PEJSKARI
-
- Zhar the Mad
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:goldeagle#2259
Dyť to nad tebou kolega z Tater píše.
Stáhni si i přes ten mizernej net těch 20 GB, třeba po nocích - lze to stahovat po částech a uvidíš sám.
CABES: No jo, ale takhle vyvolanej dog mě na T6 nebude léčit + je physical a z toho vyplývající + a - zde hromadně už oddiskutované. Joooo, kdybych takhle mohl summounnout 3 Gdogy. I bez pasivky.
Stáhni si i přes ten mizernej net těch 20 GB, třeba po nocích - lze to stahovat po částech a uvidíš sám.
CABES: No jo, ale takhle vyvolanej dog mě na T6 nebude léčit + je physical a z toho vyplývající + a - zde hromadně už oddiskutované. Joooo, kdybych takhle mohl summounnout 3 Gdogy. I bez pasivky.
Re: PEJSKARI
Jasně. A ta postava co vylepšuje gemy, se objeví vždy po 15min, nebo jen když to nestihnu dokončit? říkal sem si, že by tam měl někde byt ale nenašel jsem ho právě :/. Příjde mě to napalici, že musíš čekat 15m.cabes píše:na ptr ti na konci normal riftu padne kluc do GR a ten je lvl 1 ci 0 neviem presne.a podla casu za aky ho vicistis tak ti GR boss dropne kluc do dalsieho GR.
priklad ked idem fast run s barbarom napr tak to vyreza cca takto GR level 1-10-15-21-24-29 a ten uz nestiham a po 15 min limite sa ti objavi npc ktore upgraduje tie nove gemy.a hej boss vzdy dropuje viec legendariek kedze cely GR nepadaju ziadne itemy ale len s bossa je loot.a potom musis zas do normal riftu po kluc do GR a zas idem od zaciatku
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
a kolko teraz ten tvoj Gdog healuje ked mas len na ringu LoH a asi este paragon body? lebo hex runa tam ma tiez heal a soul harvest ti da 10% int a jedna runa tam ma 24758 life za kazdeho moba a CD to ma 15 sec. treba poskusatGold Eagle píše:Dyť to nad tebou kolega z Tater píše.
objavi sa len ked nestihnes dokoncit a to hned ako skonci timer. lebo cim vetsi lvl GR dosiahnes tym vetsia je sanca an upgrade gemu.cca GR lvl 29 ma 65% na uspesny upgradeSeton píše:Jasně. A ta postava co vylepšuje gemy, se objeví vždy po 15min, nebo jen když to nestihnu dokončit? říkal sem si, že by tam měl někde byt ale nenašel jsem ho právě :/. Příjde mě to napalici, že musíš čekat 15m.cabes píše:na ptr ti na konci normal riftu padne kluc do GR a ten je lvl 1 ci 0 neviem presne.a podla casu za aky ho vicistis tak ti GR boss dropne kluc do dalsieho GR.
priklad ked idem fast run s barbarom napr tak to vyreza cca takto GR level 1-10-15-21-24-29 a ten uz nestiham a po 15 min limite sa ti objavi npc ktore upgraduje tie nove gemy.a hej boss vzdy dropuje viec legendariek kedze cely GR nepadaju ziadne itemy ale len s bossa je loot.a potom musis zas do normal riftu po kluc do GR a zas idem od zaciatku
-
- Zhar the Mad
CABES: No tak já sám mám kolem 6000 LOH + léčivej pes za každý kousnutí mi k tomu dá kolem 30 000 LOH. Ve 2.1 bude kousat více. Je to jen ta moc nebezpečný elitky, jinak nyní jedu fire Gdoga.
- Shadou
- Minion of Destruction
- BattleTag:Shadou#2399
no aby to nepořešili, pač to pak bude účinnější než LS, kterého se zbavili, protože ta hra pak byla podle nich moc easy Jinak díky já sem to přehlík, jak to psal. Pak je to vyřešené. Ale ještě než to teda postahuju a zkusím si to sám jedna otázka...když v tom GR nepadají z mobků žádný itemy až z final bosse...to nepadají ani goldy???
nie nepada tam nic neda sa nanic klikat tada neaktivujes herington opasok.inventar naplnis az po bossovi:D
- Shadou
- Minion of Destruction
počítám, že když náhodou ripnu, tak si tam postavu nakopíruju znovu a jede se dál? Pač když to není naplno, tak si pasivku na přežití dávat nebudu a pojedu fakt fást co to dá
-
- Zhar the Mad
Jo, ale čeká se 1 nebo 2 dny než ti hra povolí další kopii.
