Problem Akt 2

evilmind
Fallen Shaman
Re: Problem Akt 2

Příspěvek od evilmind » 02.07.2012, 20:37 hod.

nevim, porad mi prijde, ze kdybys mel radsi vic dex (kdyz ti critt 30/200 da jen 15k dps tak musis mit jenom tak... 1200 dex?) tak ti to da zhruba stejne dodge, a usetris pasivku, a jeste navic se to prida jak do dps tak do armor

ale samozrejme kazdymu vyhovuje neco jinyho ;)

Slou
Quill Rat

Re: Problem Akt 2

Příspěvek od Slou » 10.07.2012, 14:47 hod.

Takze Diablo dole, samozrejme s kamosem barbarem:) takze Inferno pokoreno:)

Beluril
Quill Rat

Monk nedava 2 akt

Příspěvek od Beluril » 24.08.2012, 13:26 hod.

Zdravim chtel bych pozadat o radu jak v 2 aktu na infernu za sve monka lepe farmit dost umiram ale 1 akt si davam s prstem v nose.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Beluril-2552/
Effective health:595918.96
poradte jake staty zlepsit nebo jestli se mam vratit na 1 akt.
Diky s pozdravem Beluril
Obrázek

Thulle
Gorebelly
BattleTag:Thulle#2682

Re: Monk nedava 2 akt

Příspěvek od Thulle » 24.08.2012, 13:30 hod.

Jednoznačně máš malý resisty - stackuj all resist itemy + nějakou vybranou (např. light nebo poison resisty).

+ podle mě špatnej spirit generator - hodil bych tam fist of thunder lightning flash nebo deadly reach keen eye.
Obrázek

v0kurka
Burning Soul

Příspěvek od v0kurka » 24.08.2012, 13:35 hod.

sjednoť rezisty. mícháš cold, phys a lightning. vyber si jeden a ten měj na všech itemech. ideálně spolu s allres, což je už trošku dražší. nicméně vystačíš i s hodnotami toho jediného rezistu.

jo a místo palmu si dej heal s runou na +dmg. pokud "nedáváš", tak si dej deadly reach+keen eye nebo crippling wave+concussion jako primární útok. pak budeš v pohodě.

edit: ještě koukám, že máš divnou runu v Seven-Sided Striku... dej si tam nejlépe tu poslední. kdybys chtěl zvýšit svojí výdrž, tak si tam dej tu se sníženým cd. pak to budeš moct házet častěji a bude ti to lépe navazovat.

plechi
Wraith
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Plechi#2633

Příspěvek od plechi » 24.08.2012, 14:15 hod.

1. Rezisty jak bylo napsaný ... máš na sobě všechny druhy rezistů a pak správně nefunguje passivka One with Everythinmg.

2. Itemy - zvaž, co od nich čekáš. Máš v tom hroznej bordel a chybí systém. Když už ti chybí jeden hlavní stat na itemu, tak se očekává, že druhej důležitej bude naopak extrémní - u půlky věcí nevím, proč je nosíš. Pokud jedeš jen s tím, co ti dropne, tak zpátky do A1 a farmit, jinak AH check.

3. Nejlepší obrana je útok -> zvedni DPS a nekituj, když nemáš pořádný defence. (lepší zbraň, zvedni CRIT, změna buildu viz. níže)

4. Zahod passivku Six Sense - pokud nemáš Crit Chance aspon 40%, tak nemá význam a i pak se najdou lepší -> Transcendence, nebo Resolve.

5. Primární útok taky doporučuju Fists of Thunder s runou Thunderclap (to je ten útok) a nebo Lightning Flash (obrana)

6. U Seven Sided Striku použij jakoukoliv jinou runu :-)

7. O exploding Palmu nejsem ani po 1.0.4 přesvědčenej, tak spíš Breath of Heaven na DMG, nebo Sweeping Wind.

8. Pokud si to už budeš dávat, ještě přitlač víc do útoku - příprava na A3 ;-)
Monk 60lvl - soloed inferno
Plechi#2633 - D3 profile

G4rrus
Quill Rat
BattleTag:Garrus#2289

Příspěvek od G4rrus » 25.08.2012, 00:14 hod.

