Carnevil build

Odpovědět
Seton
Na-Krul
BattleTag:Seton#2895
Re: Carnevil build

Příspěvek od Seton » 28.05.2015, 15:20 hod.

Jen opravím Buchise.
Nejedná se o tornáda z barbara, ale o tornáda z bossů Sand Shaper a Saxtris ;). Měly pokaženou dráhu - dolítly moc daleko a tak..nyní by mělo být OK.
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Obrázek

buchis
Doom Knight
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected

Příspěvek od buchis » 28.05.2015, 17:01 hod.

A já opravím sebe, hotfix již rdy od včerejší nocy, fčil sem to testoval solo gr a je to opravdu fixnuté.
takže hurá na gr 55 :) to musím dát, jen není moc času, tak nevím kdy ale to pude
Buchis je death, ať žije herdek

Yaka
Burning Soul
BattleTag:Yaka#2885

Příspěvek od Yaka » 29.05.2015, 06:10 hod.

Není možné - dokázali to opravit po více jak týdnu opravdu dobrý výkon....:/ aspoň jsem oblíknul barbara za ten týden tak můžu ty GR progresovat za dvě postavy teď:))

Yaka
Burning Soul

Příspěvek od Yaka » 08.06.2015, 07:48 hod.

O víkendu jsem si zkusil lehký fishing GR 54 a pochopil jsem, že v našich/mojich "reálných" podmínkách a možnostech naprosto není čekat týden na jeden povedený GR. RNG je něco, co se nedá ovlivnit a po cca 15 GR jsem pochopil, že na to psychicky nemám, abych takhle zkoušel zoufale čekat a leavovat GR:)))
Dal jsem GR 53 přibližně na desátý pokus, poměrně s neskutečným časem pod 10 minut bez power pylonu. Hodně jsem riskoval a vyšlo to.
Mapa - 4tý akt
Trash - nebyl to ideál (nebyli zombíci ani pavouci), ale denzita byla opravdu vysoká
Elite - zahrál jsem to opravdu na risk, probíhal jsem rift a ignoroval elitky, pak zastavil někde v koutě a doufal, že ta hromada trashe umře dřív, než se ke mě dostane
RG byl nějaký ten anděl s kosou (omluva, ale neznám jména) v pohodě, ale to kromě chargovacího pošuka je pro WDčko každý.

Doslova trpím gearem, moje DPS ve hře je 2 010 000 a to je hrozivě málo bohužel. Při dosbírání ancient gearu + lepší DoD s IAS se snad ještě posunu. Bohužel za celý víkend což je cca 6-8 000 shardů ani jeden Ancient item, který bych nasadil:/

Tak ať se daří.

Seton
Na-Krul

Příspěvek od Seton » 08.06.2015, 08:33 hod.

CG!! 53 je sakra dobrý!!
Obrázek

Yaka
Burning Soul

Příspěvek od Yaka » 08.06.2015, 09:14 hod.

Dejte mi buchisovo gear a paragon a můžeme se bavit o první dvacítce v žebříčku:))))

buchis
Doom Knight

Příspěvek od buchis » 08.06.2015, 14:16 hod.

kdybch tak měl čas :))

Seton
Na-Krul

Příspěvek od Seton » 08.06.2015, 14:18 hod.

Kdybych tak měl Gabynatorův čas a Buchisův gear a PC :D :D
Obrázek

buchis
Doom Knight

Příspěvek od buchis » 08.06.2015, 15:06 hod.

hůavně furt nemam zkusenosti jak se v tak vysokym GR hejbat, mam s tim vcelku problem, nj neni tolik casu :(

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 08.06.2015, 15:23 hod.

Na to je nejlepší HC. Chcipnes a pak si jen řekneš: aha tak takhle ne. :-D

Yaka
Burning Soul

Příspěvek od Yaka » 08.06.2015, 15:55 hod.

No po roce hraní to musí být opravdu skvělé kuki, přijít k PC - lagnout, umřít a říct si tak takhle ne no...

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 08.06.2015, 16:04 hod.

Hele ono ti to pak ani nepřijde.... I když to chcipne postava po 500 hodinách tak nenadelas nic. :-D

Dark_Deamon
Archangel
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:DarkDeamon#2454
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 08.06.2015, 16:10 hod.

Každej char byl založenej pro to, aby jednou chcípl ;)

Tyckin
Zhar the Mad
BattleTag:Tyckin#2872

Příspěvek od Tyckin » 09.06.2015, 05:52 hod.

Jó HC je fakt sranda někdy. Jako když jsem tuhle po dlouhé snaze vymlátil večer z Kadaly pěknou DoD flusačku - říkám si: "Super, hned ráno na to vlítnu a dám sólo GR40 alespoň". Tak na to ráno vlítnu, hned blbá elitka u vchodu: "To nějak dám, přeci neuteču" - "Hm, to nedám a utýct už není kam" - a tak jen tiše čekám s proclou pasivkou v koutku na smrt :D Kukri WD mi přežilo 400h, flus-WD jsem pohřbil po asi 30h na blbost :) Ta druhá flus-holka (Aoi) už je ale trvanlivější, sólo GR43 zatím, nechci tolik blbnout, nerad bych ji ripnul, Aoi Miyazaki mám totiž móc rád :love:
Ale jak bude nějaký vylepšení (rukavice či DoD), GR45 by neměl být problém ;)

maja
Doom Knight
BattleTag:maja#2296

Příspěvek od maja » 09.06.2015, 08:20 hod.

je to opravdu opruz dělat nájezdy na vyšší GR a čekat že natrefíš na dobrý roll a vyjde to, tohle blizzard nevymyslel dobře, já jsem na tom tak, že více jak 8 Gr v kuse sem nedal, nemám na to nervy, ale potřebuju zase něco testnout, tak jich pár projdu, ale nic hrotit nebudu .