Teď jsem hrál hru T6 public, bylo tov těch bažinách a musel jsem přepnout na leeching beast. Neumím si představit jak bych se léčil hexem apod při pobíhání po mapě mezi smrtícíma ránama od mušek a 10ti lasery + reflect dmg. Takhle jsem někde byl, pes taky někde byl, ani jsem nevěděl kde a jen mě léčil, já si vyvolával fetiše. Zkusím ho alesummounnout přes jinej skill a pak dát na armor apod. Když já jsem ten offhand na automatický vyvolání psa rozbil. Včera.
Teď jsem hrál hru T6 public, bylo tov těch bažinách a musel jsem přepnout na leeching beast. Neumím si představit jak bych se léčil hexem apod při pobíhání po mapě mezi smrtícíma ránama od mušek a 10ti lasery + reflect dmg. Takhle jsem někde byl, pes taky někde byl, ani jsem nevěděl kde a jen mě léčil, já si vyvolával fetiše. Zkusím ho alesummounnout přes jinej skill a pak dát na armor apod. Když já jsem ten offhand na automatický vyvolání psa rozbil. Včera.
- Shadou
- Minion of Destruction
tak jen taková vsuvka...ten garga bere hlavně z dmge charakteru, pak z bonusů na equipu a také z těch pasivek jak psal seton. Přehodil sem všechny lepší itemy, které mám na mainu na toho fire, takže TaT, MoJ, amulet a oba ringy. Tudíž mi bonus k fire zůstal jen těch 19% na wristech...dopadlo to následovně.
fetišové dávají za nějakých 12m pač tam není k nim bonus, ale asi něco čerpají z fire ale na mainu mi dávají za 15,16m tam k nim mám bonusy na equipu a ještě physical...
Ale garga pes, když sem dal jen jednu pasivku dával za nějakých 65m a okolo za 6,7m s těmi lepšími itemy a jen 19% ve fire, pak sem přidal místo junge tu druhou pasivku na pety a rázem dával za 85m a do okolí za deset. Tak sem snížil na T4 kdyby náhodou a vypnul sem pasivku na přežití a zapnul tu lojality tudíž třetí na pety a dával za 100m a okolo sebe za 12,13...to je ale na HC o hubu, ale se dvěma pasivkama za 85 je taky pěkný a s tou pasivkou na přežití i bezpečný...takže až mi na mainu popadají podobný itemy, tak je přehodím sem a bude i alt dávat slušnou dmg....
každopádně se ukázalo, že o nějakém elementu to moc není, je to hlavně o zbrani a celkové dmgi postavy a bonusech k tomu co člověk preferuje...a tím končím s testama a začnu konečně zase hrát
PS: zkusmo sem zapnul PTR a fetiši, který mi ted dávají za 15,16 mi dávají za 18,19m že by to bylo tím, že se líp vejdou??
fetišové dávají za nějakých 12m pač tam není k nim bonus, ale asi něco čerpají z fire ale na mainu mi dávají za 15,16m tam k nim mám bonusy na equipu a ještě physical...
Ale garga pes, když sem dal jen jednu pasivku dával za nějakých 65m a okolo za 6,7m s těmi lepšími itemy a jen 19% ve fire, pak sem přidal místo junge tu druhou pasivku na pety a rázem dával za 85m a do okolí za deset. Tak sem snížil na T4 kdyby náhodou a vypnul sem pasivku na přežití a zapnul tu lojality tudíž třetí na pety a dával za 100m a okolo sebe za 12,13...to je ale na HC o hubu, ale se dvěma pasivkama za 85 je taky pěkný a s tou pasivkou na přežití i bezpečný...takže až mi na mainu popadají podobný itemy, tak je přehodím sem a bude i alt dávat slušnou dmg....
každopádně se ukázalo, že o nějakém elementu to moc není, je to hlavně o zbrani a celkové dmgi postavy a bonusech k tomu co člověk preferuje...a tím končím s testama a začnu konečně zase hrát
PS: zkusmo sem zapnul PTR a fetiši, který mi ted dávají za 15,16 mi dávají za 18,19m že by to bylo tím, že se líp vejdou??
