INFERNO- wd - na jaky staty shanite EQ a proc?

Odpovědět
Dentisto
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Dentisto
INFERNO- wd - na jaky staty shanite EQ a proc?

Příspěvek od Dentisto » 26.05.2012, 00:10 hod.

akorat jsme skocil do inferna. v prubehu hry a ziskavani skillu jsme se automaticky dostal k tmou ze jedu build na SW s medvedama a spriti vesslem.

eq jsem mel postavenej na physic resistance crit dmg (crit chance)...intell.

prmeyslim jelsti u toho zustat. nebo to jet ted torchu vic do defense ( nebo hodne moc)...

ubrat na critu a dmg a zvysit ressist all (primarne asi teda ress. physic).

jak to jedete vy? jaky mate zkusenosti se zacatkem inferna a eqipem na nej? dik.

TrackThor
Doom Knight

Re: INFERNO- wd - na jaky staty shanite EQ a proc?

Příspěvek od TrackThor » 26.05.2012, 08:57 hod.

já ho taky nejdřív jel na medvědy, ale na tom infernu sem trochu změnil svůj styl hry, medvědy jsem nahradil rojem na skupiny a místo bubnů sem dal grasp, pak sem teda přemýšlel, že bych si dal stěnu, ale většinou ten slow stačí
takhle vypadá můj aktuální build (odhaduji, že ho ještě několikrát změnim jako do teď) http://eu.battle.net/d3/en/calculator/w ... ZWV!acacZb
používal jsem stěnu místo harvestu, ale má celkem krátký trvání
jinak jsem jel docela vitalitu, ale tu sem pak nějak přestal massovat, vydržet tři nebo čtyři rány je jedno, když nejedu medvědy tak jsem mnohem dál a přes slow se tam jen tak nedostanou, má cd na perma házení (samozřejmě problém s přitáhnutím, mortarama, ale to máš dycky)
pokud to na ty medvědy chceš pořád jet, tak určitě ten phys. resist + jungle, problém je, že tam prostě nemůžeš být tak jako monk či barb, ale medvědi jdou zase dobře používat i při úniku, páč to není instantně
jinak gargantuan vs fetishy, zezačátku sem používal zombíka, ale pindíci vydržej mnohem víc, protože tam je jedno jestli padne za ránu 30k nebo 80k a skupiny aspoň na chvíli zaměstnaj
Obrázek

Dentisto
Quill Rat

Příspěvek od Dentisto » 26.05.2012, 11:34 hod.

Diký moc za post. POISON DART S GRASPEM je vlasnt eneco co jsme jel na zacatku hry .....a to mi prijde jako mnohem vic skilled nez zapnout spirit walk ( nebo zapnout az pri uniku) a nacpat tam co nejvic medvědů a pak znova).

jo vazne mi to prijde vic skilled play style... kittovat si na uhlopricku na co nejdelsi range. ze bych se vratil k takhle stary skole?:) konec koncu tohle muze clovek delat i s medvedama. skilly se tam vejdou. ale spis se jedna o ty staty. nna ten velkej range je blbost jet physic resist no. ale asi teda intell a attack speed

PS :

>:'( >:'( >:'( >:'( >:'( >:'( >:'( >:'( >:'( BLIZZ DIABLO 3 NAPROTOSTO POKAZIL V PRIBEHU. v tom JE TO PROPADAK JAK SC 2 :ble: >:'( >:'( >:'( >:'( >:'( >:'( >:'( >:'( >:'(

TrackThor
Doom Knight

Příspěvek od TrackThor » 26.05.2012, 12:19 hod.

