých bot bych se zbálznil
Joseban: Pěkná mončice, hodně zaměřená na resisty, hodně defensivní. To samý co Sairus - když už jsi dal tolik peněz za crit chance, tak 190% crit dam je nepoměrně málo. Až budeš mít 20M navíc tak si kup šutr do zbraně . Skilly asi ok, já jsem blinding flesh přestal používat, ale proti gustu... Sixth sence - pokud chceš zvdat dodge, tak možná jestli není lepší Fist of Thunder - Ligtning flesh a za ušetřenou pasivku dát místo Sixth sence třeba klasický Resolve - otestuj. Jinak musíš to hrát asi od rána do večera, když máš tak vysokej paragon, přestože nemáš červenej gem v helmě a ještě ke všemu máš pomalý boty. Z pomalých bot bych se zbálznil
Hamin: diky, s crit damage mas pravdu. Ale fakt jsem do to gearu nenarval moc a zbran me stala asi 100k, coz se lepsi tezko shani...Existuje nejaky kalkurator, kde by se dalo pomerit prinos koupene veci? napriklad pomer dps zbrane a jeji crit dmg, nebo AS ci dex...
MoH pouzivam kvuli nizky rezistum, prijde mi ze lip prezivam...ale nevim presne v jakym pomeru defence a resty...proti elitkam jsou lepsi resty ne?
Polomer na sbirani mas proverenej? je to dobry?
MoH pouzivam kvuli nizky rezistum, prijde mi ze lip prezivam...ale nevim presne v jakym pomeru defence a resty...proti elitkam jsou lepsi resty ne?
Polomer na sbirani mas proverenej? je to dobry?
- Swen_von_Walhallion
- Wraith
DR ma dobrej dmg boost ale na druhou stranu je to snad nejpomalejsi priamr co monk ma nemluve o tom ze vsechny ostatni maji vice mene klacickou AoE slocku kdezto DR ma v tehle forme jen hodne uzkej frontal, a pomalej utok znamena min spiritu aneb nemuzes si dovolit takovej spell spam jako s thunder fist co sem DR zkousel v A3 tak prislo ze je to vecnost nez tim neco utlucu.Kalis píše:http://eu.battle.net/d3/en/calculator/m ... XUY!caZbaa
EDIT proc vichni jezdej paladin monka se stitem ? podle me ma monk bejt burst DPS v kombinaci s "offtankem" pripadne support/dps class, od tankovani na plnej uvazek je tu barbucha. ( ja vim mam sileny nazory ale zase sou jen moje a nikomu je nenutim )
Moje Azumi ,k dokonalosti jeste daleko,ale 3 akt farmit jde(ale prd dropy padaji),jen obcas narazim na nejakou smrtici kombinaci kdy jdou hp rychlo dolu.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Luka ... o/10704065
podle mne malo loh a zadny life steal kdybys mel vic tak te s tvoji defenzivni postavou v 3 actu nesunda nic a naopak bys moh zapnout mantru of convi s overawe a mobky by sly dolu rychlejc.. Hlavni slabinu vidim ve zbranich zadna nema socket na boost crit dmg a taky nemas zadny critchance.. chce to trochu prekopat jinak se dal moc neposunes ale chapu ze asi nemas moc goldu na zbyt..Moje Azumi ,k dokonalosti jeste daleko,ale 3 akt farmit jde(ale prd dropy padaji),jen obcas narazim na nejakou smrtici kombinaci kdy jdou hp rychlo dolu.
kdyby neco tak sz rad poradim
Azumi: Máš equip tak trochu na barbara. Každopádně hodně defenzívy, malo damage. Bez crit damage a bez crit hit chance damage pořádně nezvedneš. Když už jedeš štít tak ten s 10 Crit hit chance stojí pár kaček. Navíc sweeping wind roztočíš na max v průměru za 40 ran, to je šílený. A legendary automaticky neznamená, že je lepší než rare. Zkus postupně zvyšovat současně tyhle dvě hodnoty a uvidíš ten rozdíl. Tak hodně štěstí ať ti něco takovýho padne.
