Zaprvé ten theorycraft asi spočívá v tom že se natřel na červeno a nahodil si Anda visage přilbu, pak zašel do zoo a vybral si opici aby za pár banánu vybrala nějaké skilly. Vždyť podle základního teorycraftu používá nejhorší spirit gen. a přeroloval hlavně ty věci které byly použitelné. Kdyby to dali do kategorie funBuild Thursday ani nepípnu ale takhle :O monk je moje uplně nejvíc oblíbená postava a když řeknu že tohle je krok vedle(jak řekl kolega tady nademnou) tak to je slabé slovo protože každý monk ví že jestli chce být použitelný tak se sa*ra nadře hlavně na T5,6
Dále bych pak rád reagoval na příspěvěk že monk je vlastně v pohodě a lidí brečí ze zvyku. Sám jsem sice hráč který vždycky zatne zuby a snaží se to nějak pořešit aby vyběhl s další a další blbinou kterou blizz udělá. Nechci aby tohle bylo bráno jako brečení jen prtostě bych rád vypíchnul pár věcí proč je monk prostě no jak to říct slušně no komplikovaný :
Moc bych chtěl potka típka který nerfnul dex, i ten barba a crusa má armor z str, wizna a doctor rezisty z intu a monk a hunter utřeli nos když si sečteme že AoE nejde stejně uhnout tak mi příjde že chce blizz tenhle char odepsat, člověk aby měl pořádný armor tak musí mít pasivku Seize the Initiative, jestli si mám stackovat rezisty ? Proč ? vůbec jsem se na to nezaměřil a s One with Everything jsem vytáhl (pro mě krásných) 1024 rezist to all - ale ano 2 pasivky v řízku jen abych byl trochu použitelný.
Jestli chci v RoSku dělat aspoň nějaký dmg tak to vypadá že že potřebuju nastackovat % elemental dmg jenže u monka hold někdy zapomněli že by runy měly měnit zakladní dmg skillu, příjde mi že monk má strašně + moc skillu které zůstavají physical a nebo při změně dmg je ta runa celkem nepoužitelná tak tak wtf blizz jak si to dmg mám nabrat tak max % jen na daný skill.
Pak tady máme itemy vůbec jsem netušil že ani jeden set nebude podporavat one handy všude daibo. Bonus za Shenlongy :O
Jak závidím barbíkům s earthquackem nebo tal rashu s meteorem monk ma innu a ta je co já vím buglá(efect manter nefunguje tak jak má)
Rád bych taky upozornil že Diablo je Hack and Slash hra a né žádne MMORPG tak proč mi cpou ty role s tohoto žánru (teďka to musím porovnat tak sry, protože někoho to třeba naštve) s Diablem 2 tam si každy se skilly vystačil sám a i v partě nebyl problém ale tady mě přinutí příjnout nějakou team roli a každý to baští(když někdo náhodou ne je označen za nooba a trotla atd.) páč lidi paří online hry a moba hry, nevím jestli jde vidět co tímhle chci říct, prostě tahle hra uvízla asi někde mezi a mně to mrzí protože tuhle serii jedu od D1 a ikdyž RoS napravil opravdu hodně, hodně moc tak hra se měla raději jmenovat Nephalem the Liberator nebo tak nějak.
Tohle jsou tak věcí které mě celkem dost štvou a chtěl bych aby se s tím něco udělalo jenže asi nic blizz s jeho stylem balancu (když něco funguje nerfnem to, když to funguje dál s nějakou runou tak to ještě nerfnerm, už je to naprt ale stejně to nerfnem) se nestane nic.
Tohle ale prezentuje jen můj názor možná nechápu jak monka hrát a jsem vlastně jen další noob který tady brečí ale po tom theorycraftu jsem nabral pocit že si z monka lidi dělají celkem srandu a nevidí ty problémy se kterými se podlě mně potýká ( a neříkejte že každý má stejné problémy hlavně wizny

DD miláčci blizzu

)