Ahoj nevím jestli jsem už na takovém levlu abych mohl radit ostatním ale tohle jsou moje doporučení:
Snaž se stackovat jen jeden rezist - jo není to vždy jednoduché ale pasivka OwE se pak bude moct naplno projevit - co se s ní stane po vydání patche 2.1.0 je druhá věc ale i tam se ti bude hodit mít nastackovaný jeden hlavní rezist
další věc je Nastackovat si jeden dmg element v současnosti kdo chce dávat slušné dmg musí tohle stackovat.
CC,CDC máš pohodovou ale sety ti to můžou narušit budeš si hold muset vybrat dmg nebo survival.(osobně bych volil survival na DMG monka kde kdo strčí dokapsy survival - redukce dmg,rezisty...)
jinak nemám co dodat sety si nakombinuj podle toho jaký % DMG element pojedeš, druhý ring si seženeň RoRG (Ring of royal grandemour nebo tak nějak

ten ti padne jen s pytle na bounties v act 1 jinde ne ) zdá se mi že SoJ nebo RoRG jsou tak dobré že všechnyjiné ringy odsouvají na vedlejší kolej - což je škoda. Kde co dropuje nejde říct protože skoro jakýkoliv uniq nebo rare věc ti může padnout i z rozbitého sudu( krom special itemů z bounties které padají jen z bouties bytlů v určitých aktech). Další možnost je hrát rifty a za shardy gemblit u kadaly - ale nedropne cokoli někde na netu je seznam co ti nedropne.
Hlavní věc u monka kterou je třeba si (bohužel) uvědomit že je to spíš hráč do party - pokud si chceš na vysokých tormentech jezdit solo rifty v rozumných časech nečekej to od monka a přesedlej na jiný char, nechci tě od monka odrazovat ale může tě celkem sklamat jak si z riftama nebo s jakýma koliv elitkama nebo champ packama , s monkem je vytankuješ ale budeš je mlátit 5 min. plus můj osobní názor je že monk má jedny z nejhorších setů a itemů celkově (prostě si v blizzu řekli že asketický život je jen rouška kolem pasu a něco na ruku

) barbi nebo wizny to se tak nádherně skládá že škoda mluvit WD jakbysmet

pokud si i po přečtení téhle odpovědi připravený hrát za monka tak věř že po potu,krvi a hodinách nadávání tě monk odmění skvělou zábavou v partě kde je jeho přítomnost znát a to hodně