PEJSKARI
Nějak to tady vázne
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Re: PEJSKARI
celkove WD vazne - teda spis Blizz na nej pekne sere. Nevim proc, ale pripada me, ze celkove Blizz si vzdycky najde nejakou postavu (v urcitem casovem obdobi) na kterou hodi bobek. No a prave ted je to nas milovany WD.
fetišisticko netopírovitý wič doktor z jížní Srílanky
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Tyt- ... o/44594241
To tak odpovídá no. Dlouho byl mimo Monk, pak byl mimo Wizz, barbar taky nějakej čas, Crus hned po vydání , teď hold WD no
Nemá smysl řešit - bez ancient kukri jsme zbyteční kromě supporta do party.
největší absťák měl Monk, toho vzkřísil Blizzard nedávno, pokud ho zase nepose**u
Pro WéDéčka : Prsten (už ho mám :p ) Broken Promises: "Po 5 po sobě jdoucích non-critů zvedne na 3 sekundy CritChance na hodnotu 100%" funguje naprosto uchcanciózně pro Petaře . Jak? vysvětlím
-DOT ůtoky - který nikdy necritnou -, prsten započítává
-DOT efekty snapshotnou 100% crit chance pro Fetiše
-Tzn. 5x hodíte Haunt a snapshotujete 100% CritChance jak Haunt tiká
Docela peklo
-DOT ůtoky - který nikdy necritnou -, prsten započítává
-DOT efekty snapshotnou 100% crit chance pro Fetiše
-Tzn. 5x hodíte Haunt a snapshotujete 100% CritChance jak Haunt tiká
Docela peklo
Tak já jako sice ancient Kukri na HC mám, ale že bych byl nějaký dmg dealer ve srovnání s DH či wizzem, to fakt nee
A štve mne to, WD mne baví, ovšem už zatraceně dlouho je fakt mimo. Uživí se pořádně tak akorát ten strašák co si ho zrovna dávám dohromady a půjde do akce
A štve mne to, WD mne baví, ovšem už zatraceně dlouho je fakt mimo. Uživí se pořádně tak akorát ten strašák co si ho zrovna dávám dohromady a půjde do akce
-
- Zhar the Mad
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:goldeagle#2259
Na PTR jsem se vrátil k WD, abych ho odszkoušel. Mám i ten prsten na 3 malý, ale silnější Gargantuany.
Mnooo, teda pánové ten pet WD is Kukrinou je i na T6 proti Barbarovi, DH, Monkovi a Wizadovi strašně pomalej. Nyní chci tesnout tu 6 set. Zunimasu, ale ten boost +100% pro pety (naštěstí šílenost s 30 fetiši neudělali). je asi malej. Nehledě na to, že 6setovou zunimasou v nejlepším případě přijdete buď o helmu na pety nebo o rukavice na pety. Pet WD je strašná s*ač v rychlosti zabíjení hlavně v kasárnách a dungeonech.
EDIT:
Tak na PTR už je jasno, nejlepším pet WD je Barbar s IK setem.
https://www.youtube.com/watch?v=hWaIyX3dFDo
Mnooo, teda pánové ten pet WD is Kukrinou je i na T6 proti Barbarovi, DH, Monkovi a Wizadovi strašně pomalej. Nyní chci tesnout tu 6 set. Zunimasu, ale ten boost +100% pro pety (naštěstí šílenost s 30 fetiši neudělali). je asi malej. Nehledě na to, že 6setovou zunimasou v nejlepším případě přijdete buď o helmu na pety nebo o rukavice na pety. Pet WD je strašná s*ač v rychlosti zabíjení hlavně v kasárnách a dungeonech.
EDIT:
Tak na PTR už je jasno, nejlepším pet WD je Barbar s IK setem.
https://www.youtube.com/watch?v=hWaIyX3dFDo
-
- Zhar the Mad
PTR a tady mrtvo, asi všichni hrajou Pet Barbara, když se Zunimassa na PTR zatím nepovedla.
Tady je mrtvo už dlouho
Setone jsi si jistej, ze je ten prsten Broken promises? Ja ho dropl a zadny takovy stat nema...
V době psaní příspěvku to na 100% byl Broken Promise. na PTR se ovšem věci mění a je možné, že to přesunuly na jiný prsten.
Zapoměl jsem tam připsat, že se jedná o PTR
Zapoměl jsem tam připsat, že se jedná o PTR
Po odhaduji 60-80k shardech mi ta kráva dala kukrinu normální. Tak jsem dal 2 pokusy na GR 42 a hned druhej jsem dal s tim poison guardem i přes zbytečné chyby. Bohužel se potvrdilo, že bez Ackový kukriny sme v háji.
Takže vesele dál gamble zbraně.
Takže vesele dál gamble zbraně.
