PEJSKARI

Odpovědět
Seton
Na-Krul
BattleTag:Seton#2895
Re: PEJSKARI

Příspěvek od Seton » 16.09.2014, 09:30 hod.

No jiný gemy asi nemají moc smysl ne? možná tak ten, který zvyšuje dmg podle vzdálenosti od moba. To by mohlo u peta možná fungovat :). Jinak kromě těch 2 resp 3(gold) asi už žádnej top nebude. To už bude lepší pořádnej stat na amuletu
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Obrázek

pan HU
Doom Knight
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Poldinka#2370

Příspěvek od pan HU » 16.09.2014, 09:32 hod.

Já nosím jen enforcer. Ostatní mi zatím nějak nezapadají do skládačky a je mi "líto" rušit si velmi slušně rollnuté staty na druhém ringu a amuletu. A hlavně moc jsem zatím nepřišel na chuť GR. Tím jak to v průběhu masakrování "nepadá" ... tak mi to přijde škoda. Raději chodím klasiku bounties a rifty :-)
Naposledy upravil(a) pan HU dne 16.09.2014, 09:42 hod., celkem upraveno 1 x.
S11 aneb Monk v záplavě Necromancerů

Seton
Na-Krul

Příspěvek od Seton » 16.09.2014, 09:41 hod.

Škoda to není, já už měl 2x z guadriana na konci GR pentadrop!! 5 čistých lege (nebyl tam kamen ani FS). A gem na elity používá snad každej char, ono 15% furt vs. Elity je good a ten bonus 20% dmg do všeho po zabití elity je taky 90% času nahozenej, většinou prostě jdeš od elity k elitě a trash kotíš společně s tou elitou.
Obrázek

pan HU
Doom Knight
BattleTag:Poldinka#2370

Příspěvek od pan HU » 16.09.2014, 09:45 hod.

Pentadrop ... hmm. Mně by stačil jeden drop z cashky ... RoRG furt nic a to už jsem jich otevřel mnoho desítek :-(
S11 aneb Monk v záplavě Necromancerů

maslo
Wraith
BattleTag:maslo#2503

Příspěvek od maslo » 16.09.2014, 11:55 hod.

Yaka:
Ono je sice hezké že na konci bosse zabiješ rychleji ale na takovým HC tam musíš dojít a pokud chceš pomýšlet na vyšší GR tak ti peti taky musí být schopni nějakým způsobem konkurovat s damage DH a jeho sentry jinak to postrádá nějakou efektivitu a potřebu hrát WD když se sním daleko nedostaneš.

Yaka
Burning Soul
BattleTag:Yaka#2885

Příspěvek od Yaka » 16.09.2014, 11:58 hod.

No ono u těch gemů hodně záleží jak fungujou a z čeho procujou což u petů právě může být problém. Pokud se spouští proc těch gemů jen z atacku WD a ne z atacku petů, tak je to dobrá blbost. Kdyby peti nahazovali třeba ten poison dmg atd... ale nevím, proto se ptám co nosíte.

HC neřeším - pro mě diablo 3 nemá HC smysl hrát dokud jsou FPS dropy, lagy atd... Jen se opakuju, nejsem schopen přijmout to, že pohřbím postavu z jiného důvodu než mojí vlastní chybou. GR HC je pak kapitola sama pro sebe.

Seton
Na-Krul

Příspěvek od Seton » 16.09.2014, 12:01 hod.

Právě že ty gemy co procujou z ataků se na pety nevztahujou :/
Obrázek

Yaka
Burning Soul

Příspěvek od Yaka » 16.09.2014, 12:56 hod.

No a to je ten hlavní nedostatek - když pet WD má jako hlavní atacky jednotlivé hity petů a přitom z těchto atacků neprocují jedny z nejsilnějších itemů ve hře. Oprava survability sama o sobě toho zas až tak moc neřeší, spíše komplexní oprava vnímání toho - že některá postava taky může hrát tím stylem, že sama o sobě žádný dmg nedělá....

