Projaxuv Guide 1.0.5 primarne mp5 a niz ;) (upraven)
To se taky může stát
- sgtmajfoley
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:sgtmajfoley#2877
Re: Projaxuv Guide 1.0.5 primarne mp5 a niz ;) (upraven)
skus nejaky ten acid cloud build, len s dobrym manaregenom, lebo to nebude na jedno splachnutie ako na MP0/1. Mozno fetish army na elitky nech tak dlho netrvaju.
>Panchita< - EQ fire Barb (1,2,3 elitky, chrumkavo prepečené)
>Curseblade< - Doge WD (ten pesa, uši jako kóň, červené má oči)
>Yolinka< - Fire Crus (dropping FPS since RoS)
>Twitch.tv< - streamujem väčšinou okolo obeda
>Curseblade< - Doge WD (ten pesa, uši jako kóň, červené má oči)
>Yolinka< - Fire Crus (dropping FPS since RoS)
>Twitch.tv< - streamujem väčšinou okolo obeda
Na vyssi MP rozhodne medvedi nic jineho se jim co do dps outputu nevyrovna k nim samozrejme harvest a acid.. Toto je muj bezny mp5 build ktery ted chodim 99% casu http://eu.battle.net/d3/en/calculator/w ... bTY!cacaYY chce to ale urcite podporit mana regen a s pierce the veil to rozhodne neutahnes..
Když mě ti medvědi nikdy moc neseděli. Pierce the veil už používám jen na acid build do max MP5. Zkusím méďu béďu ještě jednou, snad mi tentokrát nesebere piknikový košík
Jo a co mass confusion, má to nějaký větší smysl?
Jo a co mass confusion, má to nějaký větší smysl?
No pro mne zasadni jednak mne elity nemasti a masti se mezi sebou a druhak u toho dostavaji 20% dps navic tak co vic chtit.. Snad nejvic podcenovany skill u wd
Ale urcite to chce zabu at dostavas manu za killy
Ale urcite to chce zabu at dostavas manu za killy
Já hraju WD dost podobně, jako ty Coyde ted, ale měl jsem pak dmg přes 130k dmg a stejně jsem měl co dělat s MP4, chci se zeptat jak je to s tim attack speed přidává do dmg nebo je to teda fejk? myslim jestli ma cenu nosit innas kalhoty a witching opasek? WD me celkem bavi ale udelal jsem investici a porad nic tak uvazuju o jinem charu ač nerad, a LS je asi pak nutnosti tedy ze? Jinak souhlasim že mass confusion je hodně podcenovanej, ja bych bez nej nedal ani ránu, ale kdyz jsem hrál pak na větší Mp, tak byl problém s manou i když jsem měl zunimas set a spirit vessel..chtěl bych WD pokračovat ale nevim moc jak dál
to Arty02: bez LS ti vyssi MP nepujde hrat neprezijes. POdle me u tvyho vybani i acid bude dost na prd achvalne zkus si nechat medvedy a dej si jako primarni utok Corpse Spiders s Widowmakers , ne jenom ze ti daji 3 mana/hit, ale kdyz prehodis pasivku Spiritual Attunement za Vision Quest tak ti dokazou celkem tu pasivku drzet a pak mas o 30% vetsi regenaraci many
jo, no já mam ted vybavení low, jelikož jsem investoval kolem 150mil a pořád to bylo slabý tak mě to naštvalo a zase jsem to prodal, jsem koupil lepší zunimas helmu s crit, pak jsem sehnal i zunimas pox ten asi za 50mil, echoing fury (bez LS ale) a witching hour měl jsem dmt unbuff kolem 135k, ale bylo to pořád slabé. NIcméně WD mě baví ale mam když mužu mít char kterej bude nakonec dávat i to nejtěžší pomalu, no mam na útratu kolem 200mil, ale nechci to utratit celý, předtim jsem dal právě 150mil a posunul jsem se z mp2-3 na mp4 a to me odradilo, a ten IAS teda co? shánět ho nebo ne?
Ono je to jedno pokud nemas LS (i kdyz mas echo) tak proste vetsi mp neprezijes (aspon podle me), na dmg schanej kombinaci AS+CD+CC cim vic tim lepsi
Jo to ja vim s tim cc a cd, ted me ale hlavne zajima co ten As? Na zacatku topicu projax pise ze As dava falesny zvyseni dmg, tak jestli to porad plati? Tim man treba uplne zbytecne innas kalhoty..
attack speed nestackovat maximalne az jako posledni volbu.. zere to pak i vic manu. Hlavni je avg dmg,int,cc,chd
echo je taky spatna volba.. chce to co nejsilnejsi zbran (mace nebo spear)
echo je taky spatna volba.. chce to co nejsilnejsi zbran (mace nebo spear)
Zdravim jedu tento build už jenom proto že je to neskutečná pr*el a je to effektivní
ale mám jednu otázku zuni boty jsem měl už dávno +8% poison dmg tak mi to nějak nevrtalo hlavou teď jsem koupil tal rasha amu který čirou náhodou přidává taky +5% poison dmg a to ve mě vzbudilo otázku. Vím že to teď přidá +13% dmg k black weapon kterou mám to chápu ale zajímalo by mě jestli to přidá i +13% dmg ke skillům které jsou zaměřené na poison například acid cloud normálně +150% poison dmg a s těma 13% to bude +163% dmg nebo jak? byl bych moc rád kdyby mi někdo řekl jestli to takhle funguje
ale mám jednu otázku zuni boty jsem měl už dávno +8% poison dmg tak mi to nějak nevrtalo hlavou teď jsem koupil tal rasha amu který čirou náhodou přidává taky +5% poison dmg a to ve mě vzbudilo otázku. Vím že to teď přidá +13% dmg k black weapon kterou mám to chápu ale zajímalo by mě jestli to přidá i +13% dmg ke skillům které jsou zaměřené na poison například acid cloud normálně +150% poison dmg a s těma 13% to bude +163% dmg nebo jak? byl bych moc rád kdyby mi někdo řekl jestli to takhle funguje
? v jakejch ku*va statech.. ve statech mám akorát staty a staty a né jestli mi to přidá +13% poison dmg k poison skillům nebo ne tak co to ku*va meleš
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
Vyjadruj se tady slusne, vickrat ti to rikat nebudu.
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz