PEJSKARI
jj presne tak, mam in game dmg skoro furt ke 4 mio, kdyz neni nastackovano, tak mi hryze pres tech 60, videl jsem tam i 150+ cifry, ale jak rikam, behaci teplaky, pasivka na globy, harrington, vlnka, strongarm, mass confusion, totem, ti sasci mali mi kousou 30-50+
-
- Zhar the Mad
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:goldeagle#2259
Re: PEJSKARI
Brum: U fire pet WD si nechám jako gargantuana toho 15 sekundovýho steroidovýho Schwarzenegera. 
Plánovat můžu kde co, nyní jsem zakyslej na modrým crapu a nemám ho abych si vyrobill 2 kusy gearu s + fire dmg, to by se človělk i bez prominutí pos*al.
Ve 2.1 jsou kolizní boxy petů zmenšený, takže se sobě méně pletou. Takže to bude mít taky vliv + agresivnější AI. Když jsem to na PTR se stejnou postavou zkoušel, tak peti jeli jako nůž máslem proti 2.0.6.
Co se týče nějakého doprovodného skilllu, tak buď kromě žabek nebo piranháda nebo zmrazovacích piraní snad jedině haunt na zpomalení potvor nebo ten acid cloud. Taky už jsem včera potakl pet WD, který taky z "nudy" pomáhal petům acid cloudem - s velkoue manareg se docela stackuje, když jich vypálíte několik najednou a totálně moby zblejete až je vám taky šoufl.
Ještě má snad být ve 2.1 cold locus swarm, se kouknu, to by bylo taky OK na zpomalení. Zpomalovací opasek locus swarmu už mám obsazen jiným.

Plánovat můžu kde co, nyní jsem zakyslej na modrým crapu a nemám ho abych si vyrobill 2 kusy gearu s + fire dmg, to by se človělk i bez prominutí pos*al.

Ve 2.1 jsou kolizní boxy petů zmenšený, takže se sobě méně pletou. Takže to bude mít taky vliv + agresivnější AI. Když jsem to na PTR se stejnou postavou zkoušel, tak peti jeli jako nůž máslem proti 2.0.6.
Co se týče nějakého doprovodného skilllu, tak buď kromě žabek nebo piranháda nebo zmrazovacích piraní snad jedině haunt na zpomalení potvor nebo ten acid cloud. Taky už jsem včera potakl pet WD, který taky z "nudy" pomáhal petům acid cloudem - s velkoue manareg se docela stackuje, když jich vypálíte několik najednou a totálně moby zblejete až je vám taky šoufl.
Ještě má snad být ve 2.1 cold locus swarm, se kouknu, to by bylo taky OK na zpomalení. Zpomalovací opasek locus swarmu už mám obsazen jiným.
-
- Zhar the Mad
Všimněte si, když máte toughness kolem 10 mil (life asi kole 500 -600 000), tak garga dog při vykouzlení má kolem 3 000 000 life (zapněte si zobrazování léčeného life a to vám proskočí na chvíli i při vyvolání petů)! Nevím přesně jeký má k tomu rezisty a armor, ale přebírá dle hráče, takže by mohl mít celkovou toughness kolem 60 000 000.
-
- The Butcher
- BattleTag:Firius#2998
Se ani nedivím, jsem snad za celou hru neviděl, že by mi toho psa něco zabilo a to někdy mlátím dvě tři elitky na T6 zároveň a jemu to prostě skoro neubírá (zato já mám kolikrát problém) 

Odkiaľ to máš ? Pokial viem tak pes z pasívky sa stackuje, takže keď ich máš viac aj ten pes TMF by mal byť silnejší. Opravte ma ak sa mýlim.pan HU píše:Zdar Pejskaři! Chodím výhradně single playera a vzhledem k dropu z posledních dnů jsem překopal WD a chci se přeorientovat co nejvíce na poison DMG. Mojí srdeční záležitostí bude acid cloud, to už je jisté (už jen kvůli vizualizaci efektu), v tom mám jasno :-) A velkýho čokla mám taky jako jedovýho. Doteď jsem používal jako primární kouzlo Firebomb, ale to není v poison variaci. Co je ze zkušenosti nejefektivnější na poison DMG z primárek - šipky nebo žabky??
A ještě k tomu velkýmu čoklovi ... vím že se to tu psalo několikrát, ale zase jsem někde zahlédl, že stejně je tam strop pro násobení efektů účinnosti na 3 psy. Takže když jich je přes pasivky 5 nebo 6, tak už mu to nic nepřidá ... Dá se to někde 100% ověřit? Aby člověk zbytečně neplýtval pasivku na něco, co mu nepomáhá... Díky za rady.

