Muj pritel monk, pomoc s postavou
Zdravim vas,
Jsem spise rekreacni hrac, nicmene postavu se me podarilo dostat na 55 LVL, a na hell A2 si me proste Elitky docela s prehledem davaji (na A1 si je davam s prehledem ja) prolezl jsem forum, nejake upravy jsem udelal, nicmene pokud muzete rict primo poznamky k me postave, budu rad za kazdy postreh
http://eu.battle.net/d3/en/profile/luka ... o/19357328
diky vsem za rady
Jsem spise rekreacni hrac, nicmene postavu se me podarilo dostat na 55 LVL, a na hell A2 si me proste Elitky docela s prehledem davaji (na A1 si je davam s prehledem ja) prolezl jsem forum, nejake upravy jsem udelal, nicmene pokud muzete rict primo poznamky k me postave, budu rad za kazdy postreh
diky vsem za rady
Re: Muj pritel monk, pomoc s postavou
http://eu.battle.net/d3/en/calculator/m ... ZXa!aabbYa
komentář k navrhovanému skillbuildu: ten primární útok by měl být nejrychlejší ze všech, takže se potlačí slabina 2h zbraně.
permanentně si hlídej, aby jsi na sobě měl "heal buff" na 15% dmg. taktéž si hlídej, aby jsi měl pořád zapnutý sweeping wind.
v případě potřeby používej serenity. podle chuti můžeš heal změnit na trvání (runa ascension)
neustále měj aktivovanou mantru. pokud to spirit dovolí, "protáčej ji", tzn. opětovně aktivuj, aby jsi získal 3 vteřinový bonus po aktivaci. případně jestli nebudeš moc umírat, vyměň ji za conviction mantru s runou overawe.
na elitky si můžeš pomoci SevenSided Strikem. oceníš tu chvilku nesmrtelnosti.
damage máš dost, hp taky. není důvod, aby jsi to nedohrál.
glhf
komentář k navrhovanému skillbuildu: ten primární útok by měl být nejrychlejší ze všech, takže se potlačí slabina 2h zbraně.
permanentně si hlídej, aby jsi na sobě měl "heal buff" na 15% dmg. taktéž si hlídej, aby jsi měl pořád zapnutý sweeping wind.
v případě potřeby používej serenity. podle chuti můžeš heal změnit na trvání (runa ascension)
neustále měj aktivovanou mantru. pokud to spirit dovolí, "protáčej ji", tzn. opětovně aktivuj, aby jsi získal 3 vteřinový bonus po aktivaci. případně jestli nebudeš moc umírat, vyměň ji za conviction mantru s runou overawe.
na elitky si můžeš pomoci SevenSided Strikem. oceníš tu chvilku nesmrtelnosti.
damage máš dost, hp taky. není důvod, aby jsi to nedohrál.
glhf
Ahoj.
Hraju taky Monka a jsem cca tam, kde ty. Mam polovicni dmg, ale prochazim celkem v pohode.
Moje navrhy pro tebe:
TGP pasivku za Transcendence
MoC za MoH nebo MoE
Serenity !!!!!
WoL vezmi EL runu - super Dmg kolem tebe vse a docela do dalky i
DEX mas malo - aspon 750 na tvym lvl bych jel (sam ma cca 900 ted)
Do helmy dej sutr na +% life
Edit: SSS skill je samozrejme bomba zejmena, kdyz jedes 2hand (ja taky a SSS je best, protoze neresi Attack speed)
Hraju taky Monka a jsem cca tam, kde ty. Mam polovicni dmg, ale prochazim celkem v pohode.
Moje navrhy pro tebe:
TGP pasivku za Transcendence
MoC za MoH nebo MoE
Serenity !!!!!
WoL vezmi EL runu - super Dmg kolem tebe vse a docela do dalky i
DEX mas malo - aspon 750 na tvym lvl bych jel (sam ma cca 900 ted)
Do helmy dej sutr na +% life
Edit: SSS skill je samozrejme bomba zejmena, kdyz jedes 2hand (ja taky a SSS je best, protoze neresi Attack speed)
D2R FanaZealer lvl 96 (SC SSF, bez runových slov)
Hledá do grálu - už 'jen' Tyraels Might
Koukam, ze mas zvon, tak zde je trosku jina varianta buildu se zvonem, ktera je funkcni a hratelna http://eu.battle.net/d3/en/calculator/m ... Ydc!bZbabZ
Misto toho pomocnika muzes dat blinding flash s runou na boost dmg.
Co se tyce equipu, tak pritlac trosku na life. Pred patchem nez to vsechno ponerfovali, tak stacilo na komplet hell 40k life, 300 rezistu a 5k dps cca.
Tedkom ty hodnoty budou dostacujici i trosku slabsi. Hlavne mas slusnou zbran, tak i proto.
Co se tyce equipu, tak pritlac trosku na life. Pred patchem nez to vsechno ponerfovali, tak stacilo na komplet hell 40k life, 300 rezistu a 5k dps cca.
