Arachyrs vs Litany
Caute, potrebuju osvetlit rozdil mezi sety Spirit of Arachyr a Legacy of Nightmares
pokud mam na sobe komplet Arachyrs tak sesty bonus je +1200% dmg na Firebats
pokud mam na sobe prsteny z Legacy of Nightmares tak garance za kazdy A predmet je +100% dmg coz ve finale dela 9*100% (nevim zda se do toho pocitaji i prsteny v tom pripade 11*100%) +9(11)*4% damage reduce (oproti 50% za 4p z Arachyrs)
pocitam nekde blbe nebo mi v tomhle pripade vyjde Arachyrs mnohem lip jak na dmg tak na redukci? Pokud dam Aquillu do Canais kostky a ne na sebe sem tam za 100% redukci + set Endless walk (While moving, damage taken is reduced by up to 50%.While standing still, damage dealt is increased by up to 100%)
Diky za