Witch Doctor
- Tib3rian
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Tiberian#2416
Ten resource je iny, iba sa rovnako vola. Mana nema maximalnu hranicu, cize bude dosahovat obrovske hodnoty, ovela vacsie nez v D2(co je na tom najviac cool) a myslim, ze sa aj rychlejsie regeneruje. Samozrejme nie oproti sorcke, ktora mala 20 bodov vo warmt
"My old enemy. You cannot hide from me...no matter what form you choose to wear. Let your true self be revealed...Diablo!"
- Tomasenkoo
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Tomasenko#2764
Re: Witch Doctor
WD ma hodne moznosti co mi reknete na tohohle
http://eu.battle.net/d3/en/calculator/w ... Yda!cabcYZ
http://eu.battle.net/d3/en/calculator/w ... Yda!cabcYZ
@Hellknight: urcite chyba, samotny spell ani nezpomaluje nebo nedava jine cc takze by to nic nedelalo :-D (predstav si ze by to fakt davalo 0%, vytasis to na bosse na HC a ripnes :-D )
@Madus: diky za bojovy ukol na vikend, neco si o tom pohledam
@Tomasenkoo: misto Hex bych si dal Soul Harvest s Languish nebo jiny slow spell...nemas tam nic co by ti pomohlo prezit takze tohle by urcite pomohlo...ale zalezi na stylu hrani, pokud to dokazes zahrat tak aby po tobe neslo moc nepratel nebo je dokazes drive zabit tak proc ne :-)
@Madus: diky za bojovy ukol na vikend, neco si o tom pohledam
@Tomasenkoo: misto Hex bych si dal Soul Harvest s Languish nebo jiny slow spell...nemas tam nic co by ti pomohlo prezit takze tohle by urcite pomohlo...ale zalezi na stylu hrani, pokud to dokazes zahrat tak aby po tobe neslo moc nepratel nebo je dokazes drive zabit tak proc ne :-)
To, že tomu nevěříš neznamená, že se to nemůže stát.
Neviem robiť si plán na lvl 59 s kalkulatora mi pride zbytočné .. )Kedže v hre to môže vyzerať uplne inak a človek tam najde možno v určitých lokáciach nedostatky ..
V bete som hral za WD a s tymto mixom (samozrejme niektore runy som nemal) som sa nudil pretože všetko išlo behom chvilky..
http://eu.battle.net/d3/en/calculator/w ... ZYW!b!aZaa
Zaujimave je aj corpse spider.. Ked bol nejaky vysvieteny farebny priatel na dohlad tak som mu s tym dal takmer Instakill.. a však na bežne používanie mi jeho zakladna forma nevyhovovala (Aj žrala dosť many)
V bete som hral za WD a s tymto mixom (samozrejme niektore runy som nemal) som sa nudil pretože všetko išlo behom chvilky..
http://eu.battle.net/d3/en/calculator/w ... ZYW!b!aZaa
Zaujimave je aj corpse spider.. Ked bol nejaky vysvieteny farebny priatel na dohlad tak som mu s tym dal takmer Instakill.. a však na bežne používanie mi jeho zakladna forma nevyhovovala (Aj žrala dosť many)
- Tomasenkoo
- Quill Rat
Sigurn:To Hex uvidim az ve hre jestli vymenim ale zatim myslim ze Grasp of the Dead s runou Unbreakable bude stacit budu si muset davat majzla aby se za ni nikdo nedostal proto Hex rychle odbehnout vycarovat Hexa znovu Grasp :-) acid a Swarm by melo navic zpomalovat diky pasivce Bad Medicine vidim to asi moc jednoduse uvidi ve hre :-)
Pořád to zkouším a zkouším.. myslíte že to je hratelné.. tak určitě to hratelné je.. newm jak s manou,.. kdyžtak bych do Hauntu volil Draining spirit.. nebo jeste nejakou pasivku na manu.. a to bych se i chtel zeptat jak myslite ze to bude obecně s manou.. bude většinou chybět.. nebo to pujde normálně a bez problému uhlídat.. at se potom nepotíme jako v D2 když došly elixíry a poslední možností byl telepor!! Nebo útěk
http://eu.battle.net/d3/en/calculator/w ... TWa!abaaZa
http://eu.battle.net/d3/en/calculator/w ... TWa!abaaZa
- Tomasenkoo
- Quill Rat
Je podbny jednomu mimu WD akorat nevidim zadny plosny dmg jinak ja mam udelanyho Summmonera takto