Crit sance build sem zkousel mel sem 30% a dmg sem zvedl 150-250% ale umiral jsem skoro porad s tim,ty tornada z cyklonu se mi zdalo ze litaji kajsik mino moby,neumel sem za to asi hrat,tedka co mam tak se mi hraje lip,chce to jen doladit,jen kdyby byli lepsi dropy Za celou dobu hry mi nepadla ani jedna setovka,ale snad to jednou prijde a zadari se
Tak moje mončice už zabila i Diabla na Inferno solo , farmim act 3 , tak se za ní už snad nemusím stydět a tady je:
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Javu ... o/16397926
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Javu ... o/16397926
Teda ty mas tech hp.. mozna az zbytecne moc.. obecne u monka je ok 40+ osobne bych teda nejake obetoval a pridal na dps.. Crit chance mas tak akoratni zaklad na to abys u SW pouzival cyclone, dps u zbrani si o to rika ;-) Jinak v pohode moncice. Ja osobne jsem guardian path vymenil za resolve ale to skaluje s dmg takze to chce vyzkouset jestli uz by se vyplatilo nebo jeste zustat u guardiana. Sam jsem s presne takovym dps hral docela dlouho tak vim ze se to da ikdyz to jeste neni takovy "cistic" ale co neni muze byt ;-) v mem pripade pomohlo par slusnych dropu (viz mec v mainhandu) Ono se to nezda ale i monk muze akt 3 cistit stejne rychle jako nabuseny WW barb.. staci se podivat na par streamu na twitchi. Sam uz ted docela litam tim aktem kdy mam 24% movement speed z eqipu a 25% doda runa u tempestu a to nemluvim jeste o moznosti kalhot z Inna setu. Napadu je hodne tak snad casem :-)
Edit: az po sepsani jsem si uvedomil ze jedes HC.:-) tam jsou ty hp tedy na miste
Edit: az po sepsani jsem si uvedomil ze jedes HC.:-) tam jsou ty hp tedy na miste
- Swen_von_Walhallion
- Wraith
no jeste si dej pasivku na move speed ta se pricita nad cap takze muzes litat az s +35% move speed a A3 mi prijde desne easy trash umira instatne elitky do par vterin ( ono realny dps mam nekde kolem 70-80k proti elitam)a s dashing strikem litam mezi encoutrama jak silenej pingpongac a ty hp 60k vypadaj zajimave ja to vzdyclky hral na masivni LoH nez sem sehnal poradnej eqvip aby stacila serenity + BoH. Ten tempes rush musi desne likvidovat spirit ne ? preci jen podle toho co se pise na forech cim rychlejisi zbran tm ryhleji to zere spirit a s tvy attack speedem to musi byt vir v nadrzi teda pokud neprehazujes na nejakou 2h na tempest :-)
Btw jak se Resove scaluje s dps ja tam mel vzdycky 25% redukci dmg at sem mel dps 20k nebo 60k :-(
Btw jak se Resove scaluje s dps ja tam mel vzdycky 25% redukci dmg at sem mel dps 20k nebo 60k :-(
Jasne no o pasivce vim ale to uz by bylo na ukor preziti a zas tak dobry eqip na to nemam abych moh obetovat defenzivni pasivku za 10% movement speedu. Tempest vypada na prvni pohled jako zrout spiritu ale ono to tak ani neni jelikoz pokud ho aktivuju tak stihnu vcas dobehnout k dalsi skupince mobu a tim padem mi zase odpada spirit za aktivaci SW a pokud po ceste hitnes nejaky barel apod tak se timer taky vyresetuje. Neni to muj napad videl jsem to na streamu a vyzkousel a docela mi to sedlo.. Nehlede na to ze pokud uz mi jde do uzkych tak se tim krasne behem boje sbiraji orby nebo ustupuje dal a ma to hezky life on hit samozrejme pokud ho mas dost na eqipu. Ja mam oboji i LoH i LS a jsem s tim nadmiru spokojen navic pri rychlosti utoku pres 2/sec je to pohoda na LoH i na generaci spiritu. Jinak k tomu resolve mozna se pletu ale ja to pochopil jakoze damage ktery udelas (a ten dela kazdy jiny podle mne dle dps) redukuje poskozeni ktere dostavas o 25% tedy pokud mam 50K dps tak jsem myslel ze mi to redukuje o 12500.. Ale mozna jsem to zle pochopil 0:-) kazdopadne po vyzkouseni mi prisl vyhodnejsi nez guardian
- Swen_von_Walhallion
- Wraith
no ja to chapu tak ze pokud mlatis do moba dostavas o 25% mensi dmg