No ja jsem od doby co vysel patch s A zbranema vydropoval dve, ale bohuzel tez bez Ackove.
fetišisticko netopírovitý wič doktor z jížní Srílanky
Tak toto je něco, co tajně doufám, že bude funkční. Otázka je co nakonec bude na live.
https://www.youtube.com/watch?v=wU40gV5tPb0
Může mi někdo říct zda ten pásek nebo kalhoty (ty ve videu nejsou) budou k dostání i na no season nebo až zase po skončení sezony? Ostatní věci jsou jen úpravy stávajících itemů.
https://www.youtube.com/watch?v=wU40gV5tPb0
Může mi někdo říct zda ten pásek nebo kalhoty (ty ve videu nejsou) budou k dostání i na no season nebo až zase po skončení sezony? Ostatní věci jsou jen úpravy stávajících itemů.
-
- Zhar the Mad
Ten prsten na elementy je fajn, posunul mě s pet Barbarem vždy dále než jiný prsten. max, kdybych zkoušel solo Glasskanóna s F+Restrain prstenem.
Koukám na první reakce po patchi a musím se smát:))
Pásek na summon fetishů rovnou i do NS díky bohu, bez toho bych musel jít na WW barbara rovnou.
1) Čistý pet WD zcela jistě boost - nová zunimasa okej a bude to hodně záležet na gameplay
2) Sacrifice pet WD zcela jistě taky boost - homuculus
3) Jakákoliv modifikace dvou výše uvedených buildů taky boost
a pak přichází
4) Jade - totální fail a to mě fakt pobavilo
- redukce CD u SW z 15 sekund na 12 nevypádá až tak zle ---- ale pod tím taková nenápadná větička, že CD začne až v momentě, kdy vyprší první použití SW to je fakt pecka
Takže totální likvidace tohoto setu i buildu, to jsem fakt nečekal, že si troufnou. Ještě štěstí, že mě ten build fakt nikdy nebavil a to ani přesto, že na to mám top gear, protože to bych už asi opravdu přestal hrát:)))
Zajímavý bude i zapojení ringu na elementy, který také není season only překvapivě pro mě.
Pásek na summon fetishů rovnou i do NS díky bohu, bez toho bych musel jít na WW barbara rovnou.
1) Čistý pet WD zcela jistě boost - nová zunimasa okej a bude to hodně záležet na gameplay
2) Sacrifice pet WD zcela jistě taky boost - homuculus
3) Jakákoliv modifikace dvou výše uvedených buildů taky boost
a pak přichází
4) Jade - totální fail a to mě fakt pobavilo
- redukce CD u SW z 15 sekund na 12 nevypádá až tak zle ---- ale pod tím taková nenápadná větička, že CD začne až v momentě, kdy vyprší první použití SW to je fakt pecka
Takže totální likvidace tohoto setu i buildu, to jsem fakt nečekal, že si troufnou. Ještě štěstí, že mě ten build fakt nikdy nebavil a to ani přesto, že na to mám top gear, protože to bych už asi opravdu přestal hrát:)))
Zajímavý bude i zapojení ringu na elementy, který také není season only překvapivě pro mě.
R.I.P Jade, to jsem tušil už v PTR . Já se ho nahrál docela dost a možná bych se k němu i vrátil časem, kdyby to takhle nezaje*ali .
Zkoušel jsem na PTR i mutaci Pet/Jade s tím, že Jade bude hrát druhý housle. Šlo mi o ten bonus k Hauntu a haunt že bych zároveň využíval ke generování FS, bohužel to prostě nefunguje dobře
Zkoušel jsem na PTR i mutaci Pet/Jade s tím, že Jade bude hrát druhý housle. Šlo mi o ten bonus k Hauntu a haunt že bych zároveň využíval ke generování FS, bohužel to prostě nefunguje dobře
No jak se to vezme - bude potřeba najít funkční mana spender na generaci fetishů. Haunt je jedna z variant, která může fungovat. Já osobně budu teda po pásku a homuculu farmit Pox Faulds, protože ta poison nova zvednutá z 250-350 na současných 450-550 bude hodně znát mezi trashem a AoE.
Pak je taky otázka co se zbraněma, jelikož 2pc bonus zunimasa je lehoučce dosažitelný. Možná tu bude varianta vyhodit i SMK i když jsem skeptickej. Neni tu zbraň, která by skoro perma BBV mohla nahradit si myslím. Problém je s Ackovou verzí:/
Pak je taky otázka co se zbraněma, jelikož 2pc bonus zunimasa je lehoučce dosažitelný. Možná tu bude varianta vyhodit i SMK i když jsem skeptickej. Neni tu zbraň, která by skoro perma BBV mohla nahradit si myslím. Problém je s Ackovou verzí:/