Witch Doctor
Dal som to do zleho topicu tak sa spytam este raz ci sa tu nenajde nejaky vizionar..
Zaujimalo by ma čo určuje HP zombie ? Alebo maju perma nastavený život? Mozem ratat s tym ze v inferne mi nepreziju ani 2 minuty zombie psi?
Zaujimalo by ma čo určuje HP zombie ? Alebo maju perma nastavený život? Mozem ratat s tym ze v inferne mi nepreziju ani 2 minuty zombie psi?
Re: Witch Doctor
@passco .. Muzes pocitat s tim, ze CD na zombie dogs je 1 min, tak nechapu proc se bojis, ze ti psi nevydrzi nekolik minut. Muj nazor na vydrz psu na infernu radeji nebudu znovu prezentovat, aby to nevycitili trollove a nezacal dalsi "flame".
Ja nechapem preco sa chytas za slovicka a nevies mi normalne odpovedat? Cela otazka je .. ze ci vlastne zombie skills budu vo vacsich obtiaznostach pouzitelne alebo to bude nieco co len zabera slotVozi píše:@passco .. Muzes pocitat s tim, ze CD na zombie dogs je 1 min, tak nechapu proc se bojis, ze ti psi nevydrzi nekolik minut. Muj nazor na vydrz psu na infernu radeji nebudu znovu prezentovat, aby to nevycitili trollove a nezacal dalsi "flame".
- Tib3rian
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Tiberian#2416
To uvidis az na tej obtiaznosti. Ale som si isty, ze budu vyuzitelne. Urcite budu buildy, ktore vyuziju barieru zombie wall a pod. Psi su jasny tank a podla mna budu zivotaschopne.
"My old enemy. You cannot hide from me...no matter what form you choose to wear. Let your true self be revealed...Diablo!"
- pejtrix_cz
- Fallen Shaman
- BattleTag:pejtrixcz#2651
tak po nudnem zacatku s WD jsem se naramne bavil je to super postava ale co me mrzi je zjisteni ze ti psi jsou opravdu k nicemu :/ ten jejich utok ? do jednoho zombika kousou nekonecne dlouho a u SK na 1-2 rany mtrvi... jejich vyuziti v dalsich obtiznostech vidim dost blede ale mozna postupem hrou se to zlepsi nvm .... za to netopyri parada
edit: jeste dodatecek jak to je s tim skillem haunt ? kdyz ho vyvolam hned za sebou 3x tak se to nasobi nebo se ten predesly zrusi ? zkousel jsem to v bete ale poradne jsem nic nevyzkoumal :/
edit: jeste dodatecek jak to je s tim skillem haunt ? kdyz ho vyvolam hned za sebou 3x tak se to nasobi nebo se ten predesly zrusi ? zkousel jsem to v bete ale poradne jsem nic nevyzkoumal :/
Novy Haunt proste nahradi ten stary = refreshne ho...
Are you ever afraid in battle ? Fear is a part of life, if you live, you fear
- pejtrix_cz
- Fallen Shaman
ok diky myslel jsme si to skoda ... ale kdyby to tak nebylo tak by ten skill byl ultimatni no
Taky jsem nad tím přemýšlel ale on je i tak ultimátní když budeš mít v pozdější hře silnější nepřátelé a naházíš to na 5-6 nepřátel tak je to síla když tomu zvolíš runu která je pro tebe přínosem jako vysávání many a podobně.
Ja jenom doufám že se nebudou překrývat DOT Jedy, Haunt, Swarm a podobně.
Ja jenom doufám že se nebudou překrývat DOT Jedy, Haunt, Swarm a podobně.
- pejtrix_cz
- Fallen Shaman
pockej ale johny napsal ze ten novy nahradi ten stary tak nemuzes nahazet 5 ne ?
Jeden target - jeden haunt... pred nekolika patchema bylo, ze mohly byt jenom 3 haunty aktivni... pak to zrusili, takze muzes na 10 mobu pred sebou, na kazdeho nahazet haunt, profitovat z tech bonusu (life steal, mana steal, slow ) a jeste jako bonus, kdyz mob zemre, haunt se presune na novy cil (pokud tam je).. Haunt je vyborny skill
Are you ever afraid in battle ? Fear is a part of life, if you live, you fear
- pejtrix_cz
- Fallen Shaman
joooo takhle diky moc za vysvetleni
tak a zde mate nove video na Witch doctora :-)
http://www.zing.cz/novinky/11254/video- ... z-diabla-3
http://www.zing.cz/novinky/11254/video- ... z-diabla-3
Jsem dneska na zahradě chytl obří ropuchu tak jsem si hrál na Witch Doctora Si rozmnožím armádu žab
by mě zajímalo, jestli pasivní Pierce of Veil bude přidávat 20% k základnímu poškození nebo celkovýmu, Soul Harvest s vylepšeným trváním by nám moh poskytnout dostatek inteligence + zajímavý dps jen od žab/šipek + je taky otázka, jak bude fungovat zombík, jestli bude dávat procentní dmg z vámi aktuálního poškození (nacuclý ze soul harvest) nebo jeho hodnota při vyvolání
@TrackThor .. Soul harvest zvysi dmg i vyvolanych zombie dogs (odzkouseno v bete) a Pierce the Veil bude samozrejme navysovat celkovou dmg.
@Vozi ... a kdy sem hodíš ty nějak Build
Vozi už sem nějaké buildy dával.
Edit: Bylo to tady viewtopic.php?f=108&t=4268. Pak je ale z nějakého důvodu smazal.
Edit: Bylo to tady viewtopic.php?f=108&t=4268. Pak je ale z nějakého důvodu smazal.
Jsem taky divál nečekaně Locknutý. Tak zajímalo by mě co chce jet.
@Timpa .. Mam plny textak kvalitne promyslenych buildu. Pojedu WD samozrejme a bez petu. Pouzivam nekolik skillu, o kterych lidi doposud neuvazovali v zadnem buildu na tomto fore. Build vznikl docela nahodou, kdyz jsem se snazil modifikovat jiny hybridni build s gargantuanem. Dmg a utilita buildu je naprosto neskutecna. Clovek se musi oprostit od bezne pouzivanych kombinaci skillu, ktere vidi vsude kolem, aby zacal tvorit opravdu luxusni kousky.