já hrozně dlouho používal trojšipku, víceméně sem se pak k ní vrátil a zdá se mi to prostě jako nejsilnější single target spell, kterej je nezávislej na maně(pokud je malá attack speed, tak bych klidně zvolil i tu fire šipku) a tu sem doplňoval dire bats, kterej narozdíl od ostatních netopýrů není channeling (hlavně dire bats maj taky hodně solidní dps) problém tady u toho zase byl, že sem to musel doplňovat skillem na manu, postupem času, hlavně teda hraním v partě, sem nebyl hlavní dps (dh je k tomu lepší), tak sem zvolil ještě víc suport skill slow, jeden z nejsilnějších ve hře vůbec, ten sem teda doplňoval ještě stěnou, která mě trochu zklamala (krátký trvání, delší cd), ani ta věž není optimální (pěknej dmg, ale nejde to házet vždy efektivně), to už bych radši netopýry (déšť z žab není taky špatnej, hlavně na wallery, ale jinak jako channeling skoro nepoužitelnej) nakonec sem se teda vrátil k tomu, co sem měl zezačátku (soul harvest s healem - taková skorolahvička) a jelikož sem neměl spelly, který žerou moc many, tak sem vyměnil i direbats/medvědy za roj (výbornej dmg, který stačí hodit nazačátku, nežere to tolik najednou, ale postupně a při tom může člověk dělat další věci)
stylem, že jsem se posunul víc dozadu (hlavně kvůli nepoužívání medvědů) sem nahradil vitalitu inteligencí, na infernu je to hlavně jedno, jestli padneš za dvě nebo čtyři rány (+ navíc nějaká ta rána kvůli pasivce) když nejdeš dopředu/polorange tak toho schytáš mnohem míň (problém mortaři)
+ navíc šipky jdou zlepšit nějakým kvalitním mojem (a nějakejch +9% je už znát)
optimální build to určitě není, je ještě pár použitelnejch, ale myslim, že witch doctor je asi nejmíň variabilní char (hodně channeling useless spellů, zvířata zbytečný, u pasivek si toho taky zrovna dvakrát moc nevybereš) ze začátku mě wd hodně lákal, teď už by takovou převahu asi neměl :)
Obrázek

Dentisto
Quill Rat

Příspěvek od Dentisto » 26.05.2012, 14:35 hod.

opět dík za post.

no právvě jsem si přeházel WD na gold find a asi se vracim k barbarovi kterýho mam na 51 lvl.

zkoušel jsme s ws ruzný věci. ale orpavdu mě odrazuje to, že neni tka variabilní. přesně jak řikáš.
ale totéž bych řekl o všech ostatních classách co tak odkoukávám od kámošu. dycky je jedne top build. a skoro jedinej kterje je orpavdu mocnej..

trochu mě to mrzí . pač při runvym systému jme si nemyslel že se opět tkahle rychle najde nejlěpší build ( jako u wowáka a podobně). no a u toho barbara je to apson jiný číslama.. a člověk má dobrej pocit z toho že dmg vychází s hlavně z tý hezký 2H zbraně kteoru drží. pocituju z toho asi největší potěšění. ty medvědi mi vopravdu přijdou NOOB NUDNEJ STYLE. ale co jinýho?:( v partě chodit nechci. na nikoho se nebudu spoláhat. asi to vidim na solo s barbarem.

Siddhártha
Quill Rat

Příspěvek od Siddhártha » 26.05.2012, 23:22 hod.

Taky hraju hlavně Grasp + Triple Sipku, podpora Dire Bats. Spirit Walk celkem nutnost.

Jinak k EQ se snažím hlavně Vitality + Intelect a zbraň s co nejvíce DPS. Ale na inferno to chce resisty. Pokud se nepletu chce to tak okolo 300 ty resisty...

PS: Hex je boží

afromoxa
Quill Rat
BattleTag:afromoxa#2171

Příspěvek od afromoxa » 26.05.2012, 23:47 hod.

Maxovat int, v tom je celá věda, borče. Až ti padne něco s rezistama, hp, armorem, ale bez int, tak fuj fuj.

A k medvědum.. S těma už jsem se tak zžil, že je měnim jenom sporadicky, ale v poslední době hodně zápasim s manou. Mám atk. speed 2.18 a za chvíli jsem s tim na dně. Už jsem dokonce přemýšlel o tom, že klidně vyhodim pár tisíc dmg a vezmu radši něco s mana regenem.. No, zkrátka ještě uvidim :)

PS: Hex neni boží, ten jsem prostě rulééééz :D

Odpovědět

Zpět na „Witch Doctor“