pomoc\rady od odbornikov

Odpovědět
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:TricK#2101
pomoc\rady od odbornikov

Příspěvek od trickerko » 26.06.2014, 11:21 hod.

caute chalosi.
diablo som nikdy nehraval az teraz 3-ku a jako tak sa do toho dostavam aj ked stale a stale zistujem nieco nove co je pochopitelne. Anglinu mam slabsiu ale tak neco precitam ked uz musim. Ide o to ze teraz jak si stagnujem za mojho MONKA a neviems a pohnut dalej akurat s GEMmi ktore postupne zvysujem. Pochopil som ze by som mal stavat mojho monka na lighting skill. Mal by som zohnat prstene ako Stone of jordan a zbran won khim lau ale absolutne neviem kde mam cakat ze to dropne. Vedeli by ste mi poradit nieco viac respektive tak aby som to pochopil a nie ze budem stale strceny na divnom google translate ? :) prikladam moj build na battlenetu http://eu.battle.net/d3/en/profile/Tric ... o/41209671 budem velice vdacny ak poradite aspon nieco. PS neukamenujte ma hned ked som nieco zle napisal :)

EDIT: bude lepsie ak nahodim na main hand toto ? http://www.fastimages.eu/?v=zbran.jpg
http://www.fastimages.eu/?v=zbran2.png

EDIT2: dnes som sa stym trocha pohral: dal som 2 veci z inna a reiment of thosand storms

Fallen Shaman

Re: pomoc\rady od odbornikov

Příspěvek od exofus » 27.06.2014, 08:12 hod.

Ahoj nevím jestli jsem už na takovém levlu abych mohl radit ostatním ale tohle jsou moje doporučení:
Snaž se stackovat jen jeden rezist - jo není to vždy jednoduché ale pasivka OwE se pak bude moct naplno projevit - co se s ní stane po vydání patche 2.1.0 je druhá věc ale i tam se ti bude hodit mít nastackovaný jeden hlavní rezist

další věc je Nastackovat si jeden dmg element v současnosti kdo chce dávat slušné dmg musí tohle stackovat.
CC,CDC máš pohodovou ale sety ti to můžou narušit budeš si hold muset vybrat dmg nebo survival.(osobně bych volil survival na DMG monka kde kdo strčí dokapsy survival - redukce dmg,rezisty...)

jinak nemám co dodat sety si nakombinuj podle toho jaký % DMG element pojedeš, druhý ring si seženeň RoRG (Ring of royal grandemour nebo tak nějak :D ten ti padne jen s pytle na bounties v act 1 jinde ne ) zdá se mi že SoJ nebo RoRG jsou tak dobré že všechnyjiné ringy odsouvají na vedlejší kolej - což je škoda. Kde co dropuje nejde říct protože skoro jakýkoliv uniq nebo rare věc ti může padnout i z rozbitého sudu( krom special itemů z bounties které padají jen z bouties bytlů v určitých aktech). Další možnost je hrát rifty a za shardy gemblit u kadaly - ale nedropne cokoli někde na netu je seznam co ti nedropne.

Hlavní věc u monka kterou je třeba si (bohužel) uvědomit že je to spíš hráč do party - pokud si chceš na vysokých tormentech jezdit solo rifty v rozumných časech nečekej to od monka a přesedlej na jiný char, nechci tě od monka odrazovat ale může tě celkem sklamat jak si z riftama nebo s jakýma koliv elitkama nebo champ packama , s monkem je vytankuješ ale budeš je mlátit 5 min. plus můj osobní názor je že monk má jedny z nejhorších setů a itemů celkově (prostě si v blizzu řekli že asketický život je jen rouška kolem pasu a něco na ruku :D ) barbi nebo wizny to se tak nádherně skládá že škoda mluvit WD jakbysmet :D pokud si i po přečtení téhle odpovědi připravený hrát za monka tak věř že po potu,krvi a hodinách nadávání tě monk odmění skvělou zábavou v partě kde je jeho přítomnost znát a to hodně

Quill Rat

Příspěvek od trickerko » 27.06.2014, 17:01 hod.

