Gold Eagle píše:No. Tak čistě jedovej pet WD s gdogem a fetiši celkem OK.
Nyní tedy bude na řadě fire pet WD. Jelikož ne a ne padnout TaT, tak zneužiju magefisty + devastator + bracers + amulet (průměrně po vynásobení boost fire kolem 90%), tak aspoň něco. Otestuju pak na T3 ghoma za jak dlouho ho gdog s tímto bufem sejme.
Velkým problémem řešeným až v patchi 2.1 je lenost petů, třeba gdog v partě na T4 farmě často jen stojí a čučí (gargantuan čučí snad 40% času). Někdy se gdog nemůže dostat k elitce přes fetiše, tak oneshotuje aspoň moby okolo. To že se dostal konečně k elitce je pěkně vidět jaký dostává elitka rány.
Pitbull má pár zvyků, kterých se dá využít. Mě osobně přijde nejchytřejší ze všech petů, málokdy mi jenom stojí a čumí. To je dáno hlavně tím, že když přijdu s celou havětí k nějakým packu, tak velice často proskočí první vlnu potvor a zakousne se až do druhé. Fetiše se pak yaseknou na první vlně, kterou pitbull jen prošel. Schválně se na to zaměř a uvidíš, že to dělá poměrně často. Nastavením proximity svého WD pak můžeš trochu ovlivnit po čem ten Pitbul skočí. Kdyžto souhlasím že ta malá svoloč se zasekne na první potvoře co vidí a Garg je prostě tragéd. Přemýslim, že se ho do 2.1 zbavím úplně. Na normální potvory a leitky je k ničemu páč si občas ani nebouch a je fuk, kde ho vyvolám. Jediný, kde je dobrej jsou RG, který mí skliděj fetiše 1-2 ranama. Akorat nemám nic co dát místo něj. Confusion mi stejně dělají žabky, Manitou nepotřebuju, to taky řeší žabky. Tak možná zkusim harvest ....
Manitou bych uvítal, kdyby byl up 5 minut jako buff a dělal třeba třetinovou dmg, pak bych ho zvážil, ale kouzlt to furt dokola jenom proto abych rozbíjel více věcí, protože dmg je stejně zanedbatelná, je opruz.