PEJSKARI
treba pomer 10/1 neni zadny mytus je to realita pac pri pouziti vsech endgame itemu se k tomuto pomeru priblizis, viz maximalni staty na itemech- amulet 10pctcc/100pctcd, ring 6/50............dobre nebude to presne 10/1, ale budes nekde okolo, ale bavime se o endgame vybave, ne o borcovi, ktery to ma 20pct cc/200pctcd
-
- Zhar the Mad
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:goldeagle#2259
Re: PEJSKARI
OMG, nechceš obkládek? Nadávat ve fŕu o pet WD abychom tady neřešili jak si nastavit gear (když nemám endgame) aby peti byli co největší zabijáci. Zkus jít na emimino.cz a nadávat tam aby tam neřešili hovínka a přebalování svejch dítek.fuxicek píše:proc tady resite takove hovadiny, rozhodujici je, ze mi critujou 25-55 mio v zavislosti na okolnostech, coz je docela tavirna, nejdulezitejsi pro jejich dmg je crit dmg, a hromadit inteligenci a samozrejme element, to je cele, staci si to otestovat
ee moc se stim serete a vysledek je stejne nula, tak klidek hosiku
-
- Zhar the Mad
Plácáš.
Zkus to třeba ještě v Jade WD sekci, že tam řešej jak hrát efektivně Jade WD, budou plakat štěstím.
Rád bych byl zase hošík. Děkuji za přání.
Zkus to třeba ještě v Jade WD sekci, že tam řešej jak hrát efektivně Jade WD, budou plakat štěstím.
Rád bych byl zase hošík. Děkuji za přání.
ano muzu mam i fungujiciho jade, mam vsechny chary hratelne na t6 na mnoho zpusobu a co? a neplacam pac jak jsem psal, kousou mi za 30-50 mio a coklik kolem stovky a to jsem se nikdy nezabyval temato hovadinama, ponevac to neni zapotrebi, mam dat dva kliky do as? nebo radeji do cc? jsi srandista. ostatne tvuj profil hovori za vse.
-
- The Butcher
- BattleTag:Firius#2998
Fuxicku, sry, ale nadávat někomu na profil, když ty máš uvedeno: Pepa#4687 Aby to bylo spravedlivé a mohl jsi oprávněně někomu kritizovat profil, tak bys i ten svůj měl ukázat. Často kovářova kobyla chodí bosa, ehm, že?
BTW: 50 mio crity na fetišácích? to máš harrington, shrinu, strongarmy, BBV a asi ještě v partě další bonusy ne? to asi nebudou critovat takto pořád, pač by ti moji s 12M critů do white mobů připadali jako hodně chabí a to si T6 dávám taky v pohodě .)
BTW: 50 mio crity na fetišácích? to máš harrington, shrinu, strongarmy, BBV a asi ještě v partě další bonusy ne? to asi nebudou critovat takto pořád, pač by ti moji s 12M critů do white mobů připadali jako hodně chabí a to si T6 dávám taky v pohodě .)
12 mio je fakt hodne malo, ledaze by jsi mel rozjeto hc a jedes moc opatrne, ingame dmg mam kolem 4+ mio, tak to takhle tavi, ted ale testuju nejake veci na hc char, tak mi davaji taky kolem 15 mio, ale mam pres milion hp a na t6 ustojim uplne vsechno.
pěknej doombringer :-D
jj neni moc zbrani s bonusem do lifu
stanley, na hc to nikdy mit nebudes z pochopitelnych duvodu
stanley, na hc to nikdy mit nebudes z pochopitelnych duvodu
Tuším jsem někde četl, že po patchi tam ty % life nebudou natvrdo, ale bude se tam rolovat cokoli = možnost vyšší dmg Doombringeru (+10% dmg, +7% AS), což by bylo docela fajn ne
Díky, teď už všichni víme, že jeho havěť bez buffů nehituje za 50 mil, ale spíše tak za 15 mil.
brume trefil ses, ano pri tomto buildu a v techto hadrech je to opravdu bez bufu 15 mio, na to ze jsou z pasivky je to dobre ne? jinak fetisove, ktere vyvolam s full zuni setem a jinym equipem startuji crity kolem 30 mio, ale palec hore brumovi, ten kluk se vyzna.
Proc me sere kdyz nekdo pise mio misto mil?
protoze mil neni nic a mio je oficialni zkratka menove jednotky a kazdy vi, ze se jedna o milion, teda skoro kazdy.......
