Tím RoR myslíš Ring of Royal Grandeur?? To je pak zkratka RORG Ale jinak je to opravdu mrcha ten ring, chce to opravdu dlouho farmit a mít štěstí, že když dropne, tak bude mít jiné staty než life regeneraci
RoGR má 4x... ani jednou to není použitelný 3x z toho s jimým main statem... Uplně zruřím když vidím někoho kdo má po 200 plvl míň a padne mu na poprvý s perf CC nebo CD a může ho doladit :-)
krasna shrnuti, ale osobne bych se nepodepsal pod 3x BT set. Chápu, že to je na pohodu, ale nemám problém s umíráním na solo t6/ group t5. Poison na zemi mi hp téměř neubírá, dec je horší, ale v poho. Klidně můžu běhat kolem co je den dlouhý, moje DPS jde z fetishů. Ale chtěl bych arcane imm amulet. To by se hodilo. Arcane beams me vytáčejí k nepříčetnosti. Ze všeho ostatního stačího udělat 1 úkrok stranou.
Zajímala by mě jedna věc. Jsou legsy, které zvyšují dmg když je character v pohybu a naopak snižují pokud stojí. Funguje to i na pety/fetishe? Pokud ano, tak bych určitě zahodit 3x BT set.
Takhle, teoreticky kalhoty určitě fungují. Zvyšují pDPS a z ní se odvozuje i DPS petů. Ja to spíš myslel prakticky tak, že mám zvyk neustále kouzlit RoT, abych měl co nejvíce fetišů up. Zajímalo by mě, jestli by šlo s kalhotama udžet fetiše up a přitom se neusále pohybovat. Asi by to bylo na palici
No gratuluju. Mě se konečně nedávno taky maska dropnula. Taky 100% s téměř max Vit, za což jsem rád. Přeci jen jako WD mám některé resisty už přes 2k. Mohl by být trošku vyšší Int roll ale to bych asi moc. T&T ovšem stále vytrvalo odolává. Už jsem od Kadali viděl 12 Magefists, čůza jedna...