Vše už ti tu bylo vytknuto...hlavně zvedni ty rezisty...alespoň 600+
Obrázek
MONK 60 30 - Inferno completed
WITCH DOCTOR 60 3 - Inferno - Act III
BARBARIAN 50 - Hell
DEMON HUNTER 49 - Hell

Halen
Gorebelly
BattleTag:Halen#1852

Příspěvek od Halen » 25.08.2012, 07:46 hod.

- Nahoď pasivku Transcesdence, za 100 spotřebovaných spiritů tě to oživí o 6200 HP. Je to IMO lepší, než Resolve, které má význam, jen když dáváš opravdu gigantické damage. Špatné není ani mít na výbavě stejnou vlastnost - X životů za 1 spotřebovaný spirit. Spirit totiž generuješ a spotřebováváš pořád a pokud bys generoval opravdu rychle velké množství spiritu a také jej rychle spotřebovával a měl ve výbavě cca 100 životů na 1 spotřebovaný spirit, už tě to spolu s pasivkou Transcesdence léčí 16.200 HP za 100 spotřebovaných spiritů.
- Změň primární útok na Way of the Hundred fist s runou Blazing fist, potřebuješ rychlost na generování spiritu ...
- Máš tam dva skilly, které spotřebují hafo spiritu, to prostě neuživíš, vyhoď exploding palm a dej si tam Sweeping wind, pokud generuješ málo spiritu, tak s runou inner storm, cyclone nedávej, nemáš skoro žádnej crit. chance - to bys měl vylapšit taky
- Používej enchantress, dává exkluzivních +15% do armoru a zvedá rychlost útoku
- Mě funguje tohle a dobře, ale mám dost crit. chance a proto mám sweeping wind s runou cyclone http://us.battle.net/d3/en/calculator/m ... YXU!Zabccc
Obrázek

v0kurka
Burning Soul

Příspěvek od v0kurka » 25.08.2012, 08:00 hod.

Milacek píše:...Je to IMO lepší, než Resolve, které má význam, jen když dáváš opravdu gigantické damage. .
prosím? tak to jsem ten skill asi nepochopil. já si to vykládám tak, že monstra, které zasáhnu svým útokem (a že jako monk útočím téměř vším plošně), oslabím o 25% na jejich útoku, tj. budou mi dvě a půl vteřiny dávat menší dmg. jak to souvisí s tím, jaký dávám dmg, to opravdu netuším.

Halen
Gorebelly

Příspěvek od Halen » 25.08.2012, 15:50 hod.

v0kurka píše:
Milacek píše:...Je to IMO lepší, než Resolve, které má význam, jen když dáváš opravdu gigantické damage. .
prosím? tak to jsem ten skill asi nepochopil. já si to vykládám tak, že monstra, které zasáhnu svým útokem (a že jako monk útočím téměř vším plošně), oslabím o 25% na jejich útoku, tj. budou mi dvě a půl vteřiny dávat menší dmg. jak to souvisí s tím, jaký dávám dmg, to opravdu netuším.
No to je jednoduché, mám to vyzkoušené praxí. S menším DPS se vyplatí Transcendence, s větším Resolve. Protože s menším damage spotřebuji více spiritu, lépe přežiji díky healingu z Transcesdence, než s redukcí poškození díky Resolve.
Obrázek

Projax
Gorebelly
BattleTag:Projax#2148

Příspěvek od Projax » 25.08.2012, 16:01 hod.

to není bohužel pravda miláčku.

Musíš brát v potaz pouze dvě věci - Jakou máš "pasivní regeneraci životů" (říkejme tomu HPS - health per second). Tzn jak se můžeš rychle healovat.