Jak ze nebude dobry na vyzsie T? Sak prednedavnom som pozeral nejakeho frantika tusim jak chodil T6 sam. V pohode si myslim ze zvladnem T5. Teda ne uplne v pohode ale ist to pojde :) akurat nechapem to s tym stackovanim all resist na gem. Sak mam ho na amulete :) ci myslis na gear a nir gemy ? Bude to asi dlha cesta s tym RoGR ?

Kde je najvacsia pravdepodobnost ze padni won khim lau ? nieco som cital i pilons of bones na T obtiaznosti je to pravda ?

Fallen Shaman

Příspěvek od exofus » 30.06.2014, 09:31 hod.

trickerko píše:Jak ze nebude dobry na vyzsie T? Sak prednedavnom som pozeral nejakeho frantika tusim jak chodil T6 sam. V pohode si myslim ze zvladnem T5. Teda ne uplne v pohode ale ist to pojde :) akurat nechapem to s tym stackovanim all resist na gem. Sak mam ho na amulete :) ci myslis na gear a nir gemy ? Bude to asi dlha cesta s tym RoGR ?

Kde je najvacsia pravdepodobnost ze padni won khim lau ? nieco som cital i pilons of bones na T obtiaznosti je to pravda ?
Jak ze nebude dobry na vyzsie T? Sak prednedavnom som pozeral nejakeho frantika tusim jak chodil T6 sam. V pohode si myslim ze zvladnem T5.
Tak snad jsi viděl jeho parahon a gear já neříkám že to nejde ale je to těžké oproti WD nebo Wizz, myslím že rift za WD za 10 min dáš po mnohem menším playtimu než za monka(pokud to za monka za 10 min vůbec dáš), ale na to příjdeš jen tím že budeš monka hrát neboj postupně příjdeš na všechna úskalí této postavy
akurat nechapem to s tym stackovanim all resist na gem. Sak mam ho na amulete :) ci myslis na gear a nir gemy ?

Teďka to bude s rezisty trochu jinak (nejsem s toho moc happy) projdi si změny na 2.1 patch k monkovi
Bude to asi dlha cesta s tym RoGR ?
Někdy padne na 1 bagl jiny na 10 nebo 100 nebo 1000 nebo 10000 to ti neřeknu ve které skupině lidí budeš ty.
Tak v tomhle ti neporadím tu fistku nemám a myslím že ty dropy jsou tak rozmělněné že takhle to nemůžeš řešit. jestli chceš nějaký item tak si myslím že je tu NAPŘ cesta riftů kde je komunita roft it forward nebo tak nějak omrkni tohle a pak gembli u kadaly myslím že v současné době ja kadala dobrý způspb jak "najít" nějakou legendárku

Quill Rat

Příspěvek od trickerko » 01.07.2014, 12:03 hod.

este by som mal otazku ohladom "damage increased by skills". nechapem rpeco tam nic nemam ked mam secko nastavene na lighting a aj gear mam s "% more lighting skills" a aj tak tam mam 0

Fallen Shaman

Příspěvek od exofus » 01.07.2014, 12:42 hod.

to bude tím že např 15% more lightning skills damage není to samé jako 15% more Lashing Tail Kick.
První věc ti dává + elem. dmg skilům které jsou na bázi toho elementu založené ( např.15% more lightning skills damage ti přidá 15% ke skillu ktrerý vychází z lightning živlu,podstaty = blbost používát 15% more lightning skills damage na fire kouzla ).

Druhá věc např 15% more Lashing Tail Kick damage ti zvedne % dmg přímo daného kouzla a nezávisí na runě(resp. elementu).
Takže je dobré když pouříváš např. Lashing Tail Kick mít v botech(nebo někde jinde) + Lashing Tail Kick damage ale když to nepoužíváš nijak se ti to neprojeví a možná připadá v úvahu výměna za jiný kus který má skill který chceš(používáš)

A jelikož to jsou dvě různé věci tak i v přehledu jsou uvedeny zvlášť stačí se v tom zorientovat

Fallen Shaman

Příspěvek od Speedy.hvr » 01.07.2014, 12:56 hod.

