Já se chtěl včera za tebou připojit ale když jsem viděl že rozehráváš monka tak jsem chodil radši sólo.
Chodil jsem solo GR. Našel jsem v truhle 2x rank 41 a 1x rank 42. Řekl jsem si, že to vyzkouším

Mno jelikož mě vždycky strašně ničí Reflect damage, tak jsem se rozhodnul vrátit k původní variantě s Cain´s setem a vrátil jsem do buildu Spirit Walk místo Zombie Doga.
Díky AS z Cain´s setu se mi navýšila damage i toughness ale už nemůžu využívat tak často bonus ze sacrifice a nemám damage z Pox Faulds, takže co se týče damage, tak je to +/- nastejno. Nicméně výhoda je v tom, že tak často neumírám a s reflectem už není taková potíž

Když jsem vrazil rank 42 do portálu, nedělal jsem si žádné extra iluze, že bych to dal. Nakonec mi chybělo asi 30 vteřin do zabití Guardiana.
Pak jsem tam vrazil rank 41. Poprvé jsem to nestihnul zabít Guardiana cca o 10 vteřin. Jsem myslel, že mě jebne

Druhou 41ku už jsem vůbec nestíhal, vyvolal jsem RG snad 4 minuty po uplynutí doby.
Závěr: měl bych asi odvolat to, co jsem tady dřív psal o SW v buildu

Není sice úplně nutný a bez něj je častější bonus ze Sacrifice, ale musí se tomu přizpůsobit styl hraní. Co jsem vypozoroval na zahraničních
fórech, tak jsou dvě varianty jak to hrát (ať už se Spirit Walkem nebo se Zombie Dogem). Nelze objektivně říct, která varianta je lepší. Je to dle vkusu každého soudruha

Teď mě čeká craft Aughild´s setu a Cain´s setu. Ty co mám sice nejsou úplně zlé ale chtěl bych něco se super rollem včetně secondary statů.
Materiálu je celkem dost, tak snad se poštěstí.
Večer jsem se ještě snažil sehnat nějakého DH, který by mě pomohl nafarmit nějaké klíče lvl 39-40 ale nikdo nebyl ochoten. Včera bylo nezvykle málo hráčů online....