Pomoc Monk

Odpovědět
firdecek
The Butcher
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Firius#2998
Pomoc Monk

Příspěvek od firdecek » 20.02.2013, 09:02 hod.

Zdravím diabláře, po delší době sem se rozhodl rozjet monka. Vybral jsem si vzor, podle toho oblékl toho svého nezkušeného prvňáčka a šel do bitvy. Chodím docela bezproblémově MP5.

Co mě ale zaujalo, že i když mám gear cca o 20-30 procent horší (číselně) než je tento: http://us.battle.net/d3/en/profile/Nigh ... ro/4263173

Tak se bohužel lišíme ve výsledném DMG o víc jak 300 procent..

A mě není jasné, čím to je a co mám případně koupit, abych ten rozkol zmenšil.. Mám na účtě 100 mega, tak snad se s tím dá něco dělat :)

Díky za jakékoliv rady

Můj profil v podpisu :)

Ragnarok
Gorebelly
BattleTag:Ragnarok#2825

Re: Pomoc Monk

Příspěvek od Ragnarok » 20.02.2013, 09:59 hod.

Takze, v prvni rade je dulezite si uvedomit, ze dmg, ktera je videt na Battle net profilu neni ta, kterou ma dany char skutecne k dispozici. Tato dmg je posledni, kterou mel pred odpojenim ze hry. Hodne lidi dela to, ze se nabuffuje a pak vypne hru. Takze bych to nevidel tak, ze je o 300% lepsi :)
Jeho dmg podle diabloprogress.com je nejakych 210 tisic. I kdyz ted je i tato informace trosku mimo, protoze se do ni nepocitajivycraftene amulety. Ja treba podle nich mam 110 tisic, coz je blbost. Podle battle.net profilu mam 160 (hru jsem vypl bez buffu), takze ma dmg vyssi o 50 tisic, nikoli o 400 tisic, jak web ukazuje :))

Ale k te dmg:
Vyssi dmg ti udela Witching Hour. Tam je asi nejvyssi mozna sance. Jemu ta vyssi dmg dela CD a CC. Tu mas ty nizsi. Plus main hand, kterou ma o dost lepsi. No a nakonec je to dexterita, kde v takto vysokych statech uz i 100 dexterity dela vysokou dmg.
Kouzelníci všech zemí, spojte se!
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Ragn ... o/36058370

firdecek
The Butcher
BattleTag:Firius#2998

Re: Pomoc Monk

Příspěvek od firdecek » 20.02.2013, 10:09 hod.

Díky za info. Je mi jasné, že je to buffnuté DMG, ale i tak ten rozdíl je markantní...To je to, co mě štvalo >:D

Witching mám na wizzardovi - a když jsem to switchnul, tak mi to velký DMG nepřidalo (cca 1000 DMG) - možná by to chtělo witching s dex, ale přišel bych o bonus z Innas setu (levné tornáda), což se mi moc nechce. Takže spíš boost na Main handu..

Odpovědět

Zpět na „Monk“