Stackovat jeden rezist je fajn ale je to hodně limitující protože aby ti napadaly věci se stejnou je vcelku velká náhoda takže se člověk sám připraví o pěkné kousky výbavy,(ano můžes dát reroll ale né vždy je to ta nej volba) tak sem to asi před 3 týdny rozkopal pasivku ove dal dopryč a ejhle s full partu na T2 mám jen zřídkakdy problém. Neber to ale jako bernou minci že rezisty nepotřebuješ já je teď ale prostě zvyšuju přes paragon body a all rez na věcech.

Jo a na vyšší T nelezu nemám nato gear a díky tomu jak tu postavu blizz zmršil tak já to prostě budu hrát podle sebe a né jako support pro partu :twisted:

Fallen Shaman

Příspěvek od exofus » 01.07.2014, 13:32 hod.

@Speedy.hvr mrkul jsem se ti na profil a za ten spirit stone bych dal opravdu hodně tak mě bolí u srdce ten reroll a to že nepoužíváš LTK :((( kdes ho sehnal ?Kadala ?

Quill Rat

Příspěvek od trickerko » 01.07.2014, 19:34 hod.

Na stone of jordan mam 18% lightingu a setovo mam 15 % lifhting a aj tak mi nedava ten damage by skills. Tail kick a way of hundred fist mam na lighting a nic..... Co teraz ?

Doom Knight

Příspěvek od buchis » 01.07.2014, 19:45 hod.

monk je narocna postava na gear, do t3 tj v poho, ale vice v parte nedas, potrebujes spesl itemy ktery padaj hodne malo. Na tor 5/6 uz jsi jen supp, 0 dps a musis mit prave ty spesl itemy. Mluvim z vlastni praxe. Jestli si chces uzit RoS tak si dej na pohodu witche nebo DH, tam das po chvili T4 v klidu a 5/6 uz s lepsima vecma.
Buchis je death, ať žije herdek

Quill Rat

Příspěvek od trickerko » 01.07.2014, 19:53 hod.

Mna by zaujimalo co s tym lightingom :)))

Wraith
BattleTag:zahron#2939

Příspěvek od zahron » 01.07.2014, 23:46 hod.

Elemental damage 1 057 339
Elemental elite damage 1 353 393
Actual damage 704 892

tohle jsou staty z tvojeho profilu, nechápu jak to myslíš že ti to nepřidává dmg
Obrázek

Na-Krul
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:DaweMorrales #2722

Příspěvek od dawemorraless » 02.07.2014, 06:22 hod.

Jestli smažíš lightning doporučuju spíše spirit stone co mám já muže mít až 30% do lightning btw padnul mi už 2x při keškování ringu na normal
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Dawe ... o/32614188
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

Fallen Shaman

Příspěvek od Speedy.hvr » 02.07.2014, 07:24 hod.

exofus píše:@Speedy.hvr mrkul jsem se ti na profil a za ten spirit stone bych dal opravdu hodně tak mě bolí u srdce ten reroll a to že nepoužíváš LTK :((( kdes ho sehnal ?Kadala ?
To si nesmíš tak brát :wave: a reroll tě čemu tak trápí?
hele používal sem to + runa scorpion sting nebo spinnig flame kick ale teď potřebuju nasyslit matroš a goldy tak to mydlím trochu rychleji
každopádně šlupky to dává hezké :D

A kde mi to padlo čoveče nevím ale Kadala to nebyla ta mi dala jednu helmu a toť vše :evil:
ať se daří!

Gorebelly
BattleTag:smajli#2160

Příspěvek od smajli » 02.07.2014, 09:54 hod.

trickerko: co jsem se díval, tak na postavě ti itemy přidávají 50% do lighting skilu, tzn, že tvoje útočné skily Hands of Lighting, Scorpion Sting, které využívají lighting jsou o 50% silnější.

Quill Rat

Příspěvek od trickerko » 12.07.2014, 20:30 hod.

http://www.diablowiki.net/Sanguinary_Vambraces tie thorns platia aj pre thorns ktore slahaju z THUNDERFURY, BLESSED BLADE OF THE WINDSEEKER ?

Fallen Shaman

Příspěvek od exofus » 14.07.2014, 07:54 hod.

já si myslím že to bude násobek thorn dmg kterou vidíš v detailech, to jestli se ti do thornu započítává i dmg z windseekru bys měl zjistit tak že když ho unequpneš mělo by klesnout -> když jo true else false :D

Odpovědět

Zpět na „Monk“