Jade Wd
- Shadou
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Shadou#2399
tak to jsou asi cheateři já když byl malý a hrál nějakou hru, tak sem si dal taky nesmrtelnost, třeba GTA tenkrát, to sem byl king, jen pistoli v ruce a seřezal sem celý město :D
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Re: Jade Wd
To byly časy. :-D
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
- barwajz
- Fallen Shaman
- BattleTag:barwajz#2964
Nepovažuju se za kdovíjakého hráče Jade WD, ale myslím že už jsem to trochu do ruky dostal a tak si dovolím menší komentář.
Největší problém u Setonova WD vidím v absenci Ukhapian Serpentu, co se toughness týká. Dostávat o 30% menší dmg je hrozně znát, nehledě na to jak fajn je mít žabku na pickup radius.
Dále moc nechápu na co nosíš Reapers wristy, nebo prostě cokoliv jiného než Strongarmy...těch 30% dmg prostě potřebuješ.
Jeden můj postřeh - neplýtvat Spirit walk na běhání, ale šetřit si ho na samotný Harvest.
V praxi to u mě vypadá následovně:
1. na některou z elit hodit Locust Swarm
2. kousek se vzdálit a nechat elity shluknout, jak se postupně otáčí mým směrem, přitom se roznese Locust na všechny
3. Piranhado (pochopitelně tak, aby chytlo co nejvíce elit)
3. z dálky hodit Haunt na jednu dvě elity
4. Spirit walk a náběh do kluba elit
5. ještě jeden dva Haunty a BAAAAM Soul Harvest (v tu chvíli skončí první Spirit walk, ale ve většině případů je díky pasivce okamžitě zpátky, takže i v pokud všechno nezdechlo instantně je možnost úniku do bezpečí).
Na závěr bych rád dodal, že vše uvedené je čistě můj styl hraní Jade založený na vlastních zkušenostech a pokud je to špatně tak se omlouvám že tu někoho mystifikuju.
Ať to není anonymní výkřik do tmy tak přidám LINK na postavu.
Největší problém u Setonova WD vidím v absenci Ukhapian Serpentu, co se toughness týká. Dostávat o 30% menší dmg je hrozně znát, nehledě na to jak fajn je mít žabku na pickup radius.
Dále moc nechápu na co nosíš Reapers wristy, nebo prostě cokoliv jiného než Strongarmy...těch 30% dmg prostě potřebuješ.
Jeden můj postřeh - neplýtvat Spirit walk na běhání, ale šetřit si ho na samotný Harvest.
V praxi to u mě vypadá následovně:
1. na některou z elit hodit Locust Swarm
2. kousek se vzdálit a nechat elity shluknout, jak se postupně otáčí mým směrem, přitom se roznese Locust na všechny
3. Piranhado (pochopitelně tak, aby chytlo co nejvíce elit)
3. z dálky hodit Haunt na jednu dvě elity
4. Spirit walk a náběh do kluba elit
5. ještě jeden dva Haunty a BAAAAM Soul Harvest (v tu chvíli skončí první Spirit walk, ale ve většině případů je díky pasivce okamžitě zpátky, takže i v pokud všechno nezdechlo instantně je možnost úniku do bezpečí).
Na závěr bych rád dodal, že vše uvedené je čistě můj styl hraní Jade založený na vlastních zkušenostech a pokud je to špatně tak se omlouvám že tu někoho mystifikuju.
Ať to není anonymní výkřik do tmy tak přidám LINK na postavu.
- Kuki10
- Globální moderátor
Pod to se podepisu.
Já jen házím prvně z dálky haunt jinak úplně stejně.
Já jen házím prvně z dálky haunt jinak úplně stejně.
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
Zkušel jsem IDDQD ve městě i v riftu. nic :/.
Dokonce jsem pomocí petů a poison jezírek na mapě vytvořil nápis "I feel no pain!" a tak nic :/
@barwajz: Postup dělám úplně stejně. Ukapian zkusím vzít z Pet WD. Uvidíme...
Proč Reapers? Třeba proto, že jsem prostě ještě Strongarmy na WD nenašel ?? napadla tě tato možnost, nebo si myslíš, že jsem úplný idiot?
Stejně tak se můžeme všichni divit, proč sakra nenosím Cold SoJ a amulet mám na Phys DMG. No prostě lepší není no :/ :/
Dokonce jsem pomocí petů a poison jezírek na mapě vytvořil nápis "I feel no pain!" a tak nic :/
@barwajz: Postup dělám úplně stejně. Ukapian zkusím vzít z Pet WD. Uvidíme...
