PEJSKARI

Odpovědět
Shadou
Minion of Destruction
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Shadou#2399
Re: PEJSKARI

Příspěvek od Shadou » 07.08.2014, 13:31 hod.

No ale oni prý chtějí port do města na ostrým startu patche z GR zrušit sem zaslechl, to by pak ta teorie nebyla už správná :) Jinak já sem si na PTR nevšiml, že by mě ty žáby léčily nějak méně, ale mě doléčuje stabilně templář no, ale i když mě nedoléčoval, tak žáby mě léčily pořád slušně, jak to někdo psal, tak sem se speciálně na tohle zaměřil, ale je pravda, že na PTR sem byl naposled v pondělí ještě před PTR patchem, tak to možná ještě opravili už...to by bylo blbé, každopádně já to nemám jako prioritu léčit se jima, ale pomáhám si tím no...
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

Gold Eagle
Zhar the Mad
BattleTag:goldeagle#2259

Příspěvek od Gold Eagle » 07.08.2014, 14:13 hod.

Skákací žáby s kopáčem hitují více - bouchnou 2x. Ale to musíš mít ten kopáče a ještě OK roll. Ju a taky chci ty gatě z blackthornu (jinka z něj mám vše okolo) a ten TaT :OXO

Jsem ten rain, jak jsem byl zvyklej z 2.0.6 vyzkoušel na 2.1 a u vyvolávání pasivních feťáků to byl děs a dostat se na 15 vzácnost. Tkaže děkuji, že jsem oprášil z truhly kopáč a změnil na addling toads. Hned těch 15 z pasivky bylo většinu času na PTR.

S nemožností teleportu z GR bude zajímavé na HC. Tam si člověk musí osahat co tak ještě zvládne a na těžší už nechodit. To zase zařve HC charů než to otestují na ostro. :D

Shadou
Minion of Destruction

Příspěvek od Shadou » 07.08.2014, 14:29 hod.

jj přesně tak, proto kvituju to upgradeování gemu po každým a nemusíš dojít ani moc vysoko, protože se pak na vyšší ani cpát nebudu :)

jinak sem aktuálně doma vyzkoušel haunt or piranas a sem stoprocentně pro haunt. Vysvětlení je jednoduché, na HC nemůžu mít v hlavě stříbrný gem na redukci cd a tak sem pusti jedny piraně, který pochytali pár mobků, ale většina to oběhla a byli u mě, ty co se "chytli" dostávali za 17 mega přitom normálně jedu za 15,16 tudíž dostávali o mega a kousek víc, což odpovídá těm patnácti procentům, ale když na toho mobku hodím haunt, tak na něm tiká za 2,1-2,4mega tudíž když do něj mlátí fetišák, tak jako by dával za 17-18 stále, tudíž je to stejný jako ty piraně, akorát na haunt není cooldown a můžu to naházet na VŠECHNY mobky v dosahu. Takže po testu jsem stále věrný hauntu, piraně nahodím asi jen na kinga, královnu, butchera atd. prostě na singletarget bosse...
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

Gold Eagle
Zhar the Mad
BattleTag:goldeagle#2259

Příspěvek od Gold Eagle » 07.08.2014, 17:49 hod.

No jo no, tak to taky změním zase na haunt pane mistr. Ať aspoň k něčemu využiju to plnou kouli many co furt má, du to testnout na public T4 farmu na itemy. HOWGH!

Taky jsem přemýšlel, že se na chvíli přepnu na HC WD a zhraju s tebou, ale přepadla mě předtucha, že mi spadne hned za chvíli na HC TaT, pěkně rollnutej ring na Gdoga a gatě z blackthotrnu. Načež vzteky rozbiju klávesnici (bo to všechno marně sháním na SC), vymažu postavu a ještě tě prokleju. :shock: :OXO :twisted: Takže bojím a necu.

DeathHero
The Butcher
BattleTag:DeathHero#2204

Příspěvek od DeathHero » 07.08.2014, 20:32 hod.

