ale samozrejme kazdymu vyhovuje neco jinyho

prosím? tak to jsem ten skill asi nepochopil. já si to vykládám tak, že monstra, které zasáhnu svým útokem (a že jako monk útočím téměř vším plošně), oslabím o 25% na jejich útoku, tj. budou mi dvě a půl vteřiny dávat menší dmg. jak to souvisí s tím, jaký dávám dmg, to opravdu netuším.Milacek píše:...Je to IMO lepší, než Resolve, které má význam, jen když dáváš opravdu gigantické damage. .
No to je jednoduché, mám to vyzkoušené praxí. S menším DPS se vyplatí Transcendence, s větším Resolve. Protože s menším damage spotřebuji více spiritu, lépe přežiji díky healingu z Transcesdence, než s redukcí poškození díky Resolve.v0kurka píše:prosím? tak to jsem ten skill asi nepochopil. já si to vykládám tak, že monstra, které zasáhnu svým útokem (a že jako monk útočím téměř vším plošně), oslabím o 25% na jejich útoku, tj. budou mi dvě a půl vteřiny dávat menší dmg. jak to souvisí s tím, jaký dávám dmg, to opravdu netuším.Milacek píše:...Je to IMO lepší, než Resolve, které má význam, jen když dáváš opravdu gigantické damage. .
Milacek píše:
No to je jednoduché, mám to vyzkoušené praxí. S menším DPS se vyplatí Transcendence, s větším Resolve. Protože s menším damage spotřebuji více spiritu, lépe přežiji díky healingu z Transcesdence, než s redukcí poškození díky Resolve.
bohužel musím tvoji logiku vyvrátit a to zejména proto, že já buildy testuju (i skilly) je to rozepsané v mém topicu. Jinak včera sem se díky štěstí vyšplhal přes 40k dps nicméně na tom nic nemění, že healtbloby padají až když moba zabiješ (většinou) což je RNG faktor, který sem nemůžeš tahat. Transendence u tebe možná znamenala, že si přestal chcípat v act 3, ale to jenom kvuli tomu, že nemáš efektivní HPS // neumíš pořádně microvat aby jsi využil LoH. Jak jsem psal už několikrát. PRoto když jsem měl low gear bez LoH tak jsem používal na FoT runu na extra generaci spiritu při critu, abych se přehaloval transcendece, ale tím, že sem našel zbraň s 750 Loh, jsem docílil že můžu používat resolve, který mi přidá hrozně moc mitigation. Protože transcendence by pro mě byl zbytečný overheal, zatímco takhle můžu lehce redukovat o 25% dmg mobům = lépe a efektivněji se dohealovat přes LoH.Milacek píše:Projax, ty jsi typický příklad, kdy s DPS skoro 40k se ti vyplatí Resolve. Já udělal s DPS 20k zkušenost, že se mi vyplatí Transcendence a přestal jsem po změně z Resolve chcípat v Act3. Aniž by si to hráči s vysokým DPS uvědomovali, padají jim rychleji z monster health globy a tak pro ně dohealovávání z Transcesdence přestává dávat smysl a je pro ně lepší snížit příchozí damage pomocí Resolve. Když elite pack zabíjím minutu, dostanu od něj mnohem více damage, než když ho zabíjím 30 vteřin a nebo když je hotovo za 15 vteřin. Fakt netuším, jak to lépe vysvětlit, ale změna z Resolve na Transcesdence u mě znamenala, že jsem přestal chcípat v Act3. Když jsem koukal na profil tazatele tak vím, že mu healing ze spotřebovaného spiritu pomůže víc, než snížení damage o 25% od ZASAŽENÝCH monster.
uz jsem to psal jinde - viewtopic.php?f=109&t=5991&hilit=requirement#p150049Ara píše:http://eu.battle.net/d3/en/profile/ArA- ... o/18549408
tak ho mam taky blbe uplne, na Hell uz ma problemy dost velky :-(
tak co s tim? :-)
dik