Příspěvek
od Tokugawa » 02.12.2014, 07:40 hod.
Po delší době opět chuť na zápis. Připojil jsem se k duu Římanů (hanacius, Majklus). A jako ucho s PLVL 299 mezi dvěma šestistovkami jsem parazitoval na jejich hře. Běhali jsme GR od jedničky, dostali jsme se na mé maximum 35. Během hry se připojil i Střecha, a to už byl vážně mazec :)
Bohužel GR a elity se rollovaly na pikaču, samá elektrika a trny, chcípali jsme jako mrchy. Co se dropu týče, tak je to pořád na prd. Tedy nestěžuji si, že ano. Sem tam padne Rhen'ho, sem tam Furnace nebo Quetzalcoatl, ale nic, čím bych Pet Andulajznu posunul. A to mě mrzí. Ale aspoň pozvolna buduji Jade Bututku. Sice jsem jí nasadil Quetzal a Jade set, ale přišel jsem o Blackthorna a tím pádem i o rezistenci na molteny, na což jsem hned ve zkušební hře dojel.
Hanacius picnul šikovně Treasure Goblina, otevřel se vault. Bohužel nemám v bedně volnej Boon of the Hoarder, nasbíral jsem aspoň pěkných 50M, už mi začaly prachy docházet. Počítám, že ve čtvrtek si dám sólo GR, abych ten kámen trochu vyexpil a nějaký čas ho zase budu nosit. Rerolly u Myriam pozvolna zdražují a zlatky mizí. Lakotu jsme sfoukli jako svíčku.
Ve čtvrt na jedenáct jsem se rozloučil a relognul se na Bututku, abych jí poupravil Jade hadry. Ale nevydržel jsem to a ještě vplul mezi Římany do riftu. Neumím to. Jade je silná věc, když se to povede, na jedno odpálení okolí pochcípá. Jenže já to neumím a jen jsem tam pobíhal jako blb a vysávání střílel úplně blbě. Asi bych měl s Bututkou trochu hrát, zatím jí dost upozaďuji.
Byla to ale zábavná hra, Majkus popíjel vínko, hanacius pívo, já smáčel pysk v ginu. Nevím, co Střecha, snad jsme se moc nemotali... Mimochodem, překročil jsem PLVL 300.
Naposledy upravil(a)
Tokugawa dne 02.12.2014, 09:37 hod., celkem upraveno 1 x.