tak já vyhodím BBV který skoro nepoužívám, jen na bossa a zkusím ty frozen piraně když to tak chválíš

Jinak haunt na dva duchy no...mě přijde, že prostě to dává víc. Máš před sebou dvacet mobků, na každýho hodíš haunt, který skoro nestojí manu a ono to na nich tiká za 2,5m pětkrát tuším, to ja 12,5m dohromady ale do tý doby to peti stejně dobijou. Ten haunt taky právě zpomaluje mobky, tak se k tobě moc nedostanou. Když to srovnám s piraněma který mají 20? yardů a nějaký CD i když ten s tou frozen runou se sundá ale i tak. Když budu dávat pecky za deset mega aby se to dobře počítalo, tak s těma piraněma za 11,5m a nakažený piraněma budou jen některý mobky...to znamená, že když bude nakažených deset mobek, tak je to těch 11,5m+ díky piraním s tím, že fetiši stejně nebijí všechny moby plošně ale hezky po jednom. Kdežto ty duchy rozházíš na VŠECHNY mobky a tiká to na nich, když chcípnou tak se přesunou dál...takže at počítám jak počítám, tak 20 mobků krát 2,5mx5 je nějakých 250m all dmg. Když z těh dvaceti je deset nakažených a fetiši dají o 1,5m víc, tak je to jen 11,5m...pořád mi vychází ten haunt líp....
Ale to uvidíš až to vyzkoušíš, počítám, že už to nevyměníš, ale možná se pletu no...určitě na single target tudíž na bossa je asi piraně lepší než haunt, pač tam všichni fetiši mláti jen do toho jednoho moba a tudíž se to vše pronásobí a vyjde to líp...ale na normální moby trash i elity je rozhodně dle mě lepší haunt...
Jen když si vezmeš, že ještě než se vůbec k tobě mobky rozběhnou, už sou zpomalený a tiká to na nich, takže přiběhnou a fetiši jim dají víceméně IK už v tom je to super....kdyby haunt žral hodně many, tak se to asi nevyplatí, ale taklhe nakazím celou mapu na všem haunt tiká a peti to jen dorazí