Yaka
Burning Soul

Příspěvek od Yaka » 09.06.2015, 08:29 hod.

Dokud jsem studoval a měl hafo času, hrál jsem v D2 HC. Od doby, co je člověk rád, že si zahraje (což je vidět, jelikož z Vás ze všech mám jasně nejmenší paragon) tak moje motivace zakládat char, sbírat gear s cílem - že ho ripnu a o vše přijde se opravdu značně minimalizuje:)))
GR jsou fajn, nevadí mi nějak ani RNG i když o víkendu jsem myslel, že to vyhodím z okna po deseti GR samozřejmě. Problém jsou postavy a možnosti postav.
- normal vs. ancient gear není problém
- normal vs. ancient weapon je prostě úlet, jeden item udělá i 6-10 levelů GR rozdíl a to je příliš mnoho

Líbila se mi jedna myšlenka na BN foru, kde by si člověk mohl az paragon body vylepšovat itemy postupně. Pak by se to vyplatilo hrát opravdu na farmu a byl by nějaký cíl, že z normal DoD třeba za půl roku uděláte slušný ancient. Ale takhle - čistý luck nic víc nic méně bohužel...

pan HU
Doom Knight
BattleTag:Poldinka#2370

Příspěvek od pan HU » 09.06.2015, 11:22 hod.

Jo jo, pane Yaka ... s tím hraním HC je to přesně tak ... Paragony máme v podstatě stejný, přístup ke hře taky .... času je málo ... HC by bylo fakt zbytečně stresující a v podstatě i demotivující.
S11 aneb Monk v záplavě Necromancerů

sajrajt
Quill Rat

Příspěvek od sajrajt » 09.06.2015, 13:11 hod.

ja som osobne soft hral len na zaciatku...presiel som to s barbarom a dalej som nesiel...potom som skusil hned na HC WDcko a uz ma to nepustilo...na moju blbost som skapal mozno 2 razy a na blizzaard a lagy asi 10...ked sa este nepripocitavali paragany mal som napr 87 a bol som kral a zrazu jeb :) to je HC proste...soft by som vobec nehral...tam nie je nijake vzrusenie...ted hravam s kamosom a ked nam procne pasivka je to sranda :) zivot je kolobeh a tak by to malo byt aj v nejakej hre...ked date prvy krat GR 40 je to isto lepsi pocit ako ked date GR 50 v hre kde nemozete skapat a idete cisto len na DMG...ale kazdy sme nejaky no :)

Morbid
Doom Knight
BattleTag:Morbid#2486

Příspěvek od Morbid » 09.06.2015, 16:07 hod.

Ahojte, ja hrávam sice sc,ale keď mi zhebne char na moju chybu,mažem a hrám znova,keď zhebne na lag,tak hrám ďaľej.Hc hrať nechcem,aj keď som nad tým uvažoval,práve koli lag-smrtiam,čo sa mi pár-krát na sc stalo.Stáva sa,že ma chalani s klanu prehovárajú,s*r na to a hraj dalej,ale ja že ne.No nieje to sc ani hc,hrám po svojom a som asi jediný,ale niečo o tom vzrušení a o strachu o život svojho charu,o ktorom niektorí hc hráči píšu,viem tiež,práve cez tento posledný víkend bolo u nás doma hodne ku*iev u mna v izbe.

Cartman
Burning Soul
BattleTag:Cartman#2474

Příspěvek od Cartman » 11.06.2015, 05:50 hod.

Na HC je určitě lepší, více přátelská komunita.
"HC nehraju, protože nemám čas"? Hloupost. Právě kvůli tomu ho hraju, když už si k tomu kecnu, tak si tu hru aspoň užívám, soustředím se a každý posun v před je fajn a každý GR lvl je úspěch.
Včera sem na para 360 zkusil 43 a dal sem to za 8,5 min a posunulo mě to do 500. Mám z toho určitě větší radost, než na SC.

Když umřu, tak není takový problém nasekat do hodiny průměrnou postavu a jede se dál.

Nevrátil bych se už k Diablu, kdybych se nerozhodl zkusit HC.

Jak už bylo řečeno, tak na SC jede každej na DPS a neřeší a pak taky vypadaj ty lege gemy( přehnaně vysoký lvl) a lvl GR. Jasně, někdo by určitě namítl, že když chce dát vysoký GR, tak si nemůže dovolit umřít, ale kolik na to má pokusů, že; )-

A pak ta komunita no. Na SC je někdy až apatická, na HC nestíhám valit oči, úplně jiná hra.

Odpovědět

Zpět na „Witch Doctor“