PEJSKARI
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
15 ne?
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:goldeagle#2259
Re: PEJSKARI
Mohli by ten cap na počet FS zvednout na 30, aspoň nějakej boost pro nás bez kukri. Stejně byse to uplatnilo jen někde. Sice by se víc kousal obraz, ale za tu dmg by to stálo. Nebo aby se FA%dmg na gearu vztahovala i na FS.
Ahoj pejskaři,
poraďte mi jak vylepšit dnešní drop Kukri
Vitku -> 10%dmg. S base dmgi bych nehejbal ta celkem de.
fetišisticko netopírovitý wič doktor z jížní Srílanky
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Tyt- ... o/44594241
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Tyt- ... o/44594241
Omg, já chci taky takovou Kukri Z vitky +10% dmg, udělat Ramou dírku (mám jich skladem dost a dost) a jedém
Díky za radu, myslel jsem si to...
Samozřejmně mi udělala velkou radost
Samozřejmně mi udělala velkou radost
Hele MoJ zkoušej u Kadaly, ta nebude takovej problém. TaT už jsou horší, já měl na ně kliku, za cca 5k shardů mi Kadala dala kdysi dávno dvoje Nicméně z dropu jsem je za paragon 270-560 ani jednou neviděl O Kukri snad nemluvit, 70k shardů za pásky taky bez komentáře (WH nikde), tak jsem začal kupovat ty 1hand a modlit se
Asi tak, já teda už mám všechno a něco i 2x, ale MoJ vážně problém není. Kamarád (prasopes jeden), to otočil na vůbec první utracenej BS za svého nového WD . Tak sem ho uklidnil, že MoJ sice napoprvé dobrý, ale za půl roku si řeknem, jak je na tom s TaT a Kurki
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
ked sa tak pozriem na vase profili tak sa ani necudujem ze mate vsetko... ale tak zase aspon tam je ta inspiracia hrat a pocit prekvapenia ci to padne
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:goldeagle#2259
To už je normální provokace toto!hanacius píše:Ahoj pejskaři,
Normálně jak psal předkolega, tak rolni místo vitality +10% dmg a pak tam bouchni ramalandem vulvu na emerald.
To ani nepočítej přestane tě to bavit . Já mám ovšem ověřenou metodu dropu ;-).
Když už sem si říkal, že je to marný a nikdy mi nepadne, přestal sem na to myslet a farmil jiný předměty a ejhle, pak jednoho krásného večera v normal riftu z nějaké bedny hnědej sloupec a ....
Volná romance na téma Kukri. By Seton:
....Tak si říkáš "No, alespoň další FS, bude matroš na enchant" a pak vidíš ten tvar....óóóo ten nádherný, nezaměnitelný tvar Kukri..její křivky.. lehce se opotíš, rozklepou se ti kolena a v břiše tančí motýlci jako ze zamilovaného klišé romantických béček..... začneš pomalu, šetrně, nenásilně identifikovat a odhalovat její skryté přednosti...zdá se ti to jako věčnost a náležitě si to vychutnáváš.....nechceš nic zkazit, je to poprvé..... a pak se tajemství odhalí celé a ty se začínáš modlit aby neměla 500 STR, Mana regen, Vit a LoH. A najedou chceš s touto kráskou strávit celý zbytek tvého bídného života v Sanctuary, počítáte spolu padlé a krmíš ji krví hnusáků, ideální partnerství ;-) .
No takže asi tak se to má s tou Kukrinou, doufám, že si dobře početli hlavně Gold Eagle a Tyckin a spol ;-)
Když už sem si říkal, že je to marný a nikdy mi nepadne, přestal sem na to myslet a farmil jiný předměty a ejhle, pak jednoho krásného večera v normal riftu z nějaké bedny hnědej sloupec a ....
Volná romance na téma Kukri. By Seton:
....Tak si říkáš "No, alespoň další FS, bude matroš na enchant" a pak vidíš ten tvar....óóóo ten nádherný, nezaměnitelný tvar Kukri..její křivky.. lehce se opotíš, rozklepou se ti kolena a v břiše tančí motýlci jako ze zamilovaného klišé romantických béček..... začneš pomalu, šetrně, nenásilně identifikovat a odhalovat její skryté přednosti...zdá se ti to jako věčnost a náležitě si to vychutnáváš.....nechceš nic zkazit, je to poprvé..... a pak se tajemství odhalí celé a ty se začínáš modlit aby neměla 500 STR, Mana regen, Vit a LoH. A najedou chceš s touto kráskou strávit celý zbytek tvého bídného života v Sanctuary, počítáte spolu padlé a krmíš ji krví hnusáků, ideální partnerství ;-) .
No takže asi tak se to má s tou Kukrinou, doufám, že si dobře početli hlavně Gold Eagle a Tyckin a spol ;-)
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
:-D
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!