Witch Doctor

Odpovědět
Fallen Shaman
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
Re: Witch Doctor

Příspěvek od passco » 12.04.2012, 18:41 hod.

Dal som to do zleho topicu tak sa spytam este raz ci sa tu nenajde nejaky vizionar..

Zaujimalo by ma čo určuje HP zombie ? Alebo maju perma nastavený život? Mozem ratat s tym ze v inferne mi nepreziju ani 2 minuty zombie psi?

Zhar the Mad
BattleTag:TruE#2982

Příspěvek od kojot » 12.04.2012, 18:47 hod.

Určitě se budou staty pojsků apod. s levelem zvyšovat.
Obrázek

Vozi

Příspěvek od Vozi » 12.04.2012, 18:53 hod.

@passco .. Muzes pocitat s tim, ze CD na zombie dogs je 1 min, tak nechapu proc se bojis, ze ti psi nevydrzi nekolik minut. Muj nazor na vydrz psu na infernu radeji nebudu znovu prezentovat, aby to nevycitili trollove a nezacal dalsi "flame".

Fallen Shaman

Příspěvek od passco » 12.04.2012, 19:57 hod.

Vozi píše:@passco .. Muzes pocitat s tim, ze CD na zombie dogs je 1 min, tak nechapu proc se bojis, ze ti psi nevydrzi nekolik minut. Muj nazor na vydrz psu na infernu radeji nebudu znovu prezentovat, aby to nevycitili trollove a nezacal dalsi "flame".
Ja nechapem preco sa chytas za slovicka a nevies mi normalne odpovedat? Cela otazka je .. ze ci vlastne zombie skills budu vo vacsich obtiaznostach pouzitelne alebo to bude nieco co len zabera slot

Doom Knight
BattleTag:Tiberian#2416

Příspěvek od Tib3rian » 12.04.2012, 20:16 hod.

To uvidis az na tej obtiaznosti. Ale som si isty, ze budu vyuzitelne. Urcite budu buildy, ktore vyuziju barieru zombie wall a pod. Psi su jasny tank a podla mna budu zivotaschopne.
"My old enemy. You cannot hide from me...no matter what form you choose to wear. Let your true self be revealed...Diablo!"

Fallen Shaman
BattleTag:pejtrixcz#2651

Příspěvek od pejtrix_cz » 22.04.2012, 15:31 hod.

tak po nudnem zacatku s WD jsem se naramne bavil je to super postava :D ale co me mrzi je zjisteni ze ti psi jsou opravdu k nicemu :/ ten jejich utok ? do jednoho zombika kousou nekonecne dlouho a u SK na 1-2 rany mtrvi... jejich vyuziti v dalsich obtiznostech vidim dost blede ale mozna postupem hrou se to zlepsi nvm .... za to netopyri parada :D

edit: jeste dodatecek :D jak to je s tim skillem haunt ? kdyz ho vyvolam hned za sebou 3x tak se to nasobi nebo se ten predesly zrusi ? zkousel jsem to v bete ale poradne jsem nic nevyzkoumal :/ :D

Fallen Shaman
BattleTag:Johny#2228

Příspěvek od Johny » 22.04.2012, 16:32 hod.

Novy Haunt proste nahradi ten stary = refreshne ho...
Are you ever afraid in battle ? Fear is a part of life, if you live, you fear

Fallen Shaman

Příspěvek od pejtrix_cz » 22.04.2012, 17:01 hod.

ok diky myslel jsme si to skoda ... ale kdyby to tak nebylo tak by ten skill byl ultimatni no :D

Wraith

Příspěvek od Timpa » 22.04.2012, 17:10 hod.

Taky jsem nad tím přemýšlel ale on je i tak ultimátní když budeš mít v pozdější hře silnější nepřátelé a naházíš to na 5-6 nepřátel tak je to síla když tomu zvolíš runu která je pro tebe přínosem jako vysávání many a podobně.

Ja jenom doufám že se nebudou překrývat DOT Jedy, Haunt, Swarm a podobně.

Fallen Shaman

Příspěvek od pejtrix_cz » 22.04.2012, 17:18 hod.

pockej ale johny napsal ze ten novy nahradi ten stary tak nemuzes nahazet 5 ne ?

Fallen Shaman
BattleTag:Johny#2228

Příspěvek od Johny » 22.04.2012, 22:52 hod.

Jeden target - jeden haunt... pred nekolika patchema bylo, ze mohly byt jenom 3 haunty aktivni... pak to zrusili, takze muzes na 10 mobu pred sebou, na kazdeho nahazet haunt, profitovat z tech bonusu (life steal, mana steal, slow ) a jeste jako bonus, kdyz mob zemre, haunt se presune na novy cil (pokud tam je).. Haunt je vyborny skill
Are you ever afraid in battle ? Fear is a part of life, if you live, you fear

Fallen Shaman

Příspěvek od pejtrix_cz » 22.04.2012, 23:20 hod.

joooo takhle diky moc za vysvetleni :)

Fallen Shaman
BattleTag:Dadak#2810

Příspěvek od Dadakk » 24.04.2012, 10:40 hod.

tak a zde mate nove video na Witch doctora :-)

http://www.zing.cz/novinky/11254/video- ... z-diabla-3

Wraith

Příspěvek od Timpa » 28.04.2012, 15:06 hod.

Jsem dneska na zahradě chytl obří ropuchu tak jsem si hrál na Witch Doctora :D Si rozmnožím armádu žab :D

Doom Knight

Příspěvek od TrackThor » 28.04.2012, 18:37 hod.

by mě zajímalo, jestli pasivní Pierce of Veil bude přidávat 20% k základnímu poškození nebo celkovýmu, Soul Harvest s vylepšeným trváním by nám moh poskytnout dostatek inteligence + zajímavý dps jen od žab/šipek + je taky otázka, jak bude fungovat zombík, jestli bude dávat procentní dmg z vámi aktuálního poškození (nacuclý ze soul harvest) nebo jeho hodnota při vyvolání
Obrázek

Vozi

Příspěvek od Vozi » 28.04.2012, 19:01 hod.

@TrackThor .. Soul harvest zvysi dmg i vyvolanych zombie dogs (odzkouseno v bete) a Pierce the Veil bude samozrejme navysovat celkovou dmg.

Wraith

Příspěvek od Timpa » 29.04.2012, 08:11 hod.

@Vozi ... a kdy sem hodíš ty nějak Build :?:

Zhar the Mad
BattleTag:TruE#2982

Příspěvek od kojot » 29.04.2012, 08:23 hod.

Vozi už sem nějaké buildy dával.

Edit: Bylo to tady viewtopic.php?f=108&t=4268. Pak je ale z nějakého důvodu smazal.
Obrázek

Wraith

Příspěvek od Timpa » 29.04.2012, 08:27 hod.

Jsem taky divál nečekaně Locknutý. Tak zajímalo by mě co chce jet.

Vozi

Příspěvek od Vozi » 29.04.2012, 08:50 hod.

@Timpa .. Mam plny textak kvalitne promyslenych buildu. Pojedu WD samozrejme a bez petu. Pouzivam nekolik skillu, o kterych lidi doposud neuvazovali v zadnem buildu na tomto fore. Build vznikl docela nahodou, kdyz jsem se snazil modifikovat jiny hybridni build s gargantuanem. Dmg a utilita buildu je naprosto neskutecna. Clovek se musi oprostit od bezne pouzivanych kombinaci skillu, ktere vidi vsude kolem, aby zacal tvorit opravdu luxusni kousky. :)

Odpovědět

Zpět na „Witch Doctor“