http://eu.battle.net/d3/en/calculator/w ... aWT!YaYZYb
http://eu.battle.net/d3/en/calculator/w ... aWT!YaYZYb
- Secondface
- Gorebelly
- BattleTag:Malobrach#2322
Lord of the Living Dead
ahojte zajímalo by mě jestli si myslíte že by tohle mohlo aspoň trochu fungovat
založené je to na tom že se budou v cooldownu minimálně 4 kouzla a tím pádem budu mít +300% rege many z Vision quest
Summoner je podle mě na tohle skvělý aby tuhle pasivku mohl využívat defakto nepřetržitě ale asi to bude dost záviset na equipu... který bude nejspíš založený na maně a regeneraci ale tak to asi všechny buildy
Tribal Rites jsem tam dal proto že si myslím že fetishi budou rychle umírat tak aby tam byli rychle z5
když tak dám místo toho třeba jungle fotritude nebo fierce loyalty
Vozi někde psal že summonerovi to bude rychle umírat... doufám že to bude umírat tak rychle aby mělo smysl to kouzlo seslat znovu až se mi nabije!!! abych mohl zas něco seslat a tím pádem měl zajištěnou regeneraci.. ale taky snad vydržej tak dlouho aby se mi ty kouzla zas nabily
EDIT: runy jsem moc nepromýšlel spíš jen tak nadhodil kdyby měl někdo k nim nějaké připomínky
ahojte zajímalo by mě jestli si myslíte že by tohle mohlo aspoň trochu fungovat
založené je to na tom že se budou v cooldownu minimálně 4 kouzla a tím pádem budu mít +300% rege many z Vision quest
Summoner je podle mě na tohle skvělý aby tuhle pasivku mohl využívat defakto nepřetržitě ale asi to bude dost záviset na equipu... který bude nejspíš založený na maně a regeneraci ale tak to asi všechny buildy
Tribal Rites jsem tam dal proto že si myslím že fetishi budou rychle umírat tak aby tam byli rychle z5
když tak dám místo toho třeba jungle fotritude nebo fierce loyalty
Vozi někde psal že summonerovi to bude rychle umírat... doufám že to bude umírat tak rychle aby mělo smysl to kouzlo seslat znovu až se mi nabije!!! abych mohl zas něco seslat a tím pádem měl zajištěnou regeneraci.. ale taky snad vydržej tak dlouho aby se mi ty kouzla zas nabily
EDIT: runy jsem moc nepromýšlel spíš jen tak nadhodil kdyby měl někdo k nim nějaké připomínky
>>>>>> --- MF turnaj vol. 10 --- <<<<<<
MF vol. 9 ---/--- MF vol. 8 ---/--- Survival Challenge ---/--- MF vol.5 ---/--- Ironman Challenge
MF vol. 9 ---/--- MF vol. 8 ---/--- Survival Challenge ---/--- MF vol.5 ---/--- Ironman Challenge
Ten tvuj build jsem si prohlidnul jen tak letmo, ale nemuzu si i tak pomoct a myslim ze to bude nehratelne. Kdyz se dostanes do nejakeho pruseru tak nemas moc jak reagovat protoze se ti lehce stane ze budes mit vsechny kouzla na CD, Chtelo by to alespon jednu abilitu na spamovani a pripadne neco jako escape abilitu. Proste zaradit tam neco jako spirit walk nebo horrify. Many by jsi mohl mit dost tak utocnej skill mozna klidne Acid cloud. Pokud by to nefungovalo a dochazela by mana tak nejakej ze zakladnich skillu ale proste bez neceho co muzu rozhodit kam je treba a kdyz je to treba si hrani moc nedokazu predstavit.
- Secondface
- Gorebelly
kk jsem to možná myslel spíš pro partu ale i tam by mohla nastat tahle situace no tak jsem tam hodil místo Wall of Zombies Spirit walk
http://eu.battle.net/d3/en/calculator/w ... dUh!Ycacbc
zdá se mi to jako bezpečnější než horrify i když immunity nebudou ale nwm no to bych zjístil až v praxy
http://eu.battle.net/d3/en/calculator/w ... dUh!Ycacbc
zdá se mi to jako bezpečnější než horrify i když immunity nebudou ale nwm no to bych zjístil až v praxy
Mě by zajímalo jestli se vám jeví Resource u WD (mana) v něčem lepší nebo zvýhodňující WD naproti Resource wizarda (arcane).
Teoreticky v čem vidíte přednost Manu naproti Arcane a naopak.
