Příspěvek
od Shadou » 29.07.2014, 11:56 hod.
tak sem taky zkompletoval jade set(už před nějakým časem) a nedávno sem si říkal, že ho zkusím. Pročetl sem si pečlivě vlákno, postupy, jak co kdy házet a tak a vstoupím si do světa sanctuary. Dokonce sem koukal i na nějaká videa na youtube...nemůžu říct, že to nedává pecky, vše dostává IK ALE...když jedu menší tormenty tak do čtyřky včetně tak nahodim locus swarm, haunt a než k nim doběhnu, abych dal harvest, tak je půlka mrtvá a je tu problém, protože když tam je minimum mobek, tak se mi neobnoví pirani, ani harvest a už je tu další pack mobek....a proto se ptám zkušenějších jade mistrů, jak to děláte? Harvestujete jen na elitkách a trash ničíte jen hauntem a swarmem? Jinak mi to prostě nešlo...a pak přišel další problém, když sem na elitky hodil piraně, aby se nerozbíhali, dal sem na ně swarm a haunt, tak k nim běžím, že je zabiju harvestem a oni mi dali knockback a tak sem harvestnul někde v zádeli a běžel mi cooldown a než mi naběhl, tak utekla doba a zas znovu odkopnutí no upižlal sem je jen tím swarmem a harvestem asi za hodinu....co s tím? Když sem zkusil t5-6 tak sem zas dostával takový pecky, že sem prostě harvestovat mezi těma mobkama nemohl....jak na to? Protože k čemu mi je taková pecka, když se povede dvakrát za run, chtělo by to jet efektivně nějak.....jasně, šlo by to s přitahovacím monkem, ale já ted myslím jen solo hru...díky