Nepovažuju se za kdovíjakého hráče Jade WD, ale myslím že už jsem to trochu do ruky dostal a tak si dovolím menší komentář.
Největší problém u Setonova WD vidím v absenci Ukhapian Serpentu, co se toughness týká. Dostávat o 30% menší dmg je hrozně znát, nehledě na to jak fajn je mít žabku na pickup radius.
Dále moc nechápu na co nosíš Reapers wristy, nebo prostě cokoliv jiného než Strongarmy...těch 30% dmg prostě potřebuješ.
Jeden můj postřeh - neplýtvat Spirit walk na běhání, ale šetřit si ho na samotný Harvest.
V praxi to u mě vypadá následovně:
1. na některou z elit hodit Locust Swarm
2. kousek se vzdálit a nechat elity shluknout, jak se postupně otáčí mým směrem, přitom se roznese Locust na všechny
3. Piranhado (pochopitelně tak, aby chytlo co nejvíce elit)
3. z dálky hodit Haunt na jednu dvě elity
4. Spirit walk a náběh do kluba elit
5. ještě jeden dva Haunty a BAAAAM Soul Harvest (v tu chvíli skončí první Spirit walk, ale ve většině případů je díky pasivce okamžitě zpátky, takže i v pokud všechno nezdechlo instantně je možnost úniku do bezpečí).
Na závěr bych rád dodal, že vše uvedené je čistě můj styl hraní Jade založený na vlastních zkušenostech a pokud je to špatně tak se omlouvám že tu někoho mystifikuju.
Ať to není anonymní výkřik do tmy tak přidám
LINK na postavu.