Zbývá nám pár dní, týdnů do vydání datadisku a než se tak stane, tak to tu musíme nějak přežít. Rád bych se podělil o build, který hraji a tak trošku i přesměrovat diskuzi z graveyardu. Od 51 PL s ním chodím pravidelně mp8+ a to normální runy, ne crypty. Nyní jsem na PL 83 (vím, nic moc). Ps. jedná se o HC verzi WD.
Tento build je především určen pro hru v partě. Můžete i single, ale to mě nebaví :-).
Náročnost na výbavu
Je potřeba si sehnat 4KS zuni a to (helma, chest, ring, boty)
Stone of Jordan (papírové DPS je pro ty co si chtějí měřit pinďoury, ne pro ty co chtějí rubat elity)
Zbraň s LS
- dle mě WD bez tohoto setu jen honí DPS na papíře a není schopno trvalého boje, nebo vzácně.
Náročnost na hardware
musíte si vystřihout papír o velikosti cca 8 x 8cm a přilepit jej na monitor přes červený globus, abyste jej neviděli. Protože strach je u tohohle buildu Vaše smrt a život Vám bude doslova lítat nahoru dolu.
Spelly
LM: Firebats - Cloud of bats (500% dmg , po 5s 600% dmg - což je ohromná síla)
RM: Soul harvest - soul to waste (lepší jak která koli jiná, protože se soustředíte na to nabrat 5 stacků. Spell Vám přidá 130 inteligence za zaáhnutého nepřítele)
1: Big Bad Vodoo - Slam Dance / Ghost Trance / Rain Dance (dle počtu wd v partě, pokud máte rozdílné totemy jejich účinky na AS se sčítají)
2: Hex - Jinx (vyřazení jedné elity, super věc a to hlavně i na KW, nebo ubery Kulleho, navíc jde to ní větší dmg)
3: Spirit Walk - Honored Guest (volitelná runa, já mám nejraději tuto, protože v případě Nightmarish, či Frozen elit musím občas odběhnout a tak tím doplním manu spotřebovanou roztočením, výborné na přežití)
4: Horrify- frightening aspect (zvedá vám armor o 100%, zapínáte než vběhnete do packu, jakmile vyprší efekt už moc monster nezbývá, případě je to záchranný spell, či taktický - monstra utíkají s téměř 100% přesností na druhou stranu než odkud jej pustíte, čehož se dá krásně využívat)
Passive
Gruesome Feast - 50% inteligence nahoru za každý globe ( v boji s elitama téměř perma )
Spirit Vessel - Vaše životní pojištění

Grave Injustice - volitelná, já jí mám nejraději ( za každého zabitého nepřítele a doplňuje život a manu a snižuje cooldown z kouzel o 1s)
Talent calculator
Průběh boje
jakmile vidím na obrazovce pack zapnu Horrify (tím si nahodím 100% armoru a nikoho nefearnu). Zapnu spirit walk a vběhnu přímo do středu packu, pustím Hexe a začnu točit Baty (přes shift). Spirit walk, již dále nepoužívejte samovolně, v případě elit si jej šetřete na únik, resp. Frozen, jail+plagued atp. Dále je možné jej využít, tak že vyběhnte z packu nahodíte si Horrify a zaběhnete zpět. Dá se to zvládnout a nefearnete nikoho. Nic složitého. Tím, že používáte primárně na útok jeden spell a navíc ani nemusíte trefit nepřítele myšítkem, soustředíte se více na dění na bojišti. To není ani složité, že?
Další využití Horrify Když Vám teče do bot.... druhý nejlepší přítel po spirit walku. Dále se s ním dají vyhnat elity ze sajrajtu (plagued, desecrator, arcane orb atp.)
Doporučení
doporučuji do toho buildu zahrnout obouruční zbraň, sice nesmíte pak nabírat příliš AS nebo budete mít problém s manou. Hrál jsem tento build i s one hand a mojo a s manou jsem vycházel lépe, ale LS z obouruční zbraně je obrovský komfort.
Pokud tento build zkusíte, napište prosím co si o tom myslíte a jak se Vám s tím hraje :-)
Jinak s 90k DPS unbuffed a obouručním skornem v partě s monkem a mantrou of conviction: overwave jsem schopen do elit dát rány přes 5 mega.
Ještě přidám pár linků: D3up, Battle.net