@timpa .. Rozdil je tam docela podstatny. Max arcane power se s levelem nezvysuje, skilly stoji porad stejne a rychleji se regeneruje narozdil od many. Pri spamovani nejakych silnejsich skillu jsi ale rychle na nule s AP. Takze musis pouzivat signature skill nebo jinak vyresit AP regen / skill cost redukci. WD v tomhle nabizi trochu vice volnosti, ale taky musis brat ohled na mana cost skillu a mana regen. Nejsem moc velky fanousek signature skillu u wizarda, takze to muze byt muj subjektivni nazor.
Právě ve mě se to mele co hrát jestli wizarda nebo Witch Doctora každý má snad 50% které proklínám a 50% věcí které na těch postavách miluji.
Právě nevím jak budou fungovat ty signature (s regen AP) a celkově na bouchaný wizard jakou bude mít regeneraci AP jestli to může být ultimátní že se bude regenerovat opravdu rychle nebo ne.
Já mám rád Wizarda i jeho kouzla ale v betě jsem měl problém že ty kouzla moc žrali par kouzlení a AP na nule a taky nejsem fanda signature a Arcane Power mě moc nevyhovovalo ale zase má přímočaré brutální DMG kouzla.
Právě nevím jak budou fungovat ty signature (s regen AP) a celkově na bouchaný wizard jakou bude mít regeneraci AP jestli to může být ultimátní že se bude regenerovat opravdu rychle nebo ne.
Já mám rád Wizarda i jeho kouzla ale v betě jsem měl problém že ty kouzla moc žrali par kouzlení a AP na nule a taky nejsem fanda signature a Arcane Power mě moc nevyhovovalo ale zase má přímočaré brutální DMG kouzla.
IMHO tie resource su vytvorene tak aby vytvarali playstyle jednotlivych classov. Takze vyhodu tam nevidim ziadnu, leda ak by wizard oneshotoval na 1 svoj globe v arene .Timpa píše:Mě by zajímalo jestli se vám jeví Resource u WD (mana) v něčem lepší nebo zvýhodňující WD naproti Resource wizarda (arcane).
Arcane je robene na burst dmg.
Mana je na dotky, continualny casting.
Je to vidiet aj na item affixoch co mas k tymto resourcom.
K mane mas 4 item affixy: MaxMana, ManaRegen, HitMana, ManaOnKill
Arcane ma 2: MaxArcane, ArcaneOnCrit
Líbí se někomu sety zbroje na Witch Doctora ???
Mě osobně se zdají šíleně hrozný nejvíce se mě líbí Barbar zbroje.
Celkově se mě moc nelíbí že to není klasický Warlock ale nějaký Afričan z Buše.
Ale líbí se mě jeho skills má podle mě největší variabilitu.
http://www.gamingguru.org/d3-diablo-3-w ... armor-set/
Mě osobně se zdají šíleně hrozný nejvíce se mě líbí Barbar zbroje.
Celkově se mě moc nelíbí že to není klasický Warlock ale nějaký Afričan z Buše.
Ale líbí se mě jeho skills má podle mě největší variabilitu.
http://www.gamingguru.org/d3-diablo-3-w ... armor-set/
Doufám, že se v tomhle threadu už nebudou objevovat termíny jako rage nebo warlock. Korunku by tomu mohl nasadit už jen Vozi s 2300+ rating.
Mně se líbí, že arcane je tak překomplikované, že ho budou moct náležitě využívat jen addicti a nolifeři.
A že WD je extrémně OP se všemi těmi soul harvesty. Takže si ho každý rychle oblíbí.
WD poslední set mi přijde špičkový, vypadá jako vetřelec z jiné sluneční soustavy.
Mně se líbí, že arcane je tak překomplikované, že ho budou moct náležitě využívat jen addicti a nolifeři.
A že WD je extrémně OP se všemi těmi soul harvesty. Takže si ho každý rychle oblíbí.
WD poslední set mi přijde špičkový, vypadá jako vetřelec z jiné sluneční soustavy.
Hraju annihilus.net a projectdablo2.comambin píše:@saesa: cheatovani a editovani nema s kvalitnejsim PvP nic spolecneho a kdyby si kvalitni PvP nekdy hral
No právě já mám rád takové vznešené postavy jako Wizard nebo temné jako necromancer nebo Warlock -> to že je WD černoch z Buše nějaký Křovák jsem trpce přešel.