S4 Monk 1100+
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Jo já to testoval a postupně přidával pasivky a dával sakra víc.:-D
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Brum píše:A čím víc psů, tím je Pitbull silnější. Limit 3 psů se v současné době vztahuje na Sacrifice, které se pomalu rýsuje jako použitelné na PTR.
SoJ vs. TMF je otázka - já se třebas držím SoJ, protože i na T6 v dobré partě běžní mobíci padaj svižně a záseky nastávají jen u elit, tam se ten až 30% bonus zatraceně hodí, kolikrát mají tak blbé affixy, že pokud se nesundaj dost rychle, válíme se na zemi
A když se potká double pack...
Obřího pejska jsem taky zkusil, asi bych u něj zůstal jen s trifecta TMF ringem, aby se to patřičně vyplatilo

Obřího pejska jsem taky zkusil, asi bych u něj zůstal jen s trifecta TMF ringem, aby se to patřičně vyplatilo

-
- Zhar the Mad
To je hrozný jak je ten rabbit Gdog boostlej přes stackování ty poison dmg z první runy. I když jedete primárně physical pet WD, tak se nevyplatí mít žádnýho physical Gdoga. Přesto, že máte na physicalu +65%. Tak na T3 mi samotný Gdog sesvačí Ghooma za 10 -14 sekund. Jakýkoliv physical Gdog mi ho se svačí za 17 -22 s. To je na pytel s physical Gdogem i když má boost +65% do physical a i od pohledu crituje větší čísla.
Vše bylo se stejným gearem +na T3 s + 28% dmg zombie dog z gearu. Jsem to dneska právě testoval i s jinými physical Gdogy.
Zajimavý by mohl být fire Gdog (runových +20% fire dmg/sekundu), ale na toho nemám stále vybavení. Magefisty už jsou připravený, devastator pořádně rollnout chvíli trvá, uf no už se snad povede. Potřebuji mít jen dost materiálu. Amulet s fire ještě nemám. A na augh. bracers nemám dost modrýho odpadu na materiál!! Blizzarde cos to zase vymyslel na ko*ot, když je nejcennější modrý matroš!
Vše bylo se stejným gearem +na T3 s + 28% dmg zombie dog z gearu. Jsem to dneska právě testoval i s jinými physical Gdogy.
Zajimavý by mohl být fire Gdog (runových +20% fire dmg/sekundu), ale na toho nemám stále vybavení. Magefisty už jsou připravený, devastator pořádně rollnout chvíli trvá, uf no už se snad povede. Potřebuji mít jen dost materiálu. Amulet s fire ještě nemám. A na augh. bracers nemám dost modrýho odpadu na materiál!! Blizzarde cos to zase vymyslel na ko*ot, když je nejcennější modrý matroš!
Naposledy upravil(a) Gold Eagle dne 25.07.2014, 12:23 hod., celkem upraveno 1 x.
-
- Zhar the Mad
SOJ bych zkusil místo vekýho psa, kybych na něměl vedle inteligence buď physical dmg nebo critical dmg. Na ja, když já na něm mám attack speed a posion dmg, to je na pytel co rollnout. To je spíše do jinýho buildu co mám.
- DoctorFish
- Wraith
- BattleTag:DoctorFish#2128
Zdárek, chtěl bych znát vaše názory na mého WD, zda-li je něco potřeba vylepšit/vyměnit. Sám už nevím, co na něj dávat. http://eu.battle.net/d3/en/profile/doct ... o/24963884
Předem díky.
PS: snažím se někde sehnat 70lv WHčko
Předem díky.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Doct ... o/27172904
We're going to get you. We're going to get you. Not another peep. Time to go to sleep.
Evil Dead
We're going to get you. We're going to get you. Not another peep. Time to go to sleep.
Evil Dead
-
- The Butcher
- BattleTag:Firius#2998
Jako poměrně pěkný WD - rheno má docela vysoké DPS. Asi jen si sehnat, jak se to tu všude píše, The Tall Mans Finger, který ti prostě vytvoří nesmrtelnou obludu z jinak normálních zombie dogs...No a pak je tu samozřejmě Kukrina, ale to je jen pro vyvolené
Někdo by TMF nahradil RoRG ,ale to by ti zase rozbilo setovky, takže bys to musel popřehazovat. Anebo vyhodit SoJ, ale ten je zase výborný na elitky. V podstatě se točí tyto 3 ringy a co WD, to jiný názor 