Pokud by došlo i k této opravě ruku v ruce s tou survabilitou, začalo by to být o hodně zajímavější:)

Prostě jen další debilita blizzardu. Selský rozum mi říká, že pokud atackuji cokoliv čímkoliv a vlastnost gemu je za "hit" potom to má procovat ze všeho. Pokud to někomu procuje a někomu neprocuje tak holt další omyl v už tak dlouhé a nekonečné řadě, která se tu od vydání jen natahuje....

Helgrim
Fallen Shaman
BattleTag:Durandel #1741

Příspěvek od Helgrim » 16.09.2014, 13:27 hod.

Ja osobně preferuju ty 2 legendární gemy, 1. na dmg buff po zničení elitek a druhý na navýšený dmg petů a jejich boost hp :) ten na goldy nemám ještě kam nacpat a do necku se mi cpát nic jiného nechce. Ještě kokoetuju s myšlenkou na ten gem co dává navýšený dmg pokud jsou mobky v CC nějakém. Páč jedu Rheno Flyer addling toads

Seton
Na-Krul

Příspěvek od Seton » 16.09.2014, 13:33 hod.

@Yaka:
Jenže tohle prostě nejde. Aby peti procovali gemy jako Mirinae! To by posunulo WD a HLAVNĚ už tak silný DH na hranici GR 50+. Dokážeš si představit, že každej z 23-24 petů by měl 15% šanci na spuštění Mirinae?? Já na svém Sunwuko monkovy, který je přímo vyroben na míru Mirinae gemu procuju jeho abilitu až morbidní rychlostí. Přitom ten gem mi dává 80-100 mega pecky a to klidně 5x za 5 vteřin. Nezapomeň ,že i Sentry od DH you peti! Nedokážu si ani představit, co by stalo, kdyby DH se Sentry a BreakPointem 4.15 naběhl do GR a vysadil byť jen jedinou věž! Obskládat Guadriana 5 Sentri a každá by procovala Mirinae, tak je 50 biliónovej mazlík dole dřív, než ti vyprší cooldown páté věže :D :D :D. Ne, tohle prostě nejde.....To raději udělat více gemů na podporu petů, ale tohle neeeee
Edit: Za peta hraju, takže boost uvítám ,ale buďme trošku soudní a při zemi ;-)
Obrázek

Yaka
Burning Soul

Příspěvek od Yaka » 16.09.2014, 13:43 hod.

Tak to není o tom, že bych chtěl, aby procovaly tyhle gemy - problém je v tom, že blizz vymyslí dycky něco, co pak zřejmě v testech zjistí, že je okej pro standartní použití, ale udělá tomu vyjímku právě třeba na pety. Ale už jaksi nedomyslí, že jsou tu i clasy, který na těch petech mají postavenou celou hru a když Ti pak něco nefunguje proto, že hraješ na pety a zbytku světa to funguje tak problém, to je věčně omýlaný problém balance postav do čehož se právě třeba procy gemů a některých vlastností počítají.

Těžký není vystřelit do světa lege gemy, těžký je vyladit jejich funkčnost tak, aby fungovali u všech postav stejně. A to nefungují, protože stejně jako primární útok u wizzarda je ted apocalypsa nebo hydra tak u WDčka je to fetish. Můžem se bavit o nějaký míře nebo procentu procu, ale dát tomu 100% a 0% je prostě úlet.

Pak tu přesně píšete - že na WD pet build vlastně funguje jeden jedinej legendární gem a teď po opravě druhej a to je ten na goldy:)))

= pet WD je tedy z pohledu současného progresu odsouzen k afkování až do další změny

Seton
Na-Krul

Příspěvek od Seton » 16.09.2014, 13:54 hod.

Yaka píše:....No a to je ten hlavní nedostatek - když pet WD má jako hlavní atacky jednotlivé hity petů a přitom z těchto atacků neprocují jedny z nejsilnějších itemů ve hře.....
Reagoval jsem na tohle ;-). To by prostě nešlo za momentálního stavu gemů.