Nedovedu si představit hrát bez leeching dogs. S mejma 7k loh je to hodně znát. (healy lítaj kolem 35k každý kousnutí). Poison gdog mi příjde k ničemu, protože v riftech a bounties je mobů víc jak jeden a gdog útočí celkem pomalu a často kouše tam kde neni třeba. Fire sice zvedne dmg ale zas příjdete o hodně odolnosti a navíc je to náročnější na eq. V 2.1 maj loh ještě boostnout o 100%, takže tbh s*át fire a poison dogy. Dmg mam super i bez nich.
Jo a homo offhanda na vyvolávání gdoga se nevyplatí, protože 30% redukce dmge ze serpenta + runa je imo lepší jak jakejkoliv aktivní skill navíc.
Jo a homo offhanda na vyvolávání gdoga se nevyplatí, protože 30% redukce dmge ze serpenta + runa je imo lepší jak jakejkoliv aktivní skill navíc.
Jde jenom o zvyk, oba poison i fire dog jsou poměrně slušný DPS upgrade, ale každý má rád něco jiného. Ja jsem si taky bez leeching beasts nedokázal představit hrát. Teď mi to vůbec nepřijde.
-
- Zhar the Mad
Ve 2.1. Gdog útočí agresivněji, protože mu nepřekáží fetiši - vejdou se už vedle sebe u potvor. Takže to budete mít s rozhodováním težší - poison a fire zabíjí moby rychleji. Zase ale leeching physical dog léčí více - taky více kouše. Zrovna jsem si to zase zkoušel se svými staršimi postavami na PTR a nastavil jsem poisoňáka (až zkopíruju nový postavy na PTR, tak zkusím firáka - na live mám na to lépe udělanou postavu). Vypadá to na PTR 2.1 spíš tak, že já běhám na fetišákama a Gdogem než oni za mnou, protože prořezávají agresivnějším a účinnějším útokem cestu v mobech. Gdog jsem si nevšim, že by stál a čučel, ale furt někde je a kouše.
Další věc - pamatujte si, že na pasivkový fetišáci mají své - a +:
- nevztahuje se na ně +% fetish army z gearu
- nemají force armor jako ostatní peti WD, včetně fetish army, takže vydrží méně a na T6 jsou elitkami často oneshotování, fetish army ze skillu proto vydrží o dost více (potvrzeno, když jsem si snimi hrál na PTR a měl obojí zapnuté společně)
+ mají stejnou dmg jako physical fetish army typy ze skillu (nemají tedy žádný postih na dmg)
+ méte jich až 15, tedy 2x více a když máte AS přes 1,87 nebo kolik tak je spawnujete už znatelně rychle
+ vztahuje se na ně + physical skills % z gearu
Jedna věc, kterou jsem zatím vypátral z detailnějších výpočtů na ofíko diablo fóru, ale nejsem si ještě jist.
WD peti mají rychlost útoku pevně danou (fetiši mají pevně 1,25 APS a zvýšit to lze jedině rukavicemi TaT), ale do jejich dmg se počítá APS vaší zbraně, ale nepočítá se do ní APS vaší postavy! Tedy jestli máte zbraň 1,20 APS nebo 1,40, tak to se vám započítá (ale zase 1,4 zbraň má nižší dmg, takže to celkově vyjde nastejno). K tomuse do počítá samozřejmě i základní dmg vaší zbraně (tedy se přímo nepočítá s DPS vaší zbraně, ale s attributy zbraně na nižší úrovni - zakladni dmg zbraně (na zbrani šedým menším písmem + AS zbraně na zbrani také malým šedým písmem napsáno). Pokud si ale třeba paragon pasivkou nebo na prstenu zvednete celkovou AS postavy z 1,56 na 1,64 a tím zvýšíte celkové DPS postavy, tak DPS petů zůstane stejná! Akorát budete rychleji vyvolávat fetiše z pasivky. PO EDITU, VIZ NÍŽE, KURZÍVOU PSANÝ TEXT NEPLATÍ.
EDIT:
Znovu jsem to projel a i z níže uvedeného kalkulátoru je vidět, že do dmg petů SE ZAPOČÍTÁVÁ I AS Z GEARU A Z PARAGON BODŮ! TEDY JE MOŽNO ZJEDNODUŠENĚ ŘÍCI, ŽE DMG PETŮ SE POČÍTÁ Z AS ZBRANĚ + AS GEARU A PARAGONU + CD Z GEARU A PARAGONU + % SKILLU NA GEARU + % NAVÝŠENÍ PŘÍSLUŠNÉHO ELEMENTU NA GEARU + % NAVÝŠENÍ RYCHLOSTI NA TAT+ % NAVÝŠENÍ DMG Z MOJ + % BONUS K ELITKÁM.
