Zdravím. Pro milovníky ohně tady mám svou ohnivou jeptišku.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Nath ... ro/5384009
Jako primární kombo používám cyclone strike s runou sunburst (fire dmg) a cripling wave (taky fire dmg). Je to hodně rychlý způsob likvidace nepřátel a hodí se i výborně do multiplayeru. Tam to ovšem chce trošku více defenzivy jelikož fungujete jako tank.
Měl jsem docela štěstí na roll reaper wrapsu , kde mi navíc vyšel fire dmg, tak jsem se rozhodl pro fire build. Všechen ostatní gear jsem hnal na zvýšení fire dmg, cyclone strike dmg a CW dmg. Základem je vyhnat critical chance alespoň na 40%. Momentálně mám 51.5 a nemůžu si stěžovat.
Používám Retribution mantru pro zvýšení atak speedu, která je výborná i do multi.
Pasivky mám klasické, sieze na armor, one na resisty. Dále jsem přemýšlel jak u monka vyhnat nějak slušně DPS a přišel jsem na výbornou věc.
Jelikož běhám s enchantreskou která nosí maximus (vyvolává toho červeného démona) a používám fire ally (+10% dmg) mívám tedy prakticky pořád 3 společníky. Tak jsem si zvolil pasivku unity a ejhle, ono to přidává krásných 15% dmg za 3 společníky (ally , ench, demon)
Takže pro hráče, kteří nechodí moc multi a hrajou spíše solo je to parádní věc.
A na finále tam mám pasivku mythic rhythm která po 3 hitu přidá neskutečných 40% k vašemu příštímu dmg skillu, který využívá spirit.
Takže kombo je asi takové: dáte 3 hity criplingem, přitáhnete cyclonem, který je navýšen o těch 40%. Funguje to i pro SSS který tam mám na likvidaci elit. Pochopitelně to funguje i u dalších skillů.
Takže ikdyž mám DPS pouze 800k buff, tak pokud k tomu připočítám všechny ty procentuální navýšení tak jsem někde úplně jinde.
Momentálně cyclon v kritice cca 8M dmg , SSS 10-11M dmg/hit opět v kritice, klasický CW +-3M dmg. (počítám samozřejmě horní hranice kritiky)
Life 350k , 1400allress, 10500armor,12m toughness, T2 solo jako nůž máslem, T3 v partě v pohodě.
Ještě bych se zmínil o jedné věci která se mi hodně osvědčila a to je sklil dashing strike. Kdykoliv jde do tuhého stačí jeden , dva kliky a jste v bezpečí. přeskakuje jak moby, tak jejich wall affix. Navíc dokáže přeskakovat převýšení nebo ruzné vyvýšené místa, dokonce i některé mříže stím proskočíte.