Ahoj jak prezivate na T6 hraju pet Wd jenom 3 dny takze nemam idealni vybavu co vsechno mi zlepsi schopnost prezit a jakou maji funkci rezisty ?
Achievements: 7400 (92%)

Yarek
Fallen Shaman
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:Yarek#2624

Příspěvek od Yarek » 07.08.2014, 23:40 hod.

Me se treba celkem osvedcily pirane s runou na vlnu,kerou poslu pred sebe a vsechny moby to infikuje tim bonusem na zvyseny dmg do nich a este je to lehce odhodi,takze mam od nich odstup a fetisaci a pejsek muzou nabehnout.
Jinak pokud budou lepe utocit v patchy peti,tak se vyplati mit jak fetise,tak psa i gargu naraz a to pak se da hrat jen na mysi:D ted to tak mam udelany a na klavesnici mackam jen spirit alk jednou za cas,jinak si vystacim s piranema a zabama:D
Puvodne jsem tam gargu nechtel mit,ale nevedel jsem co tam dat a pri testovani jsem zjistil,ze bruiser dava +- 5-6 mega na ranu a tak je to jako dalsi fetisak a tak jsem si ji nechal. Jinak jedu fetise ze skilu s zuni setem a nemuzu si to vynachvalit,za celej rift nechcipne snad zadnej.

Shadou
Minion of Destruction

Příspěvek od Shadou » 08.08.2014, 05:33 hod.

to Yarek: tu vlnu sem taky zkoušel, je lepší, ale stejně to není ono. Já musím být připravený na všechny situace na HC a když si vemu, že vlezu do nějaký mapy a řítí se na mě mobky z jedné strany, hodím tu vlnu piraní a jsou nakažený a peti je bijou, to je OK, ale když najednou začínaj třeba přibíhat i z boku, nebo nedejbože zezadu a na piraních je CD? Takhle mám ty dva duchy, který tikají za pěknou dmg, tím že jsou dva tak se snadněji nahází na všechny příchozí cíle a i zpomalují, když cíl chcípne, tak přeskočí automaticky na další. Je to neocenitelné, naházím haunt na všechno co se hýbe, prokličkuju to, a sem v bezpečí, fetiši a pes to ukoušou a jede se dál :)

to Eagle: Na HC přiskoč a zahrajem, pochybuju, že by ti to hned padlo, kort všechno, obecně to hůř teď padá, myslím věci k něčemu, když padne zelený, tak je to ivonker, když zlatý tak je to soul. Padaj samý močky, ale nic hodnotného...

to DeathHero: Na T6 přežívám, nic jiného mi nezbývá :D A asi to je vhodně složenýma skilama, štěstím a obranou...když kouknu na tebe, tak máš hodně málo HP, Tougness taky není nijak moc a AR taky na equipu moc nevidím, kolik máš máš aspon tisíc? Nemáš prsten na doga, tak se ti moc nevyplatí ta pasivka na zvýšení dmge psů a gargy(i když máš bonusy na equipu, tak stejně je ta dmg petů žalostná-mám vyzkoušené, chce to ten ring), místo toho bych si dal Jungle Fortitude, nebo jak se to jmenuje, to je instantní redukce obdržené dmge, místo červenýho šutru do helmy fialový, to ti taky zvedne obranu a to by asi mohlo na softu stačit :) Dál třeba ten krumpáč na dezorient mobů místo thunderfury, BT gatě a pásek, s ringem máš pak další redukci dmge spolu s Aughildem je to fajn...možná pak když dropneš zuni a budeš moct zrušit pasivku na fetiše (pokud teda budeš chtít, jestli to není stěžejní) tak místo ní dát zombie handler, budeš mít o čokla víc a ještě ti to zvýší HPčka...ale obměnit equip si asi slyšet nechtěl, takže zkus to co sem psal hned na začátku, tu pasivku a fialový šutr, trošku poladit rezisty a uvidíš, že budeš dostávat hned menší čočku...
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

Seton
Na-Krul
BattleTag:Seton#2895

Příspěvek od Seton » 08.08.2014, 07:32 hod.