Jasně, jak říkám, mohly dát více druhů pet gemů, třeba nějakej na způsob TaT.
Např: Hit peta má 10% šanci na zvýšení AS petů o 1% na max 20%. Secondary: Petí mají svůj vlastní LoH xxx.
To není úplně blbej nápad a mám to vymyšleno za 3minuty v práci :D.
Btw, další gem ze kterého PetWD (ostatně jako všechny chary) těží je Bane of Powerfull (na zvýšení dmg po zabití elite a 15% bonus k elite dmg) ;-).
Obrázek

Yaka
Burning Soul

Příspěvek od Yaka » 16.09.2014, 14:02 hod.

Doporučuju wizarda, posbíráte si sety než přijde patch, navíc intel věci pak můžete většinou použít i na WDčko až zas bude okej. Já teď běhal víkend a dobrý, GR 25 dám a na upgrade gemů mi to stačí. Posbíral sem komplet vyr set, už skoro i fire set, droplo pár SoJ, top TaT ruce atd... prostě je to dobrá alternativa než to zas bude fungovat.

Jen jsem si říkal, že sem mohl zahrát aspoň chvíli když byl ten buff na goldy. S tím gemem jsem se mohl zajistit do smrti za jeden víkend:)

coyd
Doom Knight
BattleTag:coyd#1890

Příspěvek od coyd » 17.09.2014, 06:29 hod.

Ja u WD pouzivam enforcer,bane a gogoka a rekl bych se funguji vsecky tri :)
>>Monk<<
>>Witch Doc<<

maslo
Wraith
BattleTag:maslo#2503

Příspěvek od maslo » 17.09.2014, 07:40 hod.

Seton: Oni celkově mohli udělat propracovanější a hlubší systém kde by se mohl hráč v nějakém rozmezí sám rozvíjet a přizpůsobovat postavu svým představám a gemy by měli mít více možností a určitě by jich mělo být víc z menší šancí na získání.

Nu hold blizzard měl počkat z patchem a pořádně to doladit a ozkoušet a ne něco upravit a nekoukat co to ponese za následky.

Jinak za 3 dny umřeli mí spolubojovníci na elektriku a ti fetish za to určitě nemůžou (ironie) >:'(

Seton
Na-Krul

Příspěvek od Seton » 17.09.2014, 08:32 hod.

coyd píše:Ja u WD pouzivam enforcer,bane a gogoka a rekl bych se funguji vsecky tri :)
enforcer a bane jsou jasný, netýká se přímého dmg (bane ja za zabití elity,je jedno jak) a gogok ti těží s nějakého dmg skillu, určitě né z fetišů.
Fungujou samozřejmě všechny gemy na všech postavách ;-)
Obrázek

coyd
Doom Knight
BattleTag:coyd#1890

Příspěvek od coyd » 17.09.2014, 08:51 hod.

gogok zvysuje AS tim padem i sheet dps ze ktereho je prepocitavany dps fetishu, takze myslim ze i primo ovlivnuje fetishe. Navic vetsi AS = rychlejsi generace FS a cooldowny jsou prijemny bonus ;)
>>Monk<<
>>Witch Doc<<

Seton
Na-Krul

Příspěvek od Seton » 17.09.2014, 09:09 hod.

Jojo, to jo. Bylo to myšleno ve smyslu, že ho nespouští fetiši ;-). Napsal sem to blbě
Obrázek

Yaka
Burning Soul

Příspěvek od Yaka » 17.09.2014, 11:27 hod.

Fungujete někdo v nějakým klanu? Docela by se mi hodilo občas mít možnost ty rifty s někým běhat, přeci jenom ten solo play je dost unavující.

Stanley
Minion of Destruction
BattleTag:Stanley#2169

Příspěvek od Stanley » 17.09.2014, 12:00 hod.

Momentálně ne, nedávno jsem rozjel FB wizze na SC a plánuju i WDcko (az se nekdy dokopu ho vylevelit), tak si me klidne pridej. Hraju hodně náhodně a nárazově, ale i tak ;)

Odpovědět

Zpět na „Witch Doctor“