Gen Monk a jeho variace (Fire,Static atd.)
tak sem to zjistil od káma co jede sezonu
gr 72-75 400-500 bio xp / hodku
když je dobrá grupa tak i 600-700 bio xp
zaklad - je kupodivu aby byl opravdu kvalitni healer, to je nejdulezitejsi - bez nej zdechaj vsichni
druhy - nej je dobry barb
treti - static dmg
ctvrty - crus
btw májo ty bys tady setup měl jet uz z povinnosti.... se svejma monkama co mas naslapane
gr 72-75 400-500 bio xp / hodku
když je dobrá grupa tak i 600-700 bio xp
zaklad - je kupodivu aby byl opravdu kvalitni healer, to je nejdulezitejsi - bez nej zdechaj vsichni
druhy - nej je dobry barb
treti - static dmg
ctvrty - crus
btw májo ty bys tady setup měl jet uz z povinnosti.... se svejma monkama co mas naslapane
Buchis je death, ať žije herdek
Re: Gen Monk a jeho variace (Fire,Static atd.)
nevíš o čem mluvíš, když chci jet sunw-ep, chtějí LPSko, když chci jet statica, chtějí LPSko :-), pak sem z toho tak mimo, že musím dat drink, abych se srovnal :_)
-
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:BubakBubakov#2325
Zdravím lidi snažím se o heal monka poradíte případné další úpravy? http://eu.battle.net/d3/en/profile/Buba ... o/24910017 díky nastotisíckrát
kdyby sis precetl napr posl 2 posty, tak se dozvis ze maja jeden z top monku, cili kouki na jeho profily :-)
kde to jde narvy cdr + lps
amulet na charm, skoro na vsem musis mit CDR tj zaklad abys mel furt placku (inner sanct)
stit na prd - dej stormsheld
ringy HF+leoric - taky na XP - taky primárně cdr, pak lps
kde to jde narvy cdr + lps
amulet na charm, skoro na vsem musis mit CDR tj zaklad abys mel furt placku (inner sanct)
stit na prd - dej stormsheld
ringy HF+leoric - taky na XP - taky primárně cdr, pak lps
Naposledy upravil(a) buchis dne 27.10.2015, 09:57 hod., celkem upraveno 1 x.
nepřeháněj :-), LPSko monk je jen tak dobry, jak je dobrý zbytek party v optimálním složení a zcela zásadní jsou zkušenosti party a sehranost :-)
bubaku, nastavení LPS monka jsou odvislé od výše Gr s tímhle co vidíš je to cca do 70 podle složení grupy - skilů i výše, ale na vyšší GR přehazuju gear a to podstatný je, že se to neobejde bez macra, vše neumačkáš a uhlídat se to nedá, jinak přijdeš o ruku :-)
bubaku, nastavení LPS monka jsou odvislé od výše Gr s tímhle co vidíš je to cca do 70 podle složení grupy - skilů i výše, ale na vyšší GR přehazuju gear a to podstatný je, že se to neobejde bez macra, vše neumačkáš a uhlídat se to nedá, jinak přijdeš o ruku :-)
nepřeháním, když to někdo umí, tak to přiznám aji veřejně
sem koukal na stream, že dante i jiní jedou u statica s WotF - assimilation, namísto FoF, musím dnes testnout
u LPSka se podle mě leoric nevyplatí a ten můj šunt s 26 exp už vůbec ne (lepší pro lps nepadl), máš tak prodlevu u inner placky i u epiphany díky tomu, že nepoužiješ zodiac, na nizkých gr je to ale celkem jedno
u LPSka se podle mě leoric nevyplatí a ten můj šunt s 26 exp už vůbec ne (lepší pro lps nepadl), máš tak prodlevu u inner placky i u epiphany díky tomu, že nepoužiješ zodiac, na nizkých gr je to ale celkem jedno
- Stanley
- Minion of Destruction
- BattleTag:Stanley#2169
Zdarec,
potřeboval bych nějaké praktické rady na Static Monka do party na HC, ale vyjádřit se může i SC . Chceme postavit Proc partu na vysoké GR.
První věc jsou lagy, dali jsme 73, měl jsem Statica, ale to ještě byla klasik parta se Sunwukem a stejně byly lagy dost velký. Ale dá se na HC dobře hrát s partou postavenou okolo Statica?
Chtěl jsem inspirovat v Leaderboardu, ale na vyšších GR tam jen jedna parta se Staticem. Ten jejich monk to hrál s asi 50% CDR (diamant + Leoric v kostce, Beacon of Ytar a jedna zbraň), bez AS na gearu a hrál Epiphany i Serenity, což je zajímavá kombinace a asi bezpečnější kombinace než full DPS s Eye of Peshkov. Gear mám v truhle na hodně kombinací zbraní, ringů a spirit stoneů. Ještě jedna věc, týpek to hrál bez Simplicity Strenght a měl tam Esoteric.