VE VÝPOČTU DMG PETŮ NEMÁ VLIV CC HRÁČE (GEARU), PETI MAJÍ VLASTNÍ CC, PROTO NELZE JEDNODUŠE ŘÍCT, ŽE DMG PETŮ SE POČÍTÁ Z DPS HRÁČE + % PŘÍSLUŠNÝ ELEMENT Z GEARU + % BONUS K ELITKÁM! NA DMG PETŮ JE TAK OD URČITÉHO VLASTNÍHO CC MAXOVAT HLAVNĚ AS VŠUDE KDE TO JDE A CD VŠUDE KDE TO JDE.
DO DMG PETŮ SE TAK POČÍTÁ SKORO VŠECHNO, KROMĚ CRITICAL CHANCE POSTAVY.
Možná díky tomu zkusím gear jen na pety + podpůrná kouzla - tedy jen AS a CD s minimálním CC.
OVŠEM KDYŽ SE PODÍVÁTE DO FÓR + TENTO KALKULÁTOR, TAK JSEM Z TOHO NAPŮL JELEN A JAK JE TO S TÍM CC POSTAVY VERSUS CELKOVÁ DMG PETŮ.
Rád bych kdyby toto co jsem vysledoval z fór a výpočtů testerů na Diablo ofíko fóru někdo zde taky ověřil.
Zde je ke stažení vytvořený vypočtový soubor pro výpočet dmg petů dle toho co si zadáte
https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... 1010896308
a zde je k tomu jedno z ofíko fór
http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/13349475072[/color][/b]
Další věc - pamatujte si, že na pasivkový fetišáci mají své - a +:
- nevztahuje se na ně +% fetish army z gearu
- nemají force armor jako ostatní peti WD, včetně fetish army, takže vydrží méně a na T6 jsou elitkami často oneshotování, fetish army ze skillu proto vydrží o dost více (potvrzeno, když jsem si snimi hrál na PTR a měl obojí zapnuté společně)
+ mají stejnou dmg jako physical fetish army typy ze skillu (nemají tedy žádný postih na dmg)
+ méte jich až 15, tedy 2x více a když máte AS přes 1,87 nebo kolik tak je spawnujete už znatelně rychle
+ vztahuje se na ně + physical skills % z gearu
Jedna věc, kterou jsem zatím vypátral z detailnějších výpočtů na ofíko diablo fóru, ale nejsem si ještě jist.
WD peti mají rychlost útoku pevně danou (fetiši mají pevně 1,25 APS a zvýšit to lze jedině rukavicemi TaT), ale do jejich dmg se počítá APS vaší zbraně, ale nepočítá se do ní APS vaší postavy! Tedy jestli máte zbraň 1,20 APS nebo 1,40, tak to se vám započítá (ale zase 1,4 zbraň má nižší dmg, takže to celkově vyjde nastejno). K tomuse do počítá samozřejmě i základní dmg vaší zbraně (tedy se přímo nepočítá s DPS vaší zbraně, ale s attributy zbraně na nižší úrovni - zakladni dmg zbraně (na zbrani šedým menším písmem + AS zbraně na zbrani také malým šedým písmem napsáno). Pokud si ale třeba paragon pasivkou nebo na prstenu zvednete celkovou AS postavy z 1,56 na 1,64 a tím zvýšíte celkové DPS postavy, tak DPS petů zůstane stejná! Akorát budete rychleji vyvolávat fetiše z pasivky. PO EDITU, VIZ NÍŽE, KURZÍVOU PSANÝ TEXT NEPLATÍ.
EDIT:
Znovu jsem to projel a i z níže uvedeného kalkulátoru je vidět, že do dmg petů SE ZAPOČÍTÁVÁ I AS Z GEARU A Z PARAGON BODŮ! TEDY JE MOŽNO ZJEDNODUŠENĚ ŘÍCI, ŽE DMG PETŮ SE POČÍTÁ Z AS ZBRANĚ + AS GEARU A PARAGONU + CD Z GEARU A PARAGONU + % SKILLU NA GEARU + % NAVÝŠENÍ PŘÍSLUŠNÉHO ELEMENTU NA GEARU + % NAVÝŠENÍ RYCHLOSTI NA TAT+ % NAVÝŠENÍ DMG Z MOJ + % BONUS K ELITKÁM.
