Projaxuv Guide 1.0.5 primarne mp5 a niz ;) (upraven)
Tak už se nemusí nutit do expení. Teď už záleží jen na gearu, což je určité zjednodušení situace. Ale coyd bude hádám borec typu "chci mít paragon 100 na všech charech". Něco jako Quetak
Re: Projaxuv Guide 1.0.5 primarne mp5 a niz ;) (upraven)
Vubec ne expeni uz konci alespon proted.. Jinak cain set v pohode viz video mel jsem s nim porad skoro 100K dps coz je na mp0 pohoda. Hraju jak kdy nekdy 12h denne nekdy 3 dny nic jak vychazi cas. Ted budu farmit s WD chodit ubery apod.. Skoro to vypada jako by 100PL prolomilo moji smulu vcera ta krasna helma a pred chvili
Teda ty jedeš coyde, moc HF ringů s CC+AS jsem ještě neviděl...
- sgtmajfoley
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:sgtmajfoley#2877
Tak Quetak je pán. Inak ja som sa opustil uz dávno pri mojom štýle hrania typu barb 35 paragon... nebavi ma to... idem dh...nebavi ma to... idem atd atd... som štastný, že mam akurat na nich taky gear, ze vsetky moje postavy zvladnu MP5+. A postupne sa mi utvrdzuje to, že je to o spravne zvolenych skilloch a nie o geare. Verili by ste, ze sa da Ghom zabit s WD, ktorý ma 80k dps unbuffed na MP10???Nekronaut píše:Tak už se nemusí nutit do expení. Teď už záleží jen na gearu, což je určité zjednodušení situace. Ale coyd bude hádám borec typu "chci mít paragon 100 na všech charech". Něco jako Quetak
>Panchita< - EQ fire Barb (1,2,3 elitky, chrumkavo prepečené)
>Curseblade< - Doge WD (ten pesa, uši jako kóň, červené má oči)
>Yolinka< - Fire Crus (dropping FPS since RoS)
>Twitch.tv< - streamujem väčšinou okolo obeda
- sgtmajfoley
- Doom Knight
Tak to ano, to som kedysi skusal, bohuzial som cooldown na geare znizil na asi tak na 2 sekundy vtedy ten gear bol strasne drahy, neviem ako teraz ale davat na vyskusanie skoro to iste co za normalny gear tak na to som nemal. Ale ja myslim bez tohto buildu, lebo to je skor o geare dosiahnut 0 cooldown na psoch atd...
EDIT: tak trochu som prekopal mojho WD na perma pedobears build Len to chce este vacsiu redukciu na Zuni skull moje a staci spamovat medvede aj do polnoci... Co mi to dalo roboty vybrat najlepsiu kombinaciu mojo + build + gear atd... ale pre istotu mam dalsie tri typy v baglu (Manaju, Uhkapian, Thing).
EDIT: tak trochu som prekopal mojho WD na perma pedobears build Len to chce este vacsiu redukciu na Zuni skull moje a staci spamovat medvede aj do polnoci... Co mi to dalo roboty vybrat najlepsiu kombinaciu mojo + build + gear atd... ale pre istotu mam dalsie tri typy v baglu (Manaju, Uhkapian, Thing).
Lidi vcera jsem cumel na stream na twitchi a to jsem nemel delat pak jsem nemoh usnout
Stastnym majitelem je typek Nisse#2554 pro mne samotneho by to byl boost 15K
Stastnym majitelem je typek Nisse#2554 pro mne samotneho by to byl boost 15K
Mě by ten boost dělal 7,5K a nestál by mi za snížení VIT. Co je ale supr, je ten LS...
Vitalita se da/ma dohanet jinde. Fixovat se na vitalitu u zbrane neni vyhledove moc rozumne.. Napriklad na zuni chestce se v klidu dostanes skoro k 300 vit za pomerne slusne ceny..
Tak jasně, že zbraň je hlavně o dmg, ale prostě musím srovnávat s tím co už mám. Já prostě upřednostním 17K life před 7K dps. Pokud bychom se bavili o vlivu LS, tak bych tu zbraň samo bral místo té mé. Jinak na kolik tak vyjde ta zunimaska jak píšeš? Třeba to pro mě nebude zrovna slušná cena
Když se koukneš na mojí zbraň, tak je těžké se jí zbavit. 266 VIT a 198CD je slušná kombinace...
Když se koukneš na mojí zbraň, tak je těžké se jí zbavit. 266 VIT a 198CD je slušná kombinace...
Nejde se divat jen na CD ale musis to porovnat..CD neni vsecko jelikoz ta tezi prave z dmg zbrane takze treba u te moji vim ze vyjde lip jak 1000dps s 90%crit a 120int pri porovnani. TA zuni chestka pri trose snahy kolem 50M
Tak já bez kalkulátoru nedám ani ránu a vypočítaný údaj ve hře vždy sedí, takže tomu věřím. Jediný fake je AS, kde já mám u meče 1.4 a to zkresluje DPS směrem nahoru. Toho jsem si vědom...
Zrovna jsem prisel na jednu fajn vecicku. Vy to asi uz budete vedet ale ja pouzivam u WD loh az posledni 2 dny cca :-) to ze vyborne procuje s Acid cloudem i po nasledujici 3 sekundy kdy dela dmg na zemi je asi kazdemu jasne ale nahodou jsem ted zjistil ze u gargantuana s runou big stinker funguje stejne i ta poison aura takze pokud je gargantuan v blizkosti alespon jednoho monstra tak to vyborne healuje na mp1 jsem zkusil postavit mezi asi 15 mobu a jen jsem stal gargantuan mne uhealoval a jeste to pobil xD
A kolik jsi měl LOH? Že je dobrý na acid jsem věděl, ale to s tím gargantuanem vůbec. Každopádně to někdy testnu, zní to dobře.
- sgtmajfoley
- Doom Knight
"na teplákach" skoro som padol zo stoličky hehe, dobry nazov si tomu dal, ako kamos minule ked mu padla manticora tak ju nazval mantikula
http://www.diabloprogress.com/item/13853571 kdyby nekdo chtel trosku boostnout dps tak je na prodej
Přemýšlím jak upravit expící build na vyšší MP (5+). Nějaký nápad?
- sgtmajfoley
- Doom Knight
Vyskusaj vsetko mozne a ked na nic neprides tak to odinstaluj...