Predem diky vsem za rady a postrehy

Diky za radu. Pocitam ze tech prachu zas tolik nebude aby bylo na vsechno ale casem to snad pujdeSwen_von_Walhallion píše:pokud jedes SW/cyclone + thunderclap tak urcite poradna wom khim lau. a echotic fury ale ta s CD a socketem stoji majlant ze setovek Inna helma + kalhoty a pak ntalia boty a prstynek sou asi nej dps comba
tak nevím..ten echotic dá pěkné DMG, ale co fear? není to otrava pro melee postavu?Swen_von_Walhallion píše:pokud jedes SW/cyclone + thunderclap tak urcite poradna wom khim lau. a echotic fury ale ta s CD a socketem stoji majlant ze setovek Inna helma + kalhoty a pak ntalia boty a prstynek sou asi nej dps comba
no spíše jde o to, že se teleportneš jen na 3. úder. takže fear dost obtěžuje.Swen_von_Walhallion píše:s thunderclapem to zase takovej problem neni
to ano..ale já jedu defenzivní build...samage vytáhnu na 50k (+20% z unikátky za lightning) a na vyšší MP to nebudou jednoranky. Takže když to shrnu - bylo to fajn, ale od nového patche by to bylo lepší obměnitSwen_von_Walhallion píše:no vzhledem k tomu jakou attack speed ma clovek s fury v DW konfiguraci tak to ty tri udery sou pomerne hodne rychle za sebou nemluve o tom ze ve chvily kdy clovek sezene slusnou fury uz ma takovy dps ze trash zabiji instantem a u elitek to zase takovej problem neni pac to trva jen chvilku, a na druhou stanu potvora co je ve fearu tak neutoci ani nic nekasti tekze negativa sou v rovnovaze s pozitivama podle me
Kazdopadne diky za nabidku ale se stitem jet neplanujuWarclo píše:Dneska jsem koupil nový štít a starý mám teoreticky k neužitku.. Pokud bys nechtěl jet jen DW ale rozhodl se jet se stítem, tak ti ho můžu nabídnout.. 250 dex a 250 vit a 70+ all ressist v něm určitě je.. mělo by tam být i něco navíc, ale z paměti nevím co ..