MONK's CO-OP
-
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:ViniSVK#1668
Hladam monkov na spolocne hranie - monster slaying ale najma na hellfire ring. Najlepsie rozna diverzita buildov, ja hram MP3 (paragon 28)
Re: MONK's CO-OP
Já bych si zahrál, ale já chodím MP5 a když jsem se díval na tvůj profil tak MP5 taky zvládneš
-
- Quill Rat
Skusal som hrat MP5 v parte s dalsimi troma a dalo sa, neumieral som. Takze mozme skusit, dobre padne ked niekto bude mat bonus pre partu na healing resp. na dodge chance z mantry. Ja som pomenil trosku build a vycraftoval som novy amulet crit damage. Konstantne udrzatelna damage je u mna 165k (bonusy guinding light, breath of heaven, deadly rich), a na 3 sekundy 265k po blinding flash
-
- Quill Rat
Seriozne sa nenajdu ini MONK's na coop??? Teraz sam davam MP7, ale pri Uberovi Zolutun + Siege dost casto umieram, zisla by sa mi pomoc
-
- The Butcher
- BattleTag:Firius#2998
Ahoj, si mě přidej. Pokud budu online a nebude mě bavit MP10, tak můžem dát MP7...
-
- Quill Rat
Seriozne sa tu nenajdu monkovia ci moncice na MP7? prijal by som vypomoc, najma co sa tyka Ubers, sporim Infernal Machines, toho casu ich mam 11 a ziaden poriadny hellfire s CC
Ahoj, klidně si mě přidej. Nejhraju sice uplně často, ale rád si zahraju v partě