Poprvadě jsem čekal, že se v GR dostaneme mnohem dál než lvl 35 ale moc se nám roll riftů nepovedl. Když už tam byly celkem snadné mobky a elity tak to pos*al GRift Guardian nebo nesmyslná mapa. Ten včerjší RG
Perdition je jeden z těch extrémně těžkých. Všechny jeho útoky se dají snadno přežít - jediné co je pravidelně IK tak je Teleport Charge (kdy se portne a jebne vší silou). Nikdy jsem vyšší GR nestihnul pokdu tam byl tenhle zmetek.
Jinak já se včera odpoledne před příchodem Andulajzny pokoušel o solo GR.
Začal jsem na ranku 35, který jsem měl v inventáři.
LVL 35 - rezerva 9 minut
LVL 37 - rezerva 4 minuty
LVL 38 - rezerva 1,5 minuty
LVL 39 - nestihnul jsem o pár vteřin
Ten lvl39 bych ale s přehledem stihul, jenže jsem na začátku udělal dvě hrubky (smrti) a čas už jsem těžko stíhal. Navíc tam bylo plno Anarchů a Exarchů. Po tomto GR je připojila Andulajzna, takže už jsem dál nepokračoval.
Mám přichystáno několik ranků 38, 39 a 40. Ty plánuju otestovat v pondělí nebo úterý. Po včerejším testu ale vím, že lvl 40 se Sacrifice buildem opravdu není vůbec nereálné. Co mi také dost pomohlo je pasivka Fierce Loyalty, která přidává jednoho Punťu a zvyšuje movement speed na max. Takže normálně běhám rychlostí jako bych byl ve Spirit Walku.
Včera jsem taky testoval funkčnost kombinace Fox Faulds a Illusory boots, jak to hrál
raijin. Díky tomu je možné z buildu odstranit přebytečný Spirit Walk a místo toho dát Summon Zombie Dog s runou Final Gift, která způsobuje 15% šanci na zanechání Health globe po obětování psa.
15% se může zdát málo ale v praxi to funguje opravdu skvěle. V boji globy padají prakticky pořád a díky tomu mám pasivku Gruesome Feast nastakovánu stále na 5. Když k tomu přidám bonus z BBV - Slam dance a bonus ze Sacrifice (v průměru 2-3 stacky, někdy dočasně 4-5 stacků), tak moje DPS sheet šplhá k 6 milionům a to už je solidní. Samozřejmně, že tenhle boost trvá v průměru 2-3 vteřiny jelikož maximálně nastackovaný bonus ze Sacrifice prostě udržet nejde.
Problém je v tom, že moje Pox Faulds mají hodně nízké staty, takže na vyšší GR to zatím není. Kadala samozřejmně dělá, že tyhle kalhoty vůbec nemá

A Illusory boots se zatím nedaří sehnat fakt TOP. Ale všechno bude

Co se včerejšího dropu týče, tak to nebylo vůbec zlé. Vlastně jsem ani nečekal, že by mohlo něco použitelného dropnout. Nakonec jsem získal 1kousek Ramalandi´s Gigtu, 1 kousek Unity (celkem povedený roll - 490 Int, CHC 5,5%, Elit dmg +15%, socket, redukce ranged attacker) a taky 1 kousek Witchong Hour (ten je ovšem rollnutej na DH a celkem slabě).
Kolem půlnoci jsem to ještě zapnul, že bych dal s někým pár riftů ale nikdo nikde. Friendlist zel prázdnotou a v clanu bylo nějak nezvykle málo lidí.
Sólo se mi hrát už nechtělo, tak jsem to vypnul a šel spát.