Příspěvek
od Yaka » 22.05.2014, 06:59 hod.
Vlku:) ty je trochu mateš - u tebe to není o tom, že nepotřebuješ kukriho a nosíš blackthorn, u tebe je to o tom, že máš zbraň na jiný build a ring na jiný build... Říct, že Kukriho nepotřebujou nebo že nepotřebujou zuni set je fajn - ale když nemaj tu zbraň a ten ring tak jsou pak v háji.. I když to myslíš dobře.
Já Vám všem doporučuju u kadaly kupovat kukriho, když se podíváte na ty videa se zombie medvědama tak prostě i na budoucí tier rifty moc nevidím nic lepšího v poměru tougnes/dps/survabilita. Fetishe určitě ještě čeká nějaká úprava a spíš si myslím, že to bude směrem na jejich survabilitu než na jejich dmg. Fakt, že jste schopní po 10 sekundách točit BBV a Fetish army je prostě přehnaná záležitost, kterou blizz neupraví, protože by musel smazat kukriho a to asi nelze čekat.
Po progresu od nuly na t6 můžu říct že:
- ashera set je fajn pro začátek, než podropujete Váš end game gear
- Aughil je nutnost 2ks kvuli bonusům na elitky
- pro end game fázi potřebujete 3xblackthorne, zvedá dmg na elitách + vás přestanou otravovat 3 druhy dmg elit což je k nezaplacení a bez toho tam budete od t4+ umírat
- SoJ je další nutnost, v žádném případě se nevyplatí nosit zuni set ring i kdyby jste tím získávali onen set bonus na fetish army
Více méně úplně ideální setup je:
Kalhoty, boty, amulet - blackthorne
Hlava Mask of Jeram
Ruce Tasker and Teo
Ringy Royal a SoJ
Offhand žába
-až si zvyknete na ten pickup radius, nebudete už nikdy chít nic jiného zažít a bude Vám to dělat velký problém i na ostatních postavách, že to nemají
Pásek String of Ears
- pásek je ve skutečnosti jediný slot, kde můžete jít 100% do survability a rolujete %life) + má neskutečnou redukci na dmg
- pokud by snad někdo pochyboval o tomto, doporučuju vyrazit na Mala na T6 bez toho pásku a pak s ním, ten rozdíl mě hodně překvapil
Zbraň Kukri
Wristy Aughil
- a pak jsou tu 2 sloty na které je nutno narvat druhou část Aughil setu a to jsou ramena, chesta, já jsem zvolil chestu, protože se mi povedlo rolnout slušně na fetish army a pak už jsem jen roloval asheru (ten matroš se sbírá snadno) dokud to nebyl top roll, nicméně tam je možno více variant (najít si nějakou lege s dobrou vlastností například ramena, která Vám umožňují mít nulové opravy a zapracovat je do gearu, jenže musíte čekat, až Vám tato lege padne + doufat, že půjde dobře narolovat)
A teď si trochu zavěštím = pro tier rifty chcete (ano chcete všichni) kukriho, protože:
- jade harvest set je super, jenže v obtížnějších tier riftech nebudete stíhat podle mě harvestovat to množství mobek, které se na Vás pohrnou + všechen dmg půjde do Vás, protože okolo sebe nemáte pety a i když je máte, tak umřou dost rychle s navyšováním obtížnosti riftu
- dva (i kdyby jen ten jeden a to BBV) nejsilnější talenty bez CD je něco, co nebude mít žádná jiná postava
- do chození tier riftů v partě budete nedocenitelní tím, že budete schopní non stop boostovat 4 lidi +30% dmg +20% IAS
Neznamená to - že s ničím jiným se nedá hrát! Ale žádný jiný spec nebude mít v solo hře takovou survabilitu a v party hře takový přínos pro tu partu. Mě osobně se třeba JH set hodně líbí a určitě zkusím, ale pokud se tier rifty budou postupně obtížností zvyšovat až do momentu, kdy to nedáme, tak ten set dojede na to, že Vás ty mobky prostě umlátí, protože jich bude moc a buší všichni do Vás. To u toho bláznivýho Kukriho nehrozí, protože je tam tu fetish army můžete defakto spamovat.