Tak jsem včera zkusil Haunt místo piraní. U mě stále váhám, nevím nevím :/. Haunt mě tiká v rozmezí 1-2 mega což je bída :/. Pokud mi pes kouše za 70-80 a AoE dává 15-20, tak si myslím, že ten bonus +15% bude přeci jen lepší. Zase není tak plošnej a nepřeskakuje no :/. Tak já fakt nevím, musím s tím chvilku hrát a uvidíme co mi víc sedne :).
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Obrázek

DeathHero
The Butcher
BattleTag:DeathHero#2204

Příspěvek od DeathHero » 08.08.2014, 07:41 hod.

@Shadou diky za reakci jak jsem psal hraju ho jenom 3 dny takze stetsi na drop nemam snad se to zlepsi 8-)
Achievements: 7400 (92%)

Shadou
Minion of Destruction

Příspěvek od Shadou » 08.08.2014, 08:00 hod.

to Seton: no jestli hraješ specku na psa, tak to určitě nechej piraně! já hraju specku na fetiše a těch je víc a každý mlátí svůj cíl a některý z těch cílů není nakažený od piraní a tudíž nemá bonus, tak se mi vyplatí ten haunt.
Každopádně sem zkoušel piraně na bosovi a je to nebe a dudy, když všichni fetiši i pes mlátí do jednoho cíle tak je to o polovinu dřív dole, zkoušel sem to na kingovi a čuměl sem jak blázen, byl dole do nějakých odhadem 6s úplně sem viděl, jak mu ukrajují po kusech...bez piraní s hauntem to šlo pomaleji cca o polovinu...ale v mapě na trashi se mi víc vyplatí haunt, možná zkusím změnit build na haunt na levým myšítku a piraně na pravým a nechat si i BBV, jedou už sem to zkoušel a vadilo mi nedohealovávání se žábama...ale to vyřeším jinou runou u psa, o víkendu budu hrát převážně PTR, ale dneska odpoledne to zkusím schválně jak to půjde....
Při včerejším testu piraní mi přišlo, že to krájím o hodně pomaleji, s hauntem mají mobky mín života ještě než zjistí, že už je biju, s těma piraněma to bylo jiné, neříkám horší, ale ten CD u toho mě krkal :D mít tak piraně bez cooldownu...to by byla jiná :)

to DeathHero: No tvl, co bys za tři dny chtěl, aby ti napadalo? :D Já to farmim skoro čtyři měsíce, jiný postavy nehraju a stejně mi ještě nepopadallo všechno :D
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

Seton
Na-Krul

Příspěvek od Seton » 08.08.2014, 08:18 hod.

To bude podle mě nejlepší cesta: 1.myš-Haunt, 2. myš-Pyraně,cold s malým CD :). Zkusím večer. :). Mana je stejně furt full, tak co s ní :D
Obrázek

Shadou
Minion of Destruction

Příspěvek od Shadou » 08.08.2014, 08:23 hod.

tak tak, možná u těch piraní tu vlnu, ta zasáhne vše před tebou, ty frozen jsou dobrý, ale hromada mobíků to oběhne :)
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

Yaka
Burning Soul
BattleTag:Yaka#2885

Příspěvek od Yaka » 08.08.2014, 08:29 hod.

Časem se k tomu dopracujete - že na tom levým tlačítku nemá smysl mít více méně nic a zůstává jen ten Haunt. Já jsem ke konci už běhal jen s Hauntem nebo SB na rozbíjení beden a sudů. Cokoliv jinýho Vás totiž jen zdržuje.

Jsem hodně zvědav na "zvýšenou" inteligenci petů. Jak Garga, pes ale třeba i ancients u barba jsou naprosto tragičtí. V případě, že by se toto zlepšilo tak se ty postavy zase posunou o kus výš.

