PEJSKARI
-
- Zhar the Mad
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:goldeagle#2259
Aha, takže můj rychlejší normální attack speed způsobí, že i peti rychleji ůtočí. Hmm.
Re: PEJSKARI
No je fakt, že rozdíl dmg psů a fetišárny je ukrutnej, až nelogicky řekl bych Malí šašci mi critujou do mobů 11-14M bez buffu, zatímco psi se motaj někde u 2M asi, prostě nestojí to za řeč A když se pořádně buffnu pasivkou, hodí se jeden či dva totemy, pak do elit lítaj i cifry jako 60M, to na takový malý hajzlíky je docela bomba
-
- Zhar the Mad
Tak jsem si otestoval že kombinace pršících žab + grasp of. the dead dává více hitů než kombinace pršících žab + wall of zombie. Tedy je kombo ROT + GOD lepší na rychlejší generování fetišů. Asi začnu ale spíše používat nějaký ten totem, ale ten cooldown je děsnej a v rychlý skupině spíše na prd.
Si najdi jaký typ elitů ti dělá problém. Já mam arcane immunity, čili mě arcane netrápí. Nemám problém uhnout ostatním efektům na zemi. Ale co mě může zabít během 2-3 vteřin jsou thorny na elitkách. Pokud mají fakt blbý i ostatní affixy, tak je to pro mě asi nehorší affix teď. Zhusta začínám SW, abych je zabil než nahodí Thorny podruhé. Proto všechny svoje offensivní CD hodím na elitku s Thornama, ostatní jsou mi šumák. Čili doporučuju, jaký affix vadí tobě a házej totem na tyto elity.
- Joshua88CZ
- Gorebelly
- BattleTag:ChoseCZE#2100
taky se podelim o zkusenosti, hraji ho delsi dobu, a muzu rict ze ani za 100lvl paragonu od nejakych 250+ mi nepadl zadny kousek ktery by na pet build byl zaklad a ani zuni...Mel sem stesti predtim a to na dyku a prsten na pitbulla(The Tall Man's Finger), helmu sem dostal darem.
Urcite bych pet build doporucil vsem co s WD zacinaji, je vhodny i do party, a po nadropovani potrebnych itemu si dokaze davat i t6 sam.Idealni kombinace s monkem se vsema mantrama.
Pouzivam tenhle build:
http://eu.battle.net/d3/en/calculator/w ... WaR!bbcbcZ
Postava
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Chos ... ro/4452413
Cekam uz jen na dobry Tasker and theo rukavky a myslim ze to bude mnohem hratelnejsi+na patch ktery opravi bug neutoceni petu.
Ve srovnani se Soul harvesterem je to mnohem jednodussi, a clovek se tolik nenabeha...peti delaji vse za me...
Urcite bych pet build doporucil vsem co s WD zacinaji, je vhodny i do party, a po nadropovani potrebnych itemu si dokaze davat i t6 sam.Idealni kombinace s monkem se vsema mantrama.
Pouzivam tenhle build:
http://eu.battle.net/d3/en/calculator/w ... WaR!bbcbcZ
Postava
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Chos ... ro/4452413
Cekam uz jen na dobry Tasker and theo rukavky a myslim ze to bude mnohem hratelnejsi+na patch ktery opravi bug neutoceni petu.
Ve srovnani se Soul harvesterem je to mnohem jednodussi, a clovek se tolik nenabeha...peti delaji vse za me...
Pěkná Kukri Joshua . A škoda, že ti to už tak nepadá.
Pokud mohu poradit, tak bych obětoval trochu času na farmení a1 bounty kvůli RoRG. Nemáš aktivovaný 3-set bonus u aughildu, což je právě ten důvod proč ten set chceš vůbec nosit.
Jestli chápu správně tvůj build a gear, tak to hraješ tak, že kouzlíš Plague Bats, manu si doplňuješ přes Matyášův bracer a až když si na suchu tak to přehodíš na Rain of Toads. Tipuju že to tak děláš hlavně na elitkách. Je to zajímavý způsob, který jsem osobně nezkoušel. Jestli někdy dostanu TnT a budu tak moci změnit build na poison tak to vyzkouším. Ale obávám se, že full pet support build bude asi efektivnější. Jinak pokud se odvážíš vynechat Leeching Beasts a přepneš to na poison runu, uvidíš poměrně znatelné navýšení DPS tvého pitbulla. Existují i legsy, které mají defaultně nastaven affix +poison dmg. Pokud je máš v bance, tak tím spíš zkus získat RoRG ring a nahradit Cain Legsy.
