Witch Doctor

Odpovědět
Samariel
Fallen Shaman
Re: Witch Doctor

Příspěvek od Samariel » 20.06.2012, 07:59 hod.

S manou sem zacal mit problemy az na Inf. kdyz sem mel atk. speed prez 2,4 je dobre mit ceremonial dyku protoze maji pasivni mana regen a mam jeste helmu s mana regenem takze uz ani s utokem 2,8 s triple sipkou me to manu neshazuje.Nekdo se ptal jak to vypada v prupehu hry.Uz od zacatku sem pouzival sipku se splinterem chvilku sem zkusil netopiry flashe zaby i pavouky ale nakonec to stejne skoncilo nasledovne:

Normal - je to uplne jedno vsechno pada takrka pohledem a otviraji se sloty na skilly a skilly samotne taze clovek nema konkretni build jaky by si predstavoval takze to neni treba moc resit a proste tam vrznout to co je po ruce

Nightmare/hell - tady uz sem v podstate chodil Spirit valk,Soul harvest,Grasp of dead,Gargantuan,Poison dart,Locut swarm
garga sem mel jako tanka vsechno sem si spomaloval graspem a locust swarm byl na velky skupiny mobu fakr nadhernej to padalo jak po masle.Kdyz prisel last boss tak sem misto swarmu hodil haunt na healovani a ke konci Helu sem uz odstranil i garga protoze byl k nicemu a dal si misto nej Hex na healovani ktery se mi velice osvecil...

Inferno - finalni build SW,SH,Grasp,Hex,Poison dart,Fetish army
jak uz tu psaly fetishove maji sice 120s CD ale na moby nejsou treba vsechno si utaham prez grasp of dead a ustrilim sipkou a elitky resim stylem ze si je utaham i bez fetishu za pomoci hexu a graspu pokud nemaji schopnost se teleportovat nejsou fast nebo invulnerable minions v tom pripade vyvolam fetishe a ustrilim to.

osf
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected

Příspěvek od osf » 20.06.2012, 14:25 hod.

tak novej patch = konec vsech WD.... takhle ho dojebat, to je opravdu totalni FAIL ! skoda :(

Yaka
Burning Soul
BattleTag:Yaka#2885

Příspěvek od Yaka » 20.06.2012, 14:32 hod.

Důvod?

osf
Quill Rat

Příspěvek od osf » 20.06.2012, 14:43 hod.

si precti vsechny zmeny, hlavne pak ty u WD a bugy, ktery se opravy az v dalsim updatu, o tech ani nemluvim :(
jinak mam polovicni Aspeed a dmg z 20k znizeny na 13k... super patch, jdu radsi na stari BF III protoze na toto nemam nervy, s tim nezabiju ani ho*no, ted jsem to zkusil a je to nehratelny.

Samariel
Fallen Shaman

Příspěvek od Samariel » 20.06.2012, 17:13 hod.

Jedine co me zarazi ze vsem itemum nerfnuli atk speed jen DH quiver zustal netknutej...

Reeve
Quill Rat

Příspěvek od Reeve » 20.06.2012, 17:40 hod.

tak po patchi fakt nevim jakou taktiku mám zvolit na INF.. měl jsem 40k dmg atk.s 2.9 kulomet šipek, konečně mi přišlo že je WD hratelnej charakter ale teď sem v prd. jak baťa s dřevákama:)))

Samariel
Fallen Shaman

Příspěvek od Samariel » 20.06.2012, 18:29 hod.

jj presne tak u me je to to same asi si pockam co se bude dit dal ale momentalne na tu hru nemam absolutn chut...

TrackThor
Doom Knight

Příspěvek od TrackThor » 20.06.2012, 23:31 hod.

mě to tolik nekleslo, už sem se na to připravoval průběžne :D
Obrázek

Spark
Quill Rat

Příspěvek od Spark » 20.06.2012, 23:34 hod.

z 66k dps --> 51k dps, just wow :roll:

osf
Quill Rat

Příspěvek od osf » 21.06.2012, 05:52 hod.

kua kde to dps berete :) ja se placam nekde na 13-18k :(

pita
Quill Rat

Příspěvek od pita » 21.06.2012, 07:24 hod.

Ja mam z 55k 39k.. a nwm no.. spis chci cekat co se bude ted dit, jestli necha blizz lidi vypicovat se a neudela nic a nebo co :)

Menili jste nejaky buildy.. jaky ted mate? Na inferno samozrejme.. :)

Yaka
Burning Soul
BattleTag:Yaka#2885

Příspěvek od Yaka » 21.06.2012, 07:43 hod.

Celá ta hra bude po "dodělání" postavená tak, aby jste museli mít top equip myšleno resisty, DPS, life, armor, cokoliv dalšího co Vás napadne a teprve potom budete dávat act 3 a 4. To, co tu bylo do ted byl omyl - že tu běhali borci s 12k hp s DPS 80k v základu s jednou průměrnou kuší... To ste snad nechtěl nikdo, aby za dva měsíce tu byla populace průřezově na celým světě 80% DH a 20% Wizzard.

Patch neni nic moc o tom se nepřu, ale kritizujte aspon ty skutečný blbosti a ne, že Vám někdo sebral kulomet.

Samozřejmě můžete zkoušet 3 a 4tej akt i ted, ale za dva tejdny max nebudete mít ani gold díky těm šíleným cenám za opravy.. Je prostě potřeba přestat chcípat - přijde Vám to nesmyslné? Mě osobně moc nebavilo jít a prowipovat se každou druhou skupinou elit nebo champ. A proč jsme to všichni dělali?? --- protože to nic nestálo :roll:

Odpovědět

Zpět na „Witch Doctor“