Pokud ji máš moc malou tak používej transcendece kvůli healu za spirit spend. Pokud ji máš v normně tzn cca 700LoH případně nějakých 500 loh 400 life per second atd. Tak určitě resolve jelikož tím si zvýšim vlastní mitigation a vydržíš dakelo víc a déle.

DPS na to nemá absolutně vliv.

v0kurka
Burning Soul

Příspěvek od v0kurka » 25.08.2012, 16:14 hod.

Milacek píše:
No to je jednoduché, mám to vyzkoušené praxí. S menším DPS se vyplatí Transcendence, s větším Resolve. Protože s menším damage spotřebuji více spiritu, lépe přežiji díky healingu z Transcesdence, než s redukcí poškození díky Resolve.

aha, takhle to funguje... když mám hlad, tak si koupím hrušku a když ne, tak si koupím jablko. když bude drahá nafta, nebudu raději tankovat do svého "benzínového" auta natural, ze zkušenosti vím, že bývá drahé oboje ve stejnou dobu.

nechápu, proč dáváš do souvislostí dvě věci, které naprosto nemají souvislost. proč bych měl s menším dmg spotřebovat více spiritu, to mi také není jasné. spotřeba přece vychází ze skillů, ty můžu mít stejné s nízkým i vysokým poškozením.

jinak projax to osvětlil exaktně, aby nebylo pochyb.

přece nemůžou tvoje zkušenosti přepisovat popisky a fungování spellů, na což jsem tu prvotně narážel.

Halen
Gorebelly

Příspěvek od Halen » 25.08.2012, 16:41 hod.

Projax, ty jsi typický příklad, kdy s DPS skoro 40k se ti vyplatí Resolve. Já udělal s DPS 20k zkušenost, že se mi vyplatí Transcendence a přestal jsem po změně z Resolve chcípat v Act3. Aniž by si to hráči s vysokým DPS uvědomovali, padají jim rychleji z monster health globy a tak pro ně dohealovávání z Transcesdence přestává dávat smysl a je pro ně lepší snížit příchozí damage pomocí Resolve. Když elite pack zabíjím minutu, dostanu od něj mnohem více damage, než když ho zabíjím 30 vteřin a nebo když je hotovo za 15 vteřin. Fakt netuším, jak to lépe vysvětlit, ale změna z Resolve na Transcesdence u mě znamenala, že jsem přestal chcípat v Act3. Když jsem koukal na profil tazatele tak vím, že mu healing ze spotřebovaného spiritu pomůže víc, než snížení damage o 25% od ZASAŽENÝCH monster.
Obrázek

v0kurka
Burning Soul

Příspěvek od v0kurka » 25.08.2012, 16:47 hod.

a nebylo to náhodou tuhle středu?

Wixxia
Wraith
BattleTag:Wixxia#2518

Příspěvek od Wixxia » 25.08.2012, 17:06 hod.

Ahoj.

Omlouvám se, že to píšu sem, ale tohle je jedinej Topic, který mi to nedělá. Od chvíle, kdy sem odpovídala V0kurkovi v sekci : Aveger Affix mi úplně všehny možnosti kliku myší na cokoliv na forum dělají to samé. Doufám, že to tu už konečně výjde, protože se o to snažím už strašně dlouho. Forum mě hodí z5 do okna, kde se máte lognout a přitom forum neustále tvrdí, že jsem přihlášená. Nejde kontakotvoat adminy, nejde nic. Nejde odpověďět na téma, založit vlákno. Nic. Jen zkoušet, jeslti to nějaký topic nezvládne. Javůrku, mrkni na to prosím:(.
http://www.youtube.com/watch?v=Yryr4y3T4cs <<-- Prosím poslechnout. Strašně krásné.

Arthur Shopenhauer : „Není nic těžšího než vyjádřit významnou myšlenku tak, aby jí každý rozumněl.“

v0kurka
Burning Soul

Příspěvek od v0kurka » 25.08.2012, 17:09 hod.

