Screeny ci Profily MONKA: staty, vybaveni, buildy
Zdravim, momentalne jsem ve 3. Actu a mam problem s obranou. Ne ze by to bylo nehratelny, ale proste dostavam od nepratel velky dmg. Potreboval bych poradit, na co se mam zamerit - rezisty, armor... pripadne nejake jine doporuceni - co koupit za itemy a pod. Diky...
http://eu.battle.net/d3/en/profile/ScIR ... o/16946282
http://eu.battle.net/d3/en/profile/ScIR ... o/16946282
- Swen_von_Walhallion
- Wraith
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Swen #2595
Re: Screeny ci Profily MONKA: staty, vybaveni, buildy
sjednoti rezisty na eqvipu na all + jedne kokretni, takhle mas s OWE v podstate na nic, rezsity vytahout spon na 600, misto HP regenu bych se zameril na LOH a skus misto exploding palmp blinding flash ten blind celkem pomaha a ten dmg boost z posledni runy je seper a chtelo by to vic CD, chant of resonance je podle me s dw zbytecnej mito toho guardina path nebo resolve, zmenil bych primarni utok na thunder fidst bud thunderclap nebo lighting flash
Diky za rady.... nakoupil jsem nektere nove itemy se zamerenim na jednu resistance + all.... nyni mam neco pres 600.... ted se chci zamerit jeste na chest armor, pants a lepsi zbrane s CD.... dneska zkusim jeste upravit nejak ten build, co pouzivam....
Ahoj,
právě jsem dohrál Inferno s Monkem, ale musím uznat, že to pořád ještě není ono. Každou druhou elitku musím ve třetím a hlavně čtvrtém aktu "rozběhávat", znáte to. Rád bych ještě na mé postavě zapracoval, ale nevím jak. Přesněji bych potřeboval poradit, jaké věci nakupovat (i konkrétně, jde-li o legendárky). Build hraji klasický na critical hit chance a damage. Ale i zde rád přivítám návrhy na změny.
Díky moc za rady a mějte se
Sojka
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Sojk ... ro/7007497
právě jsem dohrál Inferno s Monkem, ale musím uznat, že to pořád ještě není ono. Každou druhou elitku musím ve třetím a hlavně čtvrtém aktu "rozběhávat", znáte to. Rád bych ještě na mé postavě zapracoval, ale nevím jak. Přesněji bych potřeboval poradit, jaké věci nakupovat (i konkrétně, jde-li o legendárky). Build hraji klasický na critical hit chance a damage. Ale i zde rád přivítám návrhy na změny.
Díky moc za rady a mějte se
Sojka
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Sojk ... ro/7007497
- Swen_von_Walhallion
- Wraith
vymenit rukavice ringy a amu za veci s crit +Cd by mohlo pomoct celkem hodne, udelat do placacek aspon star emeraldy taky hodi nejaky dps
zdarec, potřebuji poradit, jak toho mojeho holomka abych mohl farmit A3, v A2 v klídku, ale já chci dál.
Díky
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Karo ... ro/3269678
Díky
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Karo ... ro/3269678
- Swen_von_Walhallion
- Wraith
zbran s CD a socketem prstinyk s crit a cd nebo IAs to s tejny amulet helma s crit chance a par stovek LoH by to melo spravit vyhodit time to need a pouzit evasion hard target /backslash rezistu mas tak akorat, Sw je ti podle me celkem na nic s 11% crit to trv "veky"nez to roztocis naplno misto WotHF skus pouzit FoT s thunderclap runou u BoH vzit runu Infused with Light a nevim proc ale zda se mi ze mas pomerne dost malo armoru na to ze mas stit , jinak pokud chces hrat se stitem tak zaklad je sti + crit, block 20+ dex rezist etc. SSS v soucanym stavu podle me u tebe zabitej slot skus BF s runou Faith in the Light podle me ti pomuze .