Jak píše o AP tak z toho mám taky obavy sice Wizard má luxusní pro mě kouzla typu Telepor/ Mirror/ Slow Time a v PvP díky teleportu a meteoru vypadal sakra nebezpečně.
Ale v betě to samí těšil jsem se na mega brutus kouzlení a sotva použiješ 2-3 rozdílná kouzla tak jsi s arcane na 0.
V tom je ten WD benevolentní.
Ono to je těžký rozhodnou za koho hrát chci se dostat co nejdál a mám v plánu pokořit i Inferno a nechci zjistit na 30-40 lvl že mě postava nesedne a jet jinou class
Jak píše o AP tak z toho mám taky obavy sice Wizard má luxusní pro mě kouzla typu Telepor/ Mirror/ Slow Time a v PvP díky teleportu a meteoru vypadal sakra nebezpečně.
Ale v betě to samí těšil jsem se na mega brutus kouzlení a sotva použiješ 2-3 rozdílná kouzla tak jsi s arcane na 0.
V tom je ten WD benevolentní.
Ono to je těžký rozhodnou za koho hrát chci se dostat co nejdál a mám v plánu pokořit i Inferno a nechci zjistit na 30-40 lvl že mě postava nesedne a jet jinou class
Vzhladom nato ze wd sety su cele o helme a odzrkadluju viacmenej nas realny svet (pozri fotky africkych shamanov) mi pridu jeho sety uplne normalne. Odost normalnejsie ako wizardove plechy...
- Secondface
- Gorebelly
no právě né všem se líbí "vetřelec z jiné sluneční soustavy"
mě se zas zdá A. power jednoduší v tom že stačí na pár sec. odběhnout nebo zakástit párkrát primary skill a máš Arcane power z5
wizzadka je rozhodně akčnější, její kouzla se vyvolají tak rychle jak rychle i mizí!, i když nemáš AP máš pořád co sesílat a klikáš vo 106!
což u many musíš dobře počítat abys na fight seslal vše co máš nebo musíš
je to takovej ten stopcaster zakástí, běhá/zakástí běhá... je to podle mě pomalejší char ale rozhodně bezpečnější než wizz. už jen díky Horrify a tý jeho armádě co dokáže vycástit
mě se zas zdá A. power jednoduší v tom že stačí na pár sec. odběhnout nebo zakástit párkrát primary skill a máš Arcane power z5
wizzadka je rozhodně akčnější, její kouzla se vyvolají tak rychle jak rychle i mizí!, i když nemáš AP máš pořád co sesílat a klikáš vo 106!
což u many musíš dobře počítat abys na fight seslal vše co máš nebo musíš
je to takovej ten stopcaster zakástí, běhá/zakástí běhá... je to podle mě pomalejší char ale rozhodně bezpečnější než wizz. už jen díky Horrify a tý jeho armádě co dokáže vycástit
No bezpečnější nevím sice kouzlo Mass Confusion a Horrify ale ze by byl bezpečnější nevím. Protože wizzard má děsně moc Armoru + iluze + teleport + casovou bublinu.
Já asi bud hrát Wizarda i když mě WD hodně láká ale moc se mě nelíbí házení jeho kouzel protože buď jsou plošný na blízku nebo plošný ale hozením na určitý bod. Než se to kouzlo provede nebo dokončí cíl může rychle utéct.
Jsem právě zvědaví jak bude Ajey hrát WD a jestli s touhle postavou dokáže takové zázraky a bude to taková bomba jak popisoval.
co se týče Bety sice jsem nezemřel ani jednou ale u Skeleton kinga nebo u té truhlice jak tam 50sec pořád v aréně vybíhají hordy koster jsem málem natáhnul za WD pantofle. Hlavně skeleton mi zabíjel všechny psíky skoro na jednu ranu ale musim uznat že ten soul harvest je luxus.
Já asi bud hrát Wizarda i když mě WD hodně láká ale moc se mě nelíbí házení jeho kouzel protože buď jsou plošný na blízku nebo plošný ale hozením na určitý bod. Než se to kouzlo provede nebo dokončí cíl může rychle utéct.
Jsem právě zvědaví jak bude Ajey hrát WD a jestli s touhle postavou dokáže takové zázraky a bude to taková bomba jak popisoval.
co se týče Bety sice jsem nezemřel ani jednou ale u Skeleton kinga nebo u té truhlice jak tam 50sec pořád v aréně vybíhají hordy koster jsem málem natáhnul za WD pantofle. Hlavně skeleton mi zabíjel všechny psíky skoro na jednu ranu ale musim uznat že ten soul harvest je luxus.