Proč Reapers? Třeba proto, že jsem prostě ještě Strongarmy na WD nenašel ?? napadla tě tato možnost, nebo si myslíš, že jsem úplný idiot?
Stejně tak se můžeme všichni divit, proč sakra nenosím Cold SoJ a amulet mám na Phys DMG. No prostě lepší není no :/ :/
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Sete, chce to rychlý nohy a zpomalit je Hwojem :-), life regen na max, armor zvednout na věcech, včetně life ,jak to jen jde, běhej kolem nich, ne proti nim, pak už jen pokrop haunt atd, atd :-)
- Kuki10
- Globální moderátor
Tak ses idiot nebo proč nemáš cold soj? :-D
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
to: barwajz, je to skoro na chlup stejný, podobný postupy, krom toho prohazování hauntem, já je preventivně prohážu co jen jde (upřednostním elitky), protože pak jen házím piraně a harvest (opakovaně), i když hodíš haunt na 1-2 elitky tak se často stane, že další přežije, kdežto pokud je proházíš všechny, lehnou většinou na jednu ránu, jinak co ten mečík má za význam, sice zvedne dmg, ale nic víc, nebyl by lepší azurewrath, když už ne keeper ?
No přesně tak nějak to vyznělo .Kuki10 píše:Tak ses idiot nebo proč nemáš cold soj? :-D
@Barwajs: moc nechápu proč máš na M6 DH cirri satchel off-hand? nebo vlastně cokoliv jinýho než Bombardier rucksack ?
Né, v pohodě, už jen rejpu ;-). Vidíš jak to vyzní blbě takhle psaný ;-)
@Maja,Barwajs: No běháme to stejně ;-), stejnej postup, když to jde uděláš si mazácký kolečko okolo mobů,ono je to navede k sobě jak ovce,SW-střed bandy-práááásk atd atd, však to známe ;-). Jen mě prosím nenadávejte za tu absenci SoJ, vypadá to, že pro můj acount prostě není dostupnej no :/
No tak ja trosku jinak nez barwajz a to tak ze z dalky nahodim Haunta pak piranado Locusa a sem tam nahazuju zase Haunta ... mezitim me pekne mobove lezou do pirani a pak bang.....T6 solo (cca 2-3 mesice s Jade)
edit: u elitek samozdrejme H-LS-P-SH
edit: u elitek samozdrejme H-LS-P-SH
fetišisticko netopírovitý wič doktor z jížní Srílanky
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Tyt- ... o/44594241
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Tyt- ... o/44594241
Sete, já ti nenadávám, vím dobře o čem to je, když ti nepadá co zrovna potřebuješ :-), mě třeba Soje padaly jak na páse a hodně jsem jich rozdal, to samé je u Kukri 4x, té helmy pro jade 6x, krumpáče 3x, Soje odhadem 15-20, jen 8 jich je ještě v bedně, když mi nechtěla padnout lepší Zunichesta, tak sem tenhle set vyházel a složil to jinak (viz. pet) a pak zuni padla, ale takhle je to hratelnější, kde t6 je teď úplně o něčem jiném, jen ještě doladit Uhkapiany na obou WD a přehodit mnohem lepší Kukri, co se valí v bedně, to ovšem neplatí o TaT rukavicích, na které jsem čekal přes 3 měsíce a stály mě odhadem cca 4-5 K shardů, je to o tom, že každý má štěstí na různé věci, však každý to poznal
Jo tak to ty mi bereš ty SoJ z drop poolu ;-). Jojo, to je jasný. Na každým kroku slyším jak lidi plačou na Kukri a TaT... taky už jsem daroval jednou. A MoJ už jsem rozdal asi 3 . Moje se 100% se těžko updatuje . Ale já věřím, že mi ten Soj nakonec padne! . A jedu domů to zapnout a néé tady s váma vykecávat . To byl zas produktivní den v práci :/
- barwajz
- Fallen Shaman
Pardon, nechtěl jsem nikoho urazit. Naopak, chtěl jsem pomoct, proto ta formulace "moc nechápu, proč..." a ne formulace "jsi idiot protože...". To jen tak na vyjasnění situace.
A ano, jsem si vědom toho, že mám špatnou zbraň pro Jade, ale solidní Sun Keeper (2100+) zatím nepadl a Azury padly dva s Vita a bez socketů.
taky nosím keeper šrot, který nahradím lepším co leží v bedně, tuhle haluzku jsem taky testoval a není pro jade ok, to už lepší azure jak tohle, ten Uhkapian je pro jade asi nejlepší volba, taky sem ho testoval, ale nemá life, mám takový šunt, takže tahle sranda na jede je jen náhražka, do t5 v poho, pak už se musím hodně hlídat :-)
jo jo žádný zlo, psal jsem to s úsměvem, Kuki to dorazil .
