No OP je to jen v tom co sem psal. Žába vybouchne 2x takže to dmg si vem 2x. Na T6 je neocenitelné to, že zmatený mob prostě jednoduše nic nedělá, takže krájíš snadněji. ;-). Nic víc v tom nehledej.
Nevím, proč by měli zaplakat?? Vždyť budou pomocí gemu dávat větší šlupky a od jistého levelu budou nesmrtelní (což je jejich velká nevýhoda v tuto chvíli oproti FA fetišákům, kteří mají force armor). Je jich 15, což je neskutečně moc, když budou nesmrtelní, vydrží jeden 60s, což je víc jak FA fetišák. Takže naopak si myslím, že budou hodně populární. Myslím, že se budou kombinovat s FA a to buď s použitím Zuni anebo čistě jen Kukri (pro ty, co měli to štěstí a dropnulo jim).Shadou píše:ale já nepsal nic o kukrikukri po patchi bude jediná volba, protože díky ni máš fetiše ze skilu neustále...jen sem psal, že ti pasivkový budou naprd...a hromada lidí nemá kukri nemá zuni a hraje jen fetiše z pasivky...ti zapláčou.
zkus si to na PTR a uvidíšfirdecek píše:Nevím, proč by měli zaplakat?? Vždyť budou pomocí gemu dávat větší šlupky a od jistého levelu budou nesmrtelní (což je jejich velká nevýhoda v tuto chvíli oproti FA fetišákům, kteří mají force armor). Je jich 15, což je neskutečně moc, když budou nesmrtelní, vydrží jeden 60s, což je víc jak FA fetišák. Takže naopak si myslím, že budou hodně populární. Myslím, že se budou kombinovat s FA a to buď s použitím Zuni anebo čistě jen Kukri (pro ty, co měli to štěstí a dropnulo jim).Shadou píše:ale já nepsal nic o kukrikukri po patchi bude jediná volba, protože díky ni máš fetiše ze skilu neustále...jen sem psal, že ti pasivkový budou naprd...a hromada lidí nemá kukri nemá zuni a hraje jen fetiše z pasivky...ti zapláčou.
No já jsem si včera z hecu nasadil zuni set a jal jsem se vyzkoušet FA fetišáky na Hell riftu T6 - bounty byla zabít nějakého elitního Mallet Lorda (Hammer cosi)...výsledek je následující: FS fetíšáci chcípnou po první ráně elitního mallet lorda(to už mám vyzkoušeno), FA fetišáci chcípli všichni do dvou ran...Gold Eagle píše:FS má stejnou dmg jako physical FA bez +% z gearu, tedy základní dmg mají stejnou.
Rozdíl je v tom, že se na ně nevztahuje +% FA z gearu (+% physical ano, taky jsem to testoval a funguje to na ně).
A hlavně FS nemá force armor, FA mám force armor. Proto FS na T6 prd vydrží u silnějších elitek, zatímco z FA něco přežije i když je jich míň.
Už si to někam zapiště, psal to sem už snad 5x a pokaždý se divíte, že FS na vyšším T nic nevydrží. Sklerotici jedni!
Aspoň si to emočně lépe zapamatuješ jak tě u toho boleli/y oči. Účel splnilo. Já to čtu přes PC.Hamman píše:To je parada ta zluta