VE VÝPOČTU DMG PETŮ NEMÁ VLIV CC HRÁČE (GEARU), PETI MAJÍ VLASTNÍ CC, PROTO NELZE JEDNODUŠE ŘÍCT, ŽE DMG PETŮ SE POČÍTÁ Z DPS HRÁČE + % PŘÍSLUŠNÝ ELEMENT Z GEARU + % BONUS K ELITKÁM! NA DMG PETŮ JE TAK OD URČITÉHO VLASTNÍHO CC MAXOVAT HLAVNĚ AS VŠUDE KDE TO JDE A CD VŠUDE KDE TO JDE.
DO DMG PETŮ SE TAK POČÍTÁ SKORO VŠECHNO, KROMĚ CRITICAL CHANCE POSTAVY.
Možná díky tomu zkusím gear jen na pety + podpůrná kouzla - tedy jen AS a CD s minimálním CC.
OVŠEM KDYŽ SE PODÍVÁTE DO FÓR + TENTO KALKULÁTOR, TAK JSEM Z TOHO NAPŮL JELEN A JAK JE TO S TÍM CC POSTAVY VERSUS CELKOVÁ DMG PETŮ.
Rád bych kdyby toto co jsem vysledoval z fór a výpočtů testerů na Diablo ofíko fóru někdo zde taky ověřil.
Zde je ke stažení vytvořený vypočtový soubor pro výpočet dmg petů dle toho co si zadáte
https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... 1010896308
a zde je k tomu jedno z ofíko fór
http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/13349475072[/color][/b]
Naposledy upravil(a) Gold Eagle dne 02.08.2014, 16:13 hod., celkem upraveno 5 x.
Tak to je pro mě přiznám se novinka. Domníval jsem se, že DPS petů se vypočítává z eDPS postavy, kde je logicky započítána i DPS přes paragony.Gold Eagle píše:Pokud si ale třeba paragon pasivkou nebo na prstenu zvednete celkovou AS postavy z 1,56 na 1,64 a tím zvýšíte celkové DPS postavy, tak DPS petů zůstane stejná! Akorát budete rychleji vyvolávat fetiše z pasivky.
Naposledy upravil(a) Brum dne 02.08.2014, 15:07 hod., celkem upraveno 1 x.
-
- The Butcher
- BattleTag:Firius#2998
No nevím, jak je to ve 2.1 na PTR, ale moji fetišáci rozhodně útočí silněji, když mám v paragonu nastavenou 10% Attack speed, než když ji nemám. Critují průměrně o milion míň. Na 2.1 to musí vyzkoušet někdo jiný
-
- Zhar the Mad
Ano ano ano, znovu jsem si to projel, včetně toho kalkulátoru na pety co je ke stažení v odkazu a přehlídnul jsem tam, že je tam do výpočtu i As z gearu a z paragonu, to opravím.
Cože? Tohle čtu teda prvnně. Kolik teda maj podle tebe peti šanci na krit?DO DMG PETŮ SE TAK POČÍTÁ SKORO VŠECHNO, KROMĚ CRITICAL CHANCE POSTAVY.
-
- Zhar the Mad
Dřív měli 15% cc, ale jak je to nyný nevím (byly změny výpočtu jejich dmg), viz oranžově označený text, a nějak mě přestává bavit se v těch forech na Blizzardu přehrabovat. Jsem se na ten critical chance na fóru zeptal, nebudu trávit dny přehrabováním se v balastu.
proc tady resite takove hovadiny, rozhodujici je, ze mi critujou 25-55 mio v zavislosti na okolnostech, coz je docela tavirna, nejdulezitejsi pro jejich dmg je crit dmg, a hromadit inteligenci a samozrejme element, to je cele, staci si to otestovat
Min-max, rekl bych. Kazdopadne je tam spousta hovadin, ktere mohou dohromady vylepsit hracovu "performance" mozna az o desitky procent. Napr. Z toho co vidam, tak velka cast hracu netusi jak funguje BBV na pety a WD. Rozdelovani CD a CC v pomeru 10:1 je taky slusny mytus. Na ofiko furu je vsechno rozebrano do sroubku. Jak si ten celek pak kazdy slozi je je kazdeho vec. Nekoho to nebavi resit, nekdo se v tom vyziva. Oboji nezatracuju :-)