Podle me je nejlepsi pouzivat ze zacatku nejakej osvedcenej BO a k experimentovani pristoupit az kdyz se naucim svuj char a co kterej spell dela a jako ma funkci
Podle me je nejlepsi pouzivat ze zacatku nejakej osvedcenej BO a k experimentovani pristoupit az kdyz se naucim svuj char a co kterej spell dela a jako ma funkci
-
- Quill Rat
- BattleTag:lezert#2809
- Kontaktovat uživatele:
taky se připojím s pokrokem.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Nath ... ro/5384009
Crit hit chance 37.5%
crit hit dmg: 206%
755all ress
7458 armor
Ve hře už nemám protivníka, takže nedočkavě čekám na player8 příkaz a na infernal machine, asi jako každý
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Nath ... ro/5384009
Crit hit chance 37.5%
crit hit dmg: 206%
755all ress
7458 armor
Ve hře už nemám protivníka, takže nedočkavě čekám na player8 příkaz a na infernal machine, asi jako každý
a kolik te to stalo
- Swen_von_Walhallion
- Wraith
par set mega ho to stalo, ale vhledem k tomu ze kazdej den taha nejakou legendarku z runu a jednou za tejden neco v rozmezi 40-100 mega je cena pro tryskomys irelevanti, je pravda ze ja obnenit l taky 90% eqvipu le stalo to me to podstatne min :-D
Má to moc pěkné. ale přesně jak řekl Chors, za run ti padne legendarka , jednou za tyden setovka a pokud máš na postavě slušný magic find , tak to obvykle nejsou crapy. já třeba chodím s permanentním 307MF a nic neswapuju a orpavdu je to poznat. Mužu potvrdit, že magic find funguje a funguje dobře. Proč jinak by blizzard dával do hry věc která nemá smysl že ...
Takhle zatím válčím já :/ ale mám pocit, že pokud razantně nezvýším Dexterity tak se nevyhrabu z toho otřesně malýho DMG . Bohužel ani MF nemám použitelný, takže nepadá nic do aukce,nejsou love atd atd. Budu muset máknout....nějakej názor? (mimo komenty typu "seš debil, takhle se to nehraje atd. "?
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Seto ... ero/658327
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Seto ... ero/658327
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
- Swen_von_Walhallion
- Wraith
no ja co sem zkousel zvedat MF tak mi prislo ze cim vic mam tim vic veci pod lvl 60 mi pada a na forech se furt hadaj o tom jestli na to ma nebo nema MF vliv, kazdopadne kamos co tak ma tak 10x vetsi dop nez ja a to ma MF nekde na pulce toho co sem mel na max ...
@ seten no s tou dex je fakt potrreba hnout 900 je urazka vsech monku :-D zalezi kolik mas nasyslino ale rekl bych ze smuky co vyhazuju sou 10x lepsi nez co mas ty .-D
@ seten no s tou dex je fakt potrreba hnout 900 je urazka vsech monku :-D zalezi kolik mas nasyslino ale rekl bych ze smuky co vyhazuju sou 10x lepsi nez co mas ty .-D
Tak nechceš to vyhazovat směrem ke mě?? je mi jasny ze to Dexterity musim zvednout....vecer zapracuju.
necituj předchozí příspěvek. kojot
necituj předchozí příspěvek. kojot
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Ze své zkušenosti můžu říct, že když projdu celý act 3 tak mám 2,5 slotu v bance zaplněno. Nesbírám modré věci a zlaté věci 60 a níž. takže já si na magic find nemůžu vůbec stěžovat. Pravda je že z těch 2,5 slotu v bance jsou tak 3-4 věci které se dají relativně dobře prodat. A pokud se poštěstí tak spadne setovka a zy tu máš už pár milionu jistých. Od patche 1.04 mi spadly 3 setové věci. jednu jsem prodal za 35e, a druhé dvě za cca 30m.
- Swen_von_Walhallion
- Wraith
no je mi celkem sumak jestli to pude vendorovi nebo nekomu :-DSeton píše:Tak nechceš to vyhazovat směrem ke mě??
Tak se mi dneska podarilo koupit poredny placadlo a novej skopek a uz sem na 90k unbuff celkem ssranda A3 s timhle dps .-D
Tak já tady přidám svoje hodnocení monků (i těch co o to nestojí)
Ploutvicka - Vyvážená postava, klasický skilly. Chce to lepší kalhoty a pravej prsten, našetřit na lepší šutry do zbraní. Oproti dobré crit hit chance máš slabou crit hit damage. Rychlost středně rychlých zbraní zvyšuješ jen o 9% - nic moc rychlost. Tanscendence mi přijde slabá.
