jinak k tomu resolve tak jsem s tim proběhl act 3 s aktuálním gearem a celkem napohodu, ale v některých situacích bych ten heal z transcendence uvítal

OK ... jinak DPS buffy se vztahují i na SW, takže ohledně DPS na tom bude SW oproti SSS vždycky líp. Jediná výhoda je proti např. jedné elitce z packu - dokážeš ji poslat k zemi rychleji. Ale jak se rozloží damage ze SSS na více potvor, už ta výhoda padá, protože celý pack stejně nedáš na jeden SSS.Projax píše:jasný to už je každýho věc, mě sweeping wind nevyhovuje, jelikož SSS s nastackovanýma dps buffama dávam takovou dmg, že nemám pak problem s jakýmkoliv packem
Updated.plechi píše:Tak jsem teď narychlo zkusil SSS v praxi a kdybych si měl vybrat mezi ním a SW, tak jednoznačně SW. SSS má super damage, ale kvůli cooldownu je single target DPS ne o moc větší, než dá SW bez tornád. Vzhledem k AoE povaze SW + možnost tornáda je SW jasná volba.
SSS -> 2300%DMG / 30s = +76% DPS
SW (Bladestorm) -> +60% DPS
EDIT: Ještě jsem si uvědomil, že SSS nebere svůj damage z celkového DPS, ale pouze z celkového DMG (DPS bez attack speed), takže je vhodnější pro pomalé zbraně s velkým DMG. Dále dostává veškerý další bonusy (CRIT, BoH, BF ... ). Každopádně vzorec platí.
SW také dostává bonusy z SSS CRIT, BoH, BF, navíc ale scaluje s attack speed.
Závěr je takový, pokud honíte DPS pomocí attack speed, je výhodnější SW.
Tohle ale co nevidět fixnou. Je to v know issues po poledním patchiProjax píše:mně napadlo a to sem už někde ve videu říkal. Že bych si swapoval two hand na SSS. Tzn bych z toho dostal ještě větší dmg. Momentálně mám anyway 32% crit a asi 280 crit hit dmg. Takže až najdu pořádný two hand s 250% crit hit dmg +- a hodně dext tak to určitě vyzkouším. Tím pádem by pak SSS vyšel o dost líp jak SW
Projax ale mluvil o něčem jiným - swap na masivní two-hand pro Seven Side Strike. Ty předpokládám mluvíš o tomto: viewtopic.php?f=109&t=6370Smelina píše:Tohle ale co nevidět fixnou. Je to v know issues po poledním patchiProjax píše:mně napadlo a to sem už někde ve videu říkal. Že bych si swapoval two hand na SSS. Tzn bych z toho dostal ještě větší dmg. Momentálně mám anyway 32% crit a asi 280 crit hit dmg. Takže až najdu pořádný two hand s 250% crit hit dmg +- a hodně dext tak to určitě vyzkouším. Tím pádem by pak SSS vyšel o dost líp jak SW
Monk - Sweeping Wind: If you cast Sweeping Wind and then switch your weapon, Sweeping Wind does not update.