Takže co vy na to? Jak to hrajete?
potřeboval bych nějaké praktické rady na Static Monka do party na HC, ale vyjádřit se může i SC . Chceme postavit Proc partu na vysoké GR.
První věc jsou lagy, dali jsme 73, měl jsem Statica, ale to ještě byla klasik parta se Sunwukem a stejně byly lagy dost velký. Ale dá se na HC dobře hrát s partou postavenou okolo Statica?
Chtěl jsem inspirovat v Leaderboardu, ale na vyšších GR tam jen jedna parta se Staticem. Ten jejich monk to hrál s asi 50% CDR (diamant + Leoric v kostce, Beacon of Ytar a jedna zbraň), bez AS na gearu a hrál Epiphany i Serenity, což je zajímavá kombinace a asi bezpečnější kombinace než full DPS s Eye of Peshkov. Gear mám v truhle na hodně kombinací zbraní, ringů a spirit stoneů. Ještě jedna věc, týpek to hrál bez Simplicity Strenght a měl tam Esoteric.
Takže co vy na to? Jak to hrajete?
No jak to hraji zde bude asi nemístní, jelikož sem SC, ale co znám staticam (dobře) tak ten borec to jel dobře na HC. Vem si to, že největší profit z statica máš s charge, když jej umíš perfektně načasovat, tak smeteš i borce co má 2x větší dmg, ale neumí to nahazovat. Jde o to, že on s 50% cdr dokáže na sobě držet "nezranitelnost" a nenapsal si co vypustil. Ale asi zřejmě BoH? Jelokož Efi a box mu spirit drží. Je to taková větší jistota, na SC se to taky jede, ale tady si člověk může dovolit zariskovat a umřít 2-3x v tom GRku..
Co se týče gemu Simply Str, tak je tam taky na dmg a LS, Eso sem taky zkošel, to je gem vlatsně na vše, ta redukce je k nezaplacení a dává taky "nesmrtelnost" co měl na zbraních? DMG? Ale předpokládám LS?
A taky samo že taktika v partě přizpůsobit to tomu
Co se týče gemu Simply Str, tak je tam taky na dmg a LS, Eso sem taky zkošel, to je gem vlatsně na vše, ta redukce je k nezaplacení a dává taky "nesmrtelnost" co měl na zbraních? DMG? Ale předpokládám LS?
A taky samo že taktika v partě přizpůsobit to tomu
- Stanley
- Minion of Destruction
S tím mam prave problem, Statica nemam moc v ruce. On vypustil mantru. Na zbrani ma dex, vit a na jedne 10% dmg a na druhe cdr. Pokud jeden def gem, tak simplicity je asi ten spravny gem na vymenu.
Ja si to nejak prizpusobim, ale zjistuju od ceho se lepe odrazit.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Stan ... o/68584903
Tady mám zhruba to (jen gear, čísla a skilly se ještě neaktualizovali), s čím jsme se Sunwukem v partě šli. Je to dobré, ale ten survive na 70+ na HC už není tak bezproblémový. A nacpat na gear nějaké cdr není tak těžké a dá se to s minimem ústupků. V tomhle případě vypustíš jen 10% dmg na zbrani, vitku na helmě a Exalted soul a hned máš 50% cdr. Jak jsou tam dva velké zdroje (Beacon of Ytar a Diamand s Leoric Crownou v kostce, paragon je zadarmo), tak je to dobré. Mantru jsem taky ochotný obětovat (10% AS), za ten survive co poskytne kombinace serenity a Epiphany.
Ja si to nejak prizpusobim, ale zjistuju od ceho se lepe odrazit.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Stan ... o/68584903
Tady mám zhruba to (jen gear, čísla a skilly se ještě neaktualizovali), s čím jsme se Sunwukem v partě šli. Je to dobré, ale ten survive na 70+ na HC už není tak bezproblémový. A nacpat na gear nějaké cdr není tak těžké a dá se to s minimem ústupků. V tomhle případě vypustíš jen 10% dmg na zbrani, vitku na helmě a Exalted soul a hned máš 50% cdr. Jak jsou tam dva velké zdroje (Beacon of Ytar a Diamand s Leoric Crownou v kostce, paragon je zadarmo), tak je to dobré. Mantru jsem taky ochotný obětovat (10% AS), za ten survive co poskytne kombinace serenity a Epiphany.
Vím, ež je to HC, ale opravdu chceš dát pryč Exalted? to bude citelná ztráta dmg :/.