Tedkom ty hodnoty budou dostacujici i trosku slabsi. Hlavne mas slusnou zbran, tak i proto.
to právě zatím nemůže, req lvl 55.AlterEgo píše:Koukam, ze mas zvon, tak zde je trosku jina varianta buildu se zvonem, ktera je funkcni a hratelna http://eu.battle.net/d3/en/calculator/m ... Ydc!bZbabZ
edit, aha už ho má , předtzím jsem viděl 53 nebo 4.
v tom případě moje doporučení je spíše: http://eu.battle.net/d3/en/calculator/m ... ZXa!aabcYa
Naposledy upravil(a) v0kurka dne 04.09.2012, 15:34 hod., celkem upraveno 1 x.
Tak to ses prekoukl, 55 mam stale Ted sedim ve meste a hraju si se skillamav0kurka píše:to právě zatím nemůže, req lvl 55.AlterEgo píše:Koukam, ze mas zvon, tak zde je trosku jina varianta buildu se zvonem, ktera je funkcni a hratelna http://eu.battle.net/d3/en/calculator/m ... Ydc!bZbabZ
edit, aha už ho má , předtzím jsem viděl 53 nebo 4.
Co poslal AlterEgo je dobry a blizko tomu, co jedu ja.
Ale imho je silenost nemit s 2hand zbrani Seven Sided Strike a jelikoz taky jedes drahy WoL, tak kasli na TGP (ten spirit gen bonus z utoku je dost na prd pri ty AS, co mame s 2hand) a nech si Exalted Soul, ktera ti umoznuje pouzit toho hodne po sobe a jeste malinko generuje spirit.
Ale imho je silenost nemit s 2hand zbrani Seven Sided Strike a jelikoz taky jedes drahy WoL, tak kasli na TGP (ten spirit gen bonus z utoku je dost na prd pri ty AS, co mame s 2hand) a nech si Exalted Soul, ktera ti umoznuje pouzit toho hodne po sobe a jeste malinko generuje spirit.
D2R FanaZealer lvl 96 (SC SSF, bez runových slov)
Tak jsem zvolil build co navrhoval AlterEgo a prijde me ze mam ,,skoro neznicitelnou postavu" Takze evidetne opravdu byla pouze chyba ve vyberu skillu, ted jsem zakilloval baala bez nejmensiho problemu. Dekuji vsem zucastnenym, az me zase postava prestane poslouchat, prijdu pro radu :-)
To seš dobrej. To sis s tím svým Monkem skočil chvilku zahrát i do D2LoD?lukasik píše:...ted jsem zakilloval baala bez nejmensiho problemu.
- Joshua88CZ
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:ChoseCZE#2100
Ja hraji toto http://eu.battle.net/d3/en/profile/Josh ... ro/9510923 a sem spokojenej...a nejlepe hrat s barbarem co mi da dalsi boost na ressisty, na ceste za Diablem umru tak 5X u Diabla vubec.
Tyjo to musíš sám rubat fakt dlouho to už bych asi nedával. Snažím se o nějaký kompromis mezi přežitím a DPS.
Naposledy upravil(a) Nekronaut dne 05.09.2012, 07:44 hod., celkem upraveno 1 x.
nějak mi uniká význam těch masivních HP. to je nějakej tajnej ninja trik mít hp a dmg v poměru 10:1? jako kdyby u toho byly ještě masivní rezisty a armor, tak to nějak pochopím, ale takhle fakt ne. tohlě by mě fakt nebavilo hrát - navíc tím dmgem nerfuješ partu, protože 10k je v podstatě nic a sám bys bojoval u každého bosse (co ho má) s enragem.Joshua88CZ píše:Ja hraji toto http://eu.battle.net/d3/en/profile/Josh ... ro/9510923 a sem spokojenej...a nejlepe hrat s barbarem co mi da dalsi boost na ressisty, na ceste za Diablem umru tak 5X u Diabla vubec.
pořád mi vrtá hlavou, že by tě to mohlo bavit hrát, když vůbec nic neděláš a jestli ten equip stál bez gemů milion, tak je to sakra smutný za víc jak milion nemít vůbec žádnou efektivitu.
edit: tak jsem si ty itemy prohlédl a měním názor, jestli ta sada bez gemů stála víc jak půl milionu, tak je to super smutný. vypadá to jak nazelný věci, nebo výprodej v second handu.
edit2: na druhou stranu se mi zdá stylovej tvůj barbar s předpatchovejma legendárkama ;D
Nosí na sobě pěknou zásobičku brimstonův0kurka píše:Joshua88CZ píše: edit2: na druhou stranu se mi zdá stylovej tvůj barbar s předpatchovejma legendárkama ;D
- Joshua88CZ
- Gorebelly
tak za 1. je to zamerne poskladany build na tankovani(i stit bude), plno veci co mam na sobe sou stare mesic po vydani hry, a k me spokojenosti dostacujici.
za2.build je zamerne skladany aby vydrzel, protoze sme se s kamosem dohodli, ze on pojede DPS carodejku, takze asi tak...Jinak co se party tyce, na publicu problem nemam, a myslim si ze opravdu partu neoslabuji, jsou radi ze jim elitky drzim od tela, a DH se o to postaraji.Samozrejme solo hra je nerealna, i kdyz si zase sam utankuju co chci, umrti se da spocitat na jedne ruce....
