Witch doctor 1.0.4 guide by Projax
Ok jsem zvědavý. Ale jestli to bude lepší než bears to fakt nevím.
Re: Witch doctor 1.0.4 guide by Projax
video sem udělal anglicky i česky tady je eng verze zatím. česká verze bude někdy dohodinky
tak tady to mate v cestine
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
Tak dneska se vrhnu na expeni.:-)
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
tak ten build je vážně zajímavý.... možná ho jednou zkusím vypadá dobře
nová verze buildu je již aktivní a je tam i video kde jsem dělal 26milxp/hour ale v plánu je najít cestu jak dělat 40mil +/ hour
ahoj, může mi prosím někdo vysvětlit jak funguje pasivní skill u witch doctra fierce loyalty?? děkuju
-
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:martin#1246
projax tvoje video mi velmi pomohlo hlavne ten popis geru postavy aj tie videa su vymakane pokracuj v tom dalej.dik za rady .
MOJ D3 Witch doctor MARTIN#1246
Diky Projaxi za tipy. Byl jsem dost skeptickej, protoze mi to nikdy s medvedama moc neslo. Ale diky kombinaci pasivek je WDcko najednou super farmici stroj. Takze jen dal a pokracuj v zkouseni a testovani buildu.
PPouživam stejny build,s acidem + rain of toad,,na žabky sem si zvyknul tak mozna tim,jinak pekne videa.
Co se týče Buildu od Projaxe, tak jsem ho zkopíroval (sorry:D), medvědi lítaj Monstrama jak když nůž krájí máslo.. :-D Inferno je těžkej Fun
Po shlédnutí videa a vyzkoušení buildu jsem se snažil vymyslet jak udělat aby medvědi lítali nonstop a byla na to mana. Tak jsem vyzkoušel build zaměřený pouze na medvědi a doplnění many z každého skillu. Chce to trošku soustředění ale dá se to hrát. Klidně vyzkoušejte.
http://eu.battle.net/d3/en/calculator/w ... YZT!cbZacZ
http://eu.battle.net/d3/en/calculator/w ... YZT!cbZacZ
na to ti uplne staci ta sacrifice viz na konci videa a kdyz mas circle of life na vyvolavani psu za zabiti tak uz opravdu nepotrebujes mit skill summn zombie dogs ale muzes si misto toho dat neco na zvednuti dmg pripadne jinou utilitu
no nevim, mam medvedy jako primarni utok a nic k tomu nemam, zadny generator a vystacim si s regeneraci many, co mam normalne, a treti act proletim jak strela a ctvrty act, ikdyz jsem si myslel, ze to nepujde jsem dal tak rychle, ze jsem si urcite udelal osobni rekord, chce to jen si privyknout na build a jde to samo.