Yaka píše:Důvody proč tvůj dmg je opravdu znatelně menší, než by mohl být jsou následující:
1) Nemáš + physical dmg tolik, kolik by si asi mohl mít = chybí ti na SoJ ringu
2) Nehraješ na fetish army ale na fetishe z pasivky
- tedy vůbec nemůžeš těžit z +fetish army dmg ( u mě +48% u tebe nula)
TOHLE JE TEN HLAVNÍ DŮVOD
3) Na ringu RoRG přeroluj crit na crit dmg
- peti těží z crit dmg nikoliv z crit chance
4) Chybí Ti TaT rukavice
5) Máš super zbraň - měl bys využít
- na botech přeroluj cokoliv na + dmg na žáby, až najdeš boty kde to půjde
6) Máš zbytečně moc HP
- měl by si se pohybovat okolo 350k hp, více je na škodu a spíše by si měl směřovat na zvýšení intel a dps než life..
To je tak na první pohled
Díky, kouknu na to. Až někdy přijde Kukri tak půjdu do skillu, ale do té doby zůstanu holt u pasivky. O SoJ vím, ale podobně jako u legsů čekám na mats. V případě SoJ tedy spíše na prachy. 40mega goldů zmizelo v RoS jako když plivne. Rukavice snad taky Kadala časem ukáže. Co mě ovšem nenapadlo je změna CC na CD na RoRG. Za tenhle postřeh fakt díky.
S jakou TGH ty běháš T5-T6? Mě těch 10mega TGH přijde tak akorát, na T6 bych dokázal vyjít i s vyšším TGH

Každopádně díky, na ringy se vrhnu!
Co se zbraní týče, tak mám Doombringer s 19% physical, ale o něco nižším rollem, Ve výsledku hitují fetiše podobně. No a pak Thunderfury, která má naopak vyšší roll, asi 2270. Žádná z těch zbraní bohužel vyloženě nevyčnívá. Ale Explosivní žabky mě baví víc. Na druhou stranu neproskočí zdma wallera. Rain of Toads lze kouzlit přes zeď, nebo i za roh místnosti. Kukri se stále shání.