Pokud mohu poradit, tak bych obětoval trochu času na farmení a1 bounty kvůli RoRG. Nemáš aktivovaný 3-set bonus u aughildu, což je právě ten důvod proč ten set chceš vůbec nosit.
Jestli chápu správně tvůj build a gear, tak to hraješ tak, že kouzlíš Plague Bats, manu si doplňuješ přes Matyášův bracer a až když si na suchu tak to přehodíš na Rain of Toads. Tipuju že to tak děláš hlavně na elitkách. Je to zajímavý způsob, který jsem osobně nezkoušel. Jestli někdy dostanu TnT a budu tak moci změnit build na poison tak to vyzkouším. Ale obávám se, že full pet support build bude asi efektivnější. Jinak pokud se odvážíš vynechat Leeching Beasts a přepneš to na poison runu, uvidíš poměrně znatelné navýšení DPS tvého pitbulla. Existují i legsy, které mají defaultně nastaven affix +poison dmg. Pokud je máš v bance, tak tím spíš zkus získat RoRG ring a nahradit Cain Legsy.
- Joshua88CZ
- Gorebelly
- BattleTag:ChoseCZE#2100
Diky za tip, prsten na set mam(pres 100 pokusu aby padl aspon nejaky!!!), momentalne ale zkousim Soul harvest na druhym WD.Jinak na t5-t6 nosim Nagelring+ Angel hair braid, pac nikdy clovek nevi na jaky hrace na publicu narazi...
Urcite vyzkousim nejakou zmenu, ale bude to zase o necem jinym...
Zkousel sem dat dohromady Zuni, ale ty rolly co mi padly byly strasne...Temer bez vitality a ostatni roll vetsinou k nicemu.I kdyz 3set bonus by se sikl, a mohl bych nahradit wristy jinyma.
jibnak co se netopyru tyce, tak je to muj osobni plamenomet!Spali vsechny behem chvilky
Urcite vyzkousim nejakou zmenu, ale bude to zase o necem jinym...
Zkousel sem dat dohromady Zuni, ale ty rolly co mi padly byly strasne...Temer bez vitality a ostatni roll vetsinou k nicemu.I kdyz 3set bonus by se sikl, a mohl bych nahradit wristy jinyma.
jibnak co se netopyru tyce, tak je to muj osobni plamenomet!Spali vsechny behem chvilky
-
- Zhar the Mad
Nějaká dobrá duše mi dnes na publicu na SC darovala Zunimasa botky a hezký. Mám už v truhle hezký brnění. Ale hergot, když mě více nyní sedí blackthorn set, se picnu.
Oblibu BT setu plně chápu. U mě to mělo jeden neblahý efekt. Nějak jsem si usmyslel je už nemužu umřít a tak úplně to nebyla pravda. Byť hraju na SC tak jsem začal na můj vkus riskovat až moc
Jsem teď v práci a přišel jsem na zajímavý nápad, jak upravit svůj gear. Zkusim vyhodit SoJ (-25% vs elites) a nahradit ho RoRG od wizarda. To mi uvolní bracery z Ausguild setu a vrznu tam Strongarm bracers. Doplní mi to Cain set na 3-set pro lepší farmení, nebo bych tam mohl narvat BT (belt, legsy, boots). Teoreticky dobrý, akorát se obávám, že BT i RoRG mám dost dementně rollnutý. Tuším že jenom SA bracery jsou jakž takž. Naproti tomu SoJ má OK roll, Cain top roll. Hmmmm....
Jsem teď v práci a přišel jsem na zajímavý nápad, jak upravit svůj gear. Zkusim vyhodit SoJ (-25% vs elites) a nahradit ho RoRG od wizarda. To mi uvolní bracery z Ausguild setu a vrznu tam Strongarm bracers. Doplní mi to Cain set na 3-set pro lepší farmení, nebo bych tam mohl narvat BT (belt, legsy, boots). Teoreticky dobrý, akorát se obávám, že BT i RoRG mám dost dementně rollnutý. Tuším že jenom SA bracery jsou jakž takž. Naproti tomu SoJ má OK roll, Cain top roll. Hmmmm....
nejak porad nerozumim te oblibe toho s*it blackthorne, to vsichni hrajete hc? to je takovy problem udelat ukrok stranou? BT set je nejmene potrebny ze vsech setu.