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
- Stanley
- Minion of Destruction
Nerad bych, ale je to jedna z moznosti. Bez Beacon of Ytar nema vubec cenu zkouset cpat cdr kamkoliv.
Zdravím,předem chci poděkovat Setonovi za uživatelský build,hraji sám tak mě inspiroval a už si můžu trochu zahrát.Nemám ještě vše potřebné tak ho hraji s menšími úpravami.Nerad umírám tak hraji s Inna setem na Mantry a rád si přečtu Vaše postřehy jestli je to totální blbost.Nemám ambice na vysoké GR zatím se trápím na 50lvl ,spíše hraji pro zábavu a občas pomůžu někomu kdo je na tom hůře než já,proto se ty mantry hodí i v partě ale za rozumné rady předem díky.
Před měsícem jsem se po roce vrátil k D3 a moc to teda nepoznávám. :-) A před pár dny jsem oprášil monka. Něco jsem poskládal, ale přes GR38 se nedostanu. V 95% hraju sám a nejedu sezonu, poradil by mi někdo nějaký základ, co se dá "opsat" abych se pohnul alespoň na GR50 a T10? Něco napadalo, ale nějak se mi to nedaří rozumně zkombinovat. Jestli to nebude tím, že půlce věcí nerozumím. Jo hold jsem se ve škole učil ještě rusky. :-D
Jo a ideálně něco, při čem si nezlámu svoje starý prsty. :-D
Jo a ideálně něco, při čem si nezlámu svoje starý prsty. :-D
Zkus se inspirovat třeba tady http://www.diablofans.cz/uzivatelsky-bu ... seton.html
Máš to tam všechno hezky popsaný a vysvětlený.
Jinak se statikem jsem dal 63, ale dál se mi nedaří s tím pohnout. Rift projedu celkem v pohodě, ale to nekonečný pižlání guardiana je hrozný a zatím jsem to nikdy nestihl (samozřejmě nonseason). Zkoušel jsem různý experimenty s gemama (místo simplicity BoP, pain enhancer atd), ale simplicity se mi jeví nejlepší. Dál jsem zkoušel i měnit skillly (auru za placku nebo cyklone strike - to moc nefungovalo, jak jsem dostal něco pod nohy byl jsem tuhoš) a nakonec jsem skončil tím, že jsem vyhodil Serenity/Epiphany a dal si místo toho placku. Zatím jsem zkoušel jen pár gr v této kombinaci, ale zase o pár sekund jsem RG nedal, ale byly to dost hnusný rifty co se týče osádky.
Máš to tam všechno hezky popsaný a vysvětlený.
Jinak se statikem jsem dal 63, ale dál se mi nedaří s tím pohnout. Rift projedu celkem v pohodě, ale to nekonečný pižlání guardiana je hrozný a zatím jsem to nikdy nestihl (samozřejmě nonseason). Zkoušel jsem různý experimenty s gemama (místo simplicity BoP, pain enhancer atd), ale simplicity se mi jeví nejlepší. Dál jsem zkoušel i měnit skillly (auru za placku nebo cyklone strike - to moc nefungovalo, jak jsem dostal něco pod nohy byl jsem tuhoš) a nakonec jsem skončil tím, že jsem vyhodil Serenity/Epiphany a dal si místo toho placku. Zatím jsem zkoušel jen pár gr v této kombinaci, ale zase o pár sekund jsem RG nedal, ale byly to dost hnusný rifty co se týče osádky.
Díky za tip, vypadá to, že na to i většinu věcí mám a to i ve slušné kvalitě. Jen prsteny a amuet jsou problém. Tak snad nějak padnou.
@Wert: IS pryč. Serenity nebo Epiphany je prostě výhodnější. Pokud nemáš problém s přežitím, tak dej WH pásek, s Epiphany to půjde pokud teď moc nechcípáš. Nech Simplicity, BotT, Asoteric.
Na NS je prostě RG zdlouhavější, musíš nahnat čas na riftu. Velká densita a je to tvoje, tam naženeš nejvíc a pak se můžeš pižlat s RG .
@Tomasz: Padnou, neboj a amulet si vyrob HF tam na drop nečekej .
Na NS je prostě RG zdlouhavější, musíš nahnat čas na riftu. Velká densita a je to tvoje, tam naženeš nejvíc a pak se můžeš pižlat s RG .
@Tomasz: Padnou, neboj a amulet si vyrob HF tam na drop nečekej .
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Tak dnes musím konstatovat, že víkend byl vskutku vydařený.
→ 4p konečně padla 76
→ Paragon zaokrouhlen na 1000
→ A solo sem si dal 67
→ 4p konečně padla 76
→ Paragon zaokrouhlen na 1000
→ A solo sem si dal 67