A to jsi vzal zase kde? Stejne jako to, ze prej 1 fetish dava za 50M a pes za 100? To je taky dobra blbost - mel jsem neco pres 40% do dmg fetishu (ne psa, takze to blbost jeste umocnuje) a kdyz zrovna davali za 45 (elitka, zadny bbv, zadnej harrington, gruesome feast 5), tak pes daval 150-190, tak by me zajimaly tvoje pocty? 50 a 100 mame 1:2, ale 45:170 je skoro 1:4, divny, co?
co to meles presnidavko, jsou to cisla, ktere pozoruju pri hre, pejsek kouse v prumeru kolem te stovecky a ti mali startuji na +-30, ale i kolem 50 a pejsek taky umi kousat za 150, ale to neni v prumeru. a nemam do elit ani procento, takze nevim vo cem je rec a divny to teda mas, to jo.
-
- Zhar the Mad
Fuxicku sorry, ale jako starsi člen toho fóra (co se týče data narození - dle threadu kolik komu je) ti říkám, že to co jsi tady předved je na facku.
1. Machruješ, že tvoji fetišáci dávají 50 mil. critů, přitom gear máš obdobněj cca jako já (nyní jsem trifectovej Royal ring vyměnil za SOJ pro lepší dmg do elitek, + ty máš TaT, které zvyšuje AS nikoli jednorázovou dmg zobrazjící se v číslech), a to jsem ráde, že mi bez bufů dávají kolem 10 mil. Tvůj hlavní buff spočívá ve využívání GRUESOM FEAST + částečně GR. Inj. a odhazujících piraní na využití unikátních bracerů. Něco taky dá i mass paranoi s +20%. OK umíš využít maximum z toho co máš. Fetišáci by pak měli dávat nějaký čas cca kolem 16 mil. dmg i drobet více s těmito buffy až ke 20 mil., ale 50?
2. Přes tvůj battletag nelze tvůj profil najít viz http://eu.battle.net/d3/en/profile/Pepa-4687/ (ostatní tady ve fóru najdu), je vidět až díky Hammanovi, pokud je to on http://eu.battle.net/d3/en/profile/fuxi ... o/13633262
3. Buď tak laskavý náš OOOOM Diablo Nadsamče, voblíkni postavu do gearu, kdy dávaj fetišáci za 50 miliónů, nastav takto skilly a hraj tak 2 dny, hoď sem pak pravý odkaz na tvou postavu a my se ti pak pokloníme k zemi. Přece nechceš zbytečně hrát s postavou, která je slabší, přecejc nejsi masochista.
4. Do té doby se mi vkrádá myšlenka, že jsi bratr té slečny co tady vyhlašovala soutěž, a pak nedala nikomu nic, že jsme na ní oškliví (ji pozdravuj).
1. Machruješ, že tvoji fetišáci dávají 50 mil. critů, přitom gear máš obdobněj cca jako já (nyní jsem trifectovej Royal ring vyměnil za SOJ pro lepší dmg do elitek, + ty máš TaT, které zvyšuje AS nikoli jednorázovou dmg zobrazjící se v číslech), a to jsem ráde, že mi bez bufů dávají kolem 10 mil. Tvůj hlavní buff spočívá ve využívání GRUESOM FEAST + částečně GR. Inj. a odhazujících piraní na využití unikátních bracerů. Něco taky dá i mass paranoi s +20%. OK umíš využít maximum z toho co máš. Fetišáci by pak měli dávat nějaký čas cca kolem 16 mil. dmg i drobet více s těmito buffy až ke 20 mil., ale 50?
2. Přes tvůj battletag nelze tvůj profil najít viz http://eu.battle.net/d3/en/profile/Pepa-4687/ (ostatní tady ve fóru najdu), je vidět až díky Hammanovi, pokud je to on http://eu.battle.net/d3/en/profile/fuxi ... o/13633262
3. Buď tak laskavý náš OOOOM Diablo Nadsamče, voblíkni postavu do gearu, kdy dávaj fetišáci za 50 miliónů, nastav takto skilly a hraj tak 2 dny, hoď sem pak pravý odkaz na tvou postavu a my se ti pak pokloníme k zemi. Přece nechceš zbytečně hrát s postavou, která je slabší, přecejc nejsi masochista.
4. Do té doby se mi vkrádá myšlenka, že jsi bratr té slečny co tady vyhlašovala soutěž, a pak nedala nikomu nic, že jsme na ní oškliví (ji pozdravuj).
Ta holka byla urcite tlusta zamindrakovana machna, co chtela jen internetovou pozornost Me fetisaci davaji za 200M, ale ted zrovna jedu gear kde davaji jen 50, visjak .. za chvili ze me vypadne, ze davaji jen 30 a tak.. no