Ahoj všem,
mohl by se na mě podívat nějaký zkušenější monk a nakopnout mě co dál ?
Jel jsem Crusadera to je pohoda, přijdu seřežu a jdu dál. Ale s monkem přijdu, dostanu na zadek a zuřím.
Přijde mi, že mám strašně malou dmg, crity okolo 2M. Když se sejde větší várka potvor tak vetšinou nepřežiju a běhám pro tělo. Nejsem zrovna velký farmitel ani toho času není tolik jak bych si představoval, ale nepřijde mi, že bych měl tak úplně nejhorší equip. Jen nevím co s tím.. Koukal jsem tady na lidi na fóru a různě po inetu, ale nic mi nesedlo ani se to nezlepšilo.
Najde se někdo ochotný mi ukázat směr ? S crusaderem je nuda
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Trus ... ro/2944707
Teera
monk - pomoc 2.0.5
- smajli
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:smajli#2160
Re: monk - pomoc 2.0.5
Nejsem až tak zkušený monk, ale zásadní věc kterou u tebe nevidim je pasivní skil Seize the Initiative, který ti navýší armor, pak víc vydržíš. Taky nepíšeš na jakou obtížnost s monkem jedeš, ale to co vidím, tak na T+ bych vůbec nelezl. Další věc je sjednocení rezistů, aby jsi měl neco k tisícovce na všech. A poslední, máš pouze 35% holy damage, takže ti celkově nic moc nepřidá do DMG.
Edit: možná by také bylo lepší použít na Mantru of healing - Time of need, je to poměrně citelné zvýšení odolnosti.
Edit: možná by také bylo lepší použít na Mantru of healing - Time of need, je to poměrně citelné zvýšení odolnosti.
Ahoj
trochu jsem to omrknul a dvě věci : první - stackuješ (chtic nebo nechtic) holy dmg nicméně abys využil ten % boost co máš v equipu musíš si ke skillu vybrat runu ktreré ti změní "podstatu" toho skillu na holy jinak je ti k ničemu - solution bud nahodit nějaké runy(jestli najdeš) nebo začít stackovat jiný % dmg a třeba rollnout jiný % dmg nebo si najít jiný eq. pozor na to monk je králem fyzických útoků musíš to podpořit nějakou runou.
druhá věc ve věcech měj % na skilly které používáš
tyhle rady by ti měly zajistit zvýšení DMG ale neplést si to s tím že už nebudeš běhat pro tělo a nebudeš nas*raný
trochu jsem to omrknul a dvě věci : první - stackuješ (chtic nebo nechtic) holy dmg nicméně abys využil ten % boost co máš v equipu musíš si ke skillu vybrat runu ktreré ti změní "podstatu" toho skillu na holy jinak je ti k ničemu - solution bud nahodit nějaké runy(jestli najdeš) nebo začít stackovat jiný % dmg a třeba rollnout jiný % dmg nebo si najít jiný eq. pozor na to monk je králem fyzických útoků musíš to podpořit nějakou runou.
druhá věc ve věcech měj % na skilly které používáš
tyhle rady by ti měly zajistit zvýšení DMG ale neplést si to s tím že už nebudeš běhat pro tělo a nebudeš nas*raný
díky za rady, trochu jsem to tedy pozměnil. Vydržím víc, jen něco umlátit je trochu porod.
Hraju T1 a je to celkem zdlouhavé. Nedá se nic dělat, budu muset farmit a craftit o to usilovněji.
Ještě pohledám nějaký dmg build a uvidím.
T
Hraju T1 a je to celkem zdlouhavé. Nedá se nic dělat, budu muset farmit a craftit o to usilovněji.
Ještě pohledám nějaký dmg build a uvidím.
T
Ramena a wristy ucrafti Aughild set
btw. holy skill a runy jsou spíše party/support, jestli chceš dmg, překopej runy na fire/lightnight - nejlépe lightninght, který dává stuny (navíc máš pásek na dmg+), přikopni ktomu thunderfury nebo fulminator.
btw. holy skill a runy jsou spíše party/support, jestli chceš dmg, překopej runy na fire/lightnight - nejlépe lightninght, který dává stuny (navíc máš pásek na dmg+), přikopni ktomu thunderfury nebo fulminator.