Ve svý podstatě tady řešíte navýšení hauntem dmg o 1-2M, ale pokud budete mít kalhoty na zvýšení dmg je potřeba furt běhat, takže ani na ten haunt nebude čas... ono 25% je 25% přeci jenom:)

Shadou
Minion of Destruction

Příspěvek od Shadou » 08.08.2014, 08:33 hod.

tak mě se gatě netýkaj, potřebuju na HC hlavně přežít, takže mám BT na redukci dmge :) co se týče toho hauntu na levým tak nevím za jaký čas se tam "dopracuju" mám nahráno na wd 1500h a stále mi přijde nej to co hraju :D Jak sem psal už někde, už sem to hrál a nesedělo mi to, žáby mi sedí víc. Spíš přemýšlím, dát si tam Soul Harvest...na pravý ty piraně. to by mohlo být lepšejší, s harvestem máš víc intelu, to je víc AR atd...po patchi s tím novým lege knifem kdy se harvest bude stackovat, tak to bude ještě větší mazec...
Co se týče tý inteligence, tak to je utopie. Co testuju na PTR, tak oni zvýšili agresivitu doga(nejspíš i gargy) nikoliv jejich inteligenci, takže to vypadá ve finále tak, že ty naběhneš mezi moby a elite pack. Pes, na kterýho spolíháš si vezme ty blbý mobky, který ti nic nedělaj a kouše je jak vzteklej a až s nima skončí, tak jde teprve po elitkách! Je to demence, vlastně nic nevyřešili...je pravda, že ten pes pracuje líp, ale určitě není inteligentnější...měli by zapracovat to, že si to můžeš posílat kam potřebuješ...jak ve wow...
Naposledy upravil(a) Shadou dne 08.08.2014, 08:37 hod., celkem upraveno 1 x.
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

Seton
Na-Krul

Příspěvek od Seton » 08.08.2014, 08:36 hod.

Jojo, tak gatě zatím nic. A ono i s těma kraťasama bude lepší Haunt než cokoliv jinýho z atack spellů, protože ho nahodíš a běháš. signature spelly bys musel házet furt, to nejde.
Shadou: Pokud se spacializujes na psa jako já, a FA máš jako 2. main DMG, tak to neva, protože FireGdog ten white trash sejme tak rychle, že za 2 sec už je stejně u elit :). Ve vyšších GR to samozřejmě bude problém :/ :/. Cílení psa by bylo masakrózní naprosto :D
Obrázek

Hamman
Burning Soul

Příspěvek od Hamman » 08.08.2014, 08:42 hod.

Co furt resite? :D I kdyby haunt nebo neco jinyho davalo trba 10M zas sekundu, tak je to k hovnu, je to malo :) prava mys spirit walk, at uteces pri prujmu, leva rain of toads jen na rozbijeni beden, zpetny tlacitko heal, tlacitko vpred piranado, at at drzej na miste.. druha ruka treba za hlavou pro vetsi pohodu.. co resit? :D

Seton
Na-Krul

Příspěvek od Seton » 08.08.2014, 08:47 hod.

No jo, no jo, víme, že hraješ prakticky už jen půlkou ruky, potřebujesš jen palec a ukazováček :D a druhou třeba drandíš hudrovadlo. Spousta z nás to tak nemá, tak si tady v klídku řešíme naše malichernosti, třeba haunt vs. cokoliv jinýho, co rozbíjí bedny a ještě ti přidá nějakej ten směšnej dmg navíc :) :)
Obrázek

Hamman
Burning Soul

Příspěvek od Hamman » 08.08.2014, 08:51 hod.

Abych upresnil tak nehraju vubec :D.. a abych upresnil jeste vic, stacej 3 prsty :D jen pri logu musis zavadit o klávesnici aby vylezli fetisaci a pes, to musim jeste nejak vymyslet :D.. to samy byl crusader, prava ruka mys, levou ses mohl treba dloubat v nose, protoze 1 2 3 4 ti po cooldownech klikala automatika :D.. ale crusader je maslo

Hamman
Burning Soul

Příspěvek od Hamman » 08.08.2014, 08:56 hod.

Kdyz jsme u toho, rad bych si zase obcas zahral, ale 2.1 nejdriv tak o vanocich

Shadou
Minion of Destruction

Příspěvek od Shadou » 08.08.2014, 09:26 hod.

co blbneš o vánocích, v září je tu jak na koni :) jinak ty skily máš pěkně vymyšlený, ale mě by volně hozená ruka bolela v rameni a tak jí mám opřenou o stůl a když už tam je, tak na ty klávesy 1-4 občas klikne no :D
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

Odpovědět

Zpět na „Witch Doctor“