- Stanley
- Minion of Destruction
- BattleTag:Stanley#2169
10% dmg do elitek neni k zahozeni ani na SC a na HC se k tomu prida jeste trochu vitky, redukce od elit a hlavne tam imunita. Takze tak uplne s*it to nebude
-
- The Butcher
- BattleTag:Firius#2998
To Fuxicek: Povíme si více v Greater riftech, jo? Tam se ani nestihneš vzpamatovat a jsi mrtvý, každý affix, který můžeš ignorovat, je vítaný..lepší než 500 int bonus, který už tolik na DPS nemění...
Dyt te nikdo nenuti v tom behat Mimochodem, kazdou vterinu, kterou ukracis stranou (a ze to obcas je ukroku) děláš s*it DPS. Výjimkou jsou trochu pet buildy u WD a DH.fuxicek píše:nejak porad nerozumim te oblibe toho s*it blackthorne, to vsichni hrajete hc? to je takovy problem udelat ukrok stranou? BT set je nejmene potrebny ze vsech setu.
-
- Zhar the Mad
Nyní jedu SC, takže z HC mám zvyk nerad chcípat. Ano počítám od Ausgiuldy s ramenama a bracerema - mám, jen bracery by to chtělo lepší rollnutý - lítám jak magor, abych nabral modrej trash na další výrobu. Pak budu mít BT set po Royal ringu s elitkovým bonusem, k tomu s Royalem Cainset s bonusem i na dmg a farmení a do ruky ještě TaT od Kadaly. Víc už nevím co s tím mým šmudlou tak asi dál. Jo, ještě SOJ rong. Royal teď jedu, přes víkend 2x, ale roll na prd.Brum píše:Oblibu BT setu plně chápu. U mě to mělo jeden neblahý efekt. Nějak jsem si usmyslel je už nemužu umřít a tak úplně to nebyla pravda. Byť hraju na SC tak jsem začal na můj vkus riskovat až moc
- Helgrim
- Fallen Shaman
- BattleTag:Durandel #1741
Tak pánové, konečně padnul poison neck a legy včera jsem rozjel OP Doggie Poison Style a musim říct, že ten dmg co se stackuje je neskutečnej, elity padaj jak hrušky, je to neskutečný. Tenhle build jedu, doporučuju prubnout, má to koule.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/dura ... o/41659815
http://eu.battle.net/d3/en/profile/dura ... o/41659815
Pěkné! možná někdy prubnu . škoda těch 15% na amuletu :/. 20 je přeci jen 20 .
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
- Helgrim
- Fallen Shaman
- BattleTag:Durandel #1741
abych ti řekl pravdu, jsem rád, že něco s poisonem vůbec padlo poslední měsíc mi padaj jen 2h meče a polearmy na WD, co ti budu řikat ...utrpeníSeton píše:Pěkné! možná někdy prubnu . škoda těch 15% na amuletu :/. 20 je přeci jen 20 .
no tak za těhle okolností je to top roll . CG!
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
jake ukroky brume, T6 solo je takova nuda, ze se to uz ani nehodi hrat a v parte s nejakyma lamama na publicu sem tam proste ukrocim a je hotovo, tenhle priblbly set je uplne k nicemu, kdyz mas dobre def. staty, kdyz ne, tak se ti hodi samozrejme, jedine co me s tech sracek upizla je arcane a ten tam stejne neni a jeste pekelne nakladaji electrify.
Z této tvojí věty logicky vyplývá, že děláš úkroky stranou, takže jsem jen reagoval na tvoje předešlé tvrzení. Úplně jsem pominul fakt, že konec tvého tvrzení je úplný blábol. Jsou sety, které jsou pro určité buildy opravdu zcela nepotřebné. Což nění případ BT, která má svůj specifický přínos vždy. Takový Captain Crimson set na pet WD s fetišema přes pasivku zrovna nevyužiješ. U desin arcane wizzarda je to povinnost.fuxicek píše:nejak porad nerozumim te oblibe toho s*it blackthorne, to vsichni hrajete hc? to je takovy problem udelat ukrok stranou? BT set je nejmene potrebny ze vsech setu.
Byť souhlasím, že je hodně setů užitečnějších.