:D promiň, asi jsem ti nevědomě uhranul počítač.

zkus jiné prohlížeče.

Projax
Gorebelly

Příspěvek od Projax » 25.08.2012, 17:58 hod.

Milacek píše:Projax, ty jsi typický příklad, kdy s DPS skoro 40k se ti vyplatí Resolve. Já udělal s DPS 20k zkušenost, že se mi vyplatí Transcendence a přestal jsem po změně z Resolve chcípat v Act3. Aniž by si to hráči s vysokým DPS uvědomovali, padají jim rychleji z monster health globy a tak pro ně dohealovávání z Transcesdence přestává dávat smysl a je pro ně lepší snížit příchozí damage pomocí Resolve. Když elite pack zabíjím minutu, dostanu od něj mnohem více damage, než když ho zabíjím 30 vteřin a nebo když je hotovo za 15 vteřin. Fakt netuším, jak to lépe vysvětlit, ale změna z Resolve na Transcesdence u mě znamenala, že jsem přestal chcípat v Act3. Když jsem koukal na profil tazatele tak vím, že mu healing ze spotřebovaného spiritu pomůže víc, než snížení damage o 25% od ZASAŽENÝCH monster.
bohužel musím tvoji logiku vyvrátit a to zejména proto, že já buildy testuju (i skilly) je to rozepsané v mém topicu. Jinak včera sem se díky štěstí vyšplhal přes 40k dps nicméně na tom nic nemění, že healtbloby padají až když moba zabiješ (většinou) což je RNG faktor, který sem nemůžeš tahat. Transendence u tebe možná znamenala, že si přestal chcípat v act 3, ale to jenom kvuli tomu, že nemáš efektivní HPS // neumíš pořádně microvat aby jsi využil LoH. Jak jsem psal už několikrát. PRoto když jsem měl low gear bez LoH tak jsem používal na FoT runu na extra generaci spiritu při critu, abych se přehaloval transcendece, ale tím, že sem našel zbraň s 750 Loh, jsem docílil že můžu používat resolve, který mi přidá hrozně moc mitigation. Protože transcendence by pro mě byl zbytečný overheal, zatímco takhle můžu lehce redukovat o 25% dmg mobům = lépe a efektivněji se dohealovat přes LoH.

Nevím jakou máš vystudovanou školu, ale pokud jsi někdy měl matematiku tak si to můžeš dopočítat ( kolik se vyhealujes Transcendence a kolik příšerám sebereš dmg Resolvem a když pak do toho započteš všechny tvé pasivní healy... tak pak ti to dojde).

Ara
Fallen Shaman
BattleTag:Ara#2632

Příspěvek od Ara » 25.08.2012, 20:02 hod.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/ArA- ... o/18549408

tak ho mam taky blbe uplne, na Hell uz ma problemy dost velky :-(
tak co s tim? :-)

dik
Obrázek

v0kurka
Burning Soul

Příspěvek od v0kurka » 25.08.2012, 20:07 hod.

Ara píše:http://eu.battle.net/d3/en/profile/ArA- ... o/18549408

tak ho mam taky blbe uplne, na Hell uz ma problemy dost velky :-(
tak co s tim? :-)

dik
uz jsem to psal jinde - viewtopic.php?f=109&t=5991&hilit=requirement#p150049

Projax
Gorebelly

Příspěvek od Projax » 25.08.2012, 20:43 hod.

určitě jiný build při levelení. TO co máš ty se ti vyplatí až od inferna. jinak určitě mantra of evasion pro lepší armor a dodge. Pak místo seven side si dej fire ally. a FoT misto Wothf.
gear si můžeš na ah sehnat nejaký lepší. Resisty sem já moc neřešil při expení, Případně si mně přidej do real id a já ti dám nějakou lepší zbran s 600 dps na expení

no ale pokud hraješ hc tak to ofc nepůjde ;)

pokud hraješ hc tak určitě jdi na víc hp

Odpovědět

Zpět na „Monk“