Jo kdyby byly stamiliony tak bude i kompromis, vydrz a dmg, jenze sem chudej pribuznej, a nehodlam zase vsechno kupovat na AH, protoze to by pak byla hra jen honba za goldama, coz opravdu nechci...
edit.Ano barbar je vesak na legend dropy, avsak sem zaspal pred patchem 1.4, ted je vetsina bezcenna, ale aspon vypada barbar stylove:)
za2.build je zamerne skladany aby vydrzel, protoze sme se s kamosem dohodli, ze on pojede DPS carodejku, takze asi tak...Jinak co se party tyce, na publicu problem nemam, a myslim si ze opravdu partu neoslabuji, jsou radi ze jim elitky drzim od tela, a DH se o to postaraji.Samozrejme solo hra je nerealna, i kdyz si zase sam utankuju co chci, umrti se da spocitat na jedne ruce....
Jo kdyby byly stamiliony tak bude i kompromis, vydrz a dmg, jenze sem chudej pribuznej, a nehodlam zase vsechno kupovat na AH, protoze to by pak byla hra jen honba za goldama, coz opravdu nechci...
edit.Ano barbar je vesak na legend dropy, avsak sem zaspal pred patchem 1.4, ted je vetsina bezcenna, ale aspon vypada barbar stylove:)
asi by ses divil, co by ti o 1/3 vyšší rezisty, dvojnásobnej armor, o 1/2 vyšší dex a o polovinu nižší HP udělalo s EHP ;D
nicméně jestli je to tak stará výbava, jak říkáš, tak je to ještě luxus
nicméně jestli je to tak stará výbava, jak říkáš, tak je to ještě luxus
- Joshua88CZ
- Gorebelly
Nerikam, poskladat de hodne veci, ale vetsinou hraji s barbarem co mi da boost rezisty, a to pak mam kolem 1300, a HC nehrajem, takze tu smrt si dovolit muzu,a armory urcite delaji svoje...s dexteritou je to tezky, chtel bych zachovat tu odolnost...Nerikam casem si tu postavicku upravim, ale jak rikam dokud mi to vyhovuje, nemam co menit.Dmg sice nerozdavam, ale od toho tu jsou jini.
Na druhou stranu, nechci mit kazdej typ postavicky stejny,rozume kompromis DPS a vydrz...
MONK-tank
DH-MFgear s nejakym vetsim DPS
u Barba se asi zamerim na crit dmg s mensima rezistama
carodejkou bych chtel kitovat a zaroven aby neco vydrzela+namaxovat crit chance..atd
Prave o tom to Diablo je, mas neomezene moznosti poskladani postavicky a jeho zamereni.Mikdy nemuzes rict ze Nick#blabla ma nejlepsi postavu....
Na druhou stranu, nechci mit kazdej typ postavicky stejny,rozume kompromis DPS a vydrz...
MONK-tank
DH-MFgear s nejakym vetsim DPS
u Barba se asi zamerim na crit dmg s mensima rezistama
carodejkou bych chtel kitovat a zaroven aby neco vydrzela+namaxovat crit chance..atd
Prave o tom to Diablo je, mas neomezene moznosti poskladani postavicky a jeho zamereni.Mikdy nemuzes rict ze Nick#blabla ma nejlepsi postavu....
- Swen_von_Walhallion
- Wraith
- BattleTag:Swen #2595
1,3k rezisty sou zbatecny ja hraju coop s kamesoma co maj wiznu a barbara a na neco jako tank sme si uz prestaly hrat on je tu problem na sobe udrzet ty moby a cim vyssi dps kazdej vyplodi tim rychleji potvora zdechne a je vetsi sance ze vsici prezijou barbar je na tankovani vybavenej lip nez monk bohuzel
Barbar je líp vybavenej na všechno a právě proto je monk zábavnější...
Tak jsem zase kousicek postoupil, jsem na infernu A2, prvni Act bezprolemu, druhej uz me zacina delat trosku problemy (jedna z 5 elitek me vykastruje a kdyz ne tak je sekam minutu) ... tak jestli muzu poprosit nejake dalsi prihodne rady co zmenit :-) diky
jednoduše nízký rezisty. buď jeď v itemech allresistance nebo nakombinuj nějaký konkrétní rezist a využívej pasivku One With Everything.
největší dmg získá, když budeš mít v rukavicích crit chance a dmg.
k čemu je to používáná mantra moc nechápu. každopádně bez rezistů se nikam neposuneš, proto momentálně nic ostatního komentovat nebudu.
největší dmg získá, když budeš mít v rukavicích crit chance a dmg.
k čemu je to používáná mantra moc nechápu. každopádně bez rezistů se nikam neposuneš, proto momentálně nic ostatního komentovat nebudu.