Karotka - našetřil bych 19M na lepší šutr do zbraně. Z pomalých bot bych se vzteknul. Prsteny a amulet tlačit víc do crit hit a crit hit chance. Za pár mega koupíš výrazně lepší Strongarm Bracers. U skillu Breath of Heaven musíš mít runu Blazing Wrath.
Nathaniela - Pěkný lízátko, nic moc štít, pomalý boty, v helmě opět podle mě lepší rubín. Backslash u MoE je machrovinka, Combination strike je podle mě úplně mimo, Resolve, Fleet nebo další jsou lepší pasivky.
Zert - krásná výbava, klasickej build. Jen ty rukavice mi přijdou slabý. Gratuluju k luxusnímu setu. Podle mě je lepší ruby gem do helmy.
Chors - monk s dvojručním mečem a bez sweeping windu mi přijde divnej. Hodně útoku a málo obrany.
moji postavu nekritizujte, testuju kraviny
Ploutvicka - Vyvážená postava, klasický skilly. Chce to lepší kalhoty a pravej prsten, našetřit na lepší šutry do zbraní. Oproti dobré crit hit chance máš slabou crit hit damage. Rychlost středně rychlých zbraní zvyšuješ jen o 9% - nic moc rychlost. Tanscendence mi přijde slabá.
Karotka - našetřil bych 19M na lepší šutr do zbraně. Z pomalých bot bych se vzteknul. Prsteny a amulet tlačit víc do crit hit a crit hit chance. Za pár mega koupíš výrazně lepší Strongarm Bracers. U skillu Breath of Heaven musíš mít runu Blazing Wrath.
Nathaniela - Pěkný lízátko, nic moc štít, pomalý boty, v helmě opět podle mě lepší rubín. Backslash u MoE je machrovinka, Combination strike je podle mě úplně mimo, Resolve, Fleet nebo další jsou lepší pasivky.
Zert - krásná výbava, klasickej build. Jen ty rukavice mi přijdou slabý. Gratuluju k luxusnímu setu. Podle mě je lepší ruby gem do helmy.
Chors - monk s dvojručním mečem a bez sweeping windu mi přijde divnej. Hodně útoku a málo obrany.
moji postavu nekritizujte, testuju kraviny
- Swen_von_Walhallion
- Wraith
JAK DIVNEJ ,Si te podám pockej :-D holt kalsickej thunderclap/SW mi nesedel a taky sem nechtel hra to co 99% vsech monku a co se tyce obrany na trash potreba neni a na elitky mam 20% DR z eqvipu, a SW jednak na 2h kde sou pernamentni problemy se spiritem se svoji cenou je celkem aout a exploding palmp je pomerne brutalni skill, ma brutalni aoe dmg na trash ( kolikrat retezova reakce vycisti cimru driv nez stihnu potreti prasti) a hodne slusny sinlg target dps, hlavne na na ty ranged potvory co furt zdrhaj a maj ohen za patama je k nezaplaceni prdnu to na ni a na 9s se o ni nestaram :-DHamin píše: Chors - monk s dvojručním mečem a bez sweeping windu mi přijde divnej. Hodně útoku a málo obrany.
Dobře ty Hamine divim se ze ses takhle odvážil napsat, ale palec nahoru. Co se Nathaniely týče , combination strike jsem tam dal jen na zkoušku, bohužel nevím jak přesně ho víc využiju. Myslím jak získat permanetně alespoň 3 stacky(3sec buff). O fleet footu jsem právě přemýšlel, protože swapuju rychlobotky Jinak si tlačím MF na max, jelikož to funguje a postupně jak bude přibývat paragon budu to měnit zpatky na dmg a ressy. mě ten 49k unbuff bohatě stačí. hru si pěkně vychutnávám a není to tak že rozdávám jen instant killy. to mě ani nebaví. Hlavně nejsou zdroje na lepší ekvip , takže musím být trpělivý a farmit. Díky za kritiku. Zdravá kritika je vždycky signál kupředu.