Witch Doctor
- Chilloutman
- Quill Rat
no tak přejdu to že nákaza je horká novinka kterou nikdo eště nevymyslel i to že skull of flame je fireball bez kolme dráhy letu a přejdu k věci... nebo raděj ne to by asi nemělo cenu prostě tvoje příspěvky mě odzbrojují, opravdu nevim co na ně odpovídat, po tomhletom už zas raděj dlouho nic
Re: Witch Doctor
náhodou WD nemá chybu já sám uvažuju začít hrát za WD protože mi připomíná warlocka kombinovaného s necromantem a lock mě baví xD ale ještě nevím jaké budou další 2 postavy takže teď je těžko posuzovat za co kdo bude hrát ale pokud tam přibyde nějaky paladin a hunter tak jedu stopro za WD
Tak nám pak napiš jestli si změnil názor až budou další dvě postavy.WD je fakt bomba ale jak známe blizz, neměli by sme dělat ukvapené názory.
- Grammator
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Grammator#2662
- Kontaktovat uživatele:
tak mi došlo že jeden Witch Doctor je už v D2... akt 3, superunique boss.... (flayer shaman)
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
Facebook
Diablo profil
Witch doctor Endugu...? :-)
Podla vsetkeho z toho konceptu aj vychadzali, hlavne ta maska je strasne navadzajuca...
Podla vsetkeho z toho konceptu aj vychadzali, hlavne ta maska je strasne navadzajuca...
Tady jde ale o koncept postavy, ne o to, že by jsi v D3 hrál za postavu, kterou jsi v D2 zabíjel. Witch Doctor je stejný pojem jako třeba lučištník...taky to může být llučištník z Caldea...nebo Tristramu.
My name is Lachdanan, and I am cursed. Once the captain of King Leoric's army, I lived only to honor my land and my king. No man has a greater love for his king than I had for mine, even as I drove my blade through his dark and corrupted heart.
- Grammator
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Grammator#2662
- Kontaktovat uživatele:
já to uvedl jako zajímavost, ne jako souvislost
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
Diablo profil
Facebook
Diablo profil
To jeste nejsou vsechny ne? Imho z toho udelali dost vyvolavace ale takovyho spiritiho nez nekromantiho tkze do datace by jeste neco zajimavyho mohlo byt
The darkness determinates the light.
- damagedeath
- Zhar the Mad
No, ty skilly mě zatím moc neříkají, nejsou tak dotáhnutý jak u barbara, ale určitě v pohodě. Některý vypadaj nadějně. Líbí se mi zombie dogs a jejich pasivky a procentuální šance na znovuoživení zombie psa po usmrcení. Pak jsem zvědavej na toho přerostlýho zombíka.
Začala se mě líbít female WD
http://www.diablowiki.net/File:Wd-concept6.jpg
http://www.diablowiki.net/File:Wd-concept6.jpg
The darkness determinates the light.
- damagedeath
- Zhar the Mad
No, má tedy takové nějak velmi ženské rysy, až je to trošku přehnaný...no proti gustu...
- damagedeath
- Zhar the Mad
Dyť kromě masky na xichtě na sobě skoro nic nemá - tedy až na to triko ze sekáču.
Právě proto... ale zajimavé je, že zrovna ta maska mě zaujala nejvíc.damagedeath píše:Dyť kromě masky na xichtě na sobě skoro nic nemá
Smeg knows... (Red Dwarf fan)
================================================
Main: 92lvl WW Fury/rabies druid Ereinion
Alts: 85lvl Javazon Aki | 77lvl Bonemancer Chiccy | 80lvl MF Blizzna Liv
HC: 88lvl Wind druid Eol | 76lvl Kickass Agora...HC FTW
================================================
Main: 92lvl WW Fury/rabies druid Ereinion
Alts: 85lvl Javazon Aki | 77lvl Bonemancer Chiccy | 80lvl MF Blizzna Liv
HC: 88lvl Wind druid Eol | 76lvl Kickass Agora...HC FTW
- damagedeath
- Zhar the Mad
hunter není jen ve wowku...ale ranged class tam chybí, to je fakt
Rofl prej survivor ...
[ZeroOne]to Jireky: S tebou se opravdu neda domluvit. Kazdy argument se snazis co nejvice urputne vyvratit.[/ZeroOne]
[lu-xXx-us]online singleplayer je u diabla imho stejne stupidni pojem jako rict ze muzete plavat na koupaku sami kdyz si nebudete vsimat ostatnich lidi[/lu-xXx-us]
[lu-xXx-us]online singleplayer je u diabla imho stejne stupidni pojem jako rict ze muzete plavat na koupaku sami kdyz si nebudete vsimat ostatnich lidi[/lu-xXx-us]
- Spellsword
- Doom Knight
- BattleTag:Spellsword#2546
A hele,Witch Doctor...> http://zzjimzz.deviantart.com/gallery/#/d2959ms
Tak WD bude moje 1. class to je jasný , ještě uvažuju nad wizardkou , ale ta se mi tolik nelíbí . ikdyž asi bude imba. ta ženská podoba WD není moc pěkná. představoval sem si spíš nějakou starou ne takovou kočku
WD nejspíš pojedu jako první postavu jelikož ve hře nebude necromancer
Aj já pojedu WD jako prvého, miluju ten koncept ♥ ♥WD♥