Jdu to teda nějak zkusit poladit, hlavně ten Úkap dočasně zabavím PetWD a určitě to bude o poznání lepší.
Ještě zkusím žabku a horrify místo psů, mohlo by byt prakticky nonstop(přes GI pasivku a žabu),ale Úkap bude lepší.
Jdu to teda nějak zkusit poladit, hlavně ten Úkap dočasně zabavím PetWD a určitě to bude o poznání lepší.
Ještě zkusím žabku a horrify místo psů, mohlo by byt prakticky nonstop(přes GI pasivku a žabu),ale Úkap bude lepší.
- Kuki10
- Globální moderátor
Tak do T3-4 by ten žabák mohl stačit......
Já teď přišel o fajnovej azur tak bud vemu z cold wiza nebo sun keeper, proč se vám nezdá?
Já teď přišel o fajnovej azur tak bud vemu z cold wiza nebo sun keeper, proč se vám nezdá?
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
- barwajz
- Fallen Shaman
Mám +-8m toughness a žába stačí i na T5 np
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:goldeagle#2259
Stále se nemohu rozhodnout zda je lepší mít u jade atomčíka leechings beast nebo life link psy.
Strongarmy mám v truhle 3 kusy pro různý elementy, ale nějako se mi nechce je použít. Se mi zalíbil ten set s opaskem na rychlost a vitalitu.
Je dobrý u Jade maxovat přes paragon level maximum life regeneration?
6ubu na radius na farmut T6 SC solo používám, jsem holt línej to sbírat detailněji, ale člověk musí počítat, že občas chcípne.
Strongarmy mám v truhle 3 kusy pro různý elementy, ale nějako se mi nechce je použít. Se mi zalíbil ten set s opaskem na rychlost a vitalitu.
Je dobrý u Jade maxovat přes paragon level maximum life regeneration?
6ubu na radius na farmut T6 SC solo používám, jsem holt línej to sbírat detailněji, ale člověk musí počítat, že občas chcípne.
Pár osobních JadeWD postřehů z riftů . Berte s nadhledem . Neboli First World Jades Problems
1. Desacrator,molten,arcane,lightning...pfff amatéři. Zato Wormhole,Teleport a Shield! Ani nepočítám,kolikrát jsem to odpálil naprázdno,když mě wormhole přemýstil jinam nebo když těsně před sklizní nahodila elitka štít .
2. Crus v partě . Opravdu není nic lepšího, než když si všechno pěkně nachystáte, nahodíte SW:Jaunt, běžíte doprostřed tornáda s 15 mobama a nějaký hovado tam 4x práskne Holy Shotgun . Následná flustrace z čekání na CD je všem jistě známá .
3. Nervově slabší hráči začnou po chvíly brblat. "Však jasný,já poběžím za tebou a budu sbírat ". "Nemám počkat ve městě až to vymlátíš?" "U té cursed chestky ani nenaběhl odpočet, na co mám všechny ty skills?"
4. Proč sakra nic nedělám? Mezitím v chatu: "1123223212341322141323222 2332 32"
5. Rift Guadrian (Big Singl Target) :/. Bez buffu z Harrington pásku a stávajícím gearem ho prostě nejsem schopnej one shotnout. Pak to trvá :/
1. Desacrator,molten,arcane,lightning...pfff amatéři. Zato Wormhole,Teleport a Shield! Ani nepočítám,kolikrát jsem to odpálil naprázdno,když mě wormhole přemýstil jinam nebo když těsně před sklizní nahodila elitka štít .
2. Crus v partě . Opravdu není nic lepšího, než když si všechno pěkně nachystáte, nahodíte SW:Jaunt, běžíte doprostřed tornáda s 15 mobama a nějaký hovado tam 4x práskne Holy Shotgun . Následná flustrace z čekání na CD je všem jistě známá .
3. Nervově slabší hráči začnou po chvíly brblat. "Však jasný,já poběžím za tebou a budu sbírat ". "Nemám počkat ve městě až to vymlátíš?" "U té cursed chestky ani nenaběhl odpočet, na co mám všechny ty skills?"
4. Proč sakra nic nedělám? Mezitím v chatu: "1123223212341322141323222 2332 32"
5. Rift Guadrian (Big Singl Target) :/. Bez buffu z Harrington pásku a stávajícím gearem ho prostě nejsem schopnej one shotnout. Pak to trvá :/
- Kuki10
- Globální moderátor
Přesně. :-)
Odpálení na prázdno dobře znám. :-)
Odpálení na prázdno dobře znám. :-)
Profil zde!