Konečne som sa dočkal SMK
Kedže doteraz som išiel Fire WD s RhenHo nemám velmi skusenosti s Phys dmg Fetish buildom na ktorý by som chcel teraz prejsť. Čo mám enchantnúť na Kukrine ? Att speed alebo Crit DmG ? Alebo počkať na 2.1 ?

S4 Monk 1100+
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Já bych pretocil ten crit hned.
Po patchi to muzes poladit.
Jinak te nenavidim, ahoj.:-)

Po patchi to muzes poladit.
Jinak te nenavidim, ahoj.:-)
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
-
- Zhar the Mad
Ještě to mojo můžeš mít na dmg do dogů jako ocharnu nebo to běhací na rychlost pohybu ze SW jako mám já. Při těch mojo hadech kdy jde 25-30% dmg do dogů můžes rollnout na brnění něco jiného než + life apod. Pro posílení nějahýho skillu. Taky může čekat a snažit se o amulet s + phys. dmg. Potom vyhodit kopáč a shánět Doom bringer, Kopáč hlavně když chceš addling toads na vyšším Tormentu. Pak používat na vyvolání fetišá Rain of Toads (nic rychlejšího jsem vlastním testováním nezjistil), vklastně ten kopáč se skákacíma žábama by měl být taky rychlej. Pak si vyber jestli +15 -20% navíc dmg pro physical pety - tedy Doom bringer nebo rychlejší castění fetišů díky krumpáči.DoctorFish píše:Zdárek, chtěl bych znát vaše názory na mého WD, zda-li je něco potřeba vylepšit/vyměnit. Sám už nevím, co na něj dávat. http://eu.battle.net/d3/en/profile/doct ... o/24963884
Předem díky.
Jo a za ten TaT a hezkej SOJ pro phys pet WD tě nemám rád!

- DoctorFish
- Wraith
V tom případě se mi v truhle válí toto. Vyzkousim a uvidim.

Evil Dead
Evil Dead
-
- Zhar the Mad
Boha jeho marja pusťe mě na něj! To je nějaká provokace od Blizzardu.
Jako physcial úpet WD si nastav jedovýho Gdoga, bude i tak silnější díky runě než ostatní physical Gdogové. Viz mé posty výše.
Htaješ spíš single nebo i v partě a na jakým tormentu?

Jako physcial úpet WD si nastav jedovýho Gdoga, bude i tak silnější díky runě než ostatní physical Gdogové. Viz mé posty výše.
Htaješ spíš single nebo i v partě a na jakým tormentu?
- DoctorFish
- Wraith
Ok. Vyzkousim poison doga. Jinak hraju vetsinou v parte v rozmezi T4-T6. Zalezi na tom, jak to zvladaji ostatni.
Evil Dead
Evil Dead
-
- Zhar the Mad
Alternativa. helma na flusání fetišů. Někdo mi tu psal, že ta unikátní helma na flusání fetišů nic moc. Ale dneska jsem viděl jedovýho fetiš WD s touhle helmou a jako na singletarget cíl docela tvrdý rány. Tu helmu mám, tak ji až budu mít pořádně vybavenýho jedováka, vyzkouším.
-
- Fallen Shaman
- BattleTag:tuskerr#2785
Tam mi par dni z5 padla kukrina. Me se teda libi hlavne na ten big bad klacek. Parta ho ma skoro porad kdyz nemam zrovna 5fph :-) To se pak muzu umackat a nic. Jinak zkousel jsem hafany a musim rict ze mi prisel lepsi ten poison. Asi sem slepej ale me prijde ze dava vetsi rany i normal attackem nez treba ten fire.
Buildy se snazim ruzne kombinovat a i itemy k nim. Alespon me to bavi kdyz clovek nemusi hrat porad to samy.
Buildy se snazim ruzne kombinovat a i itemy k nim. Alespon me to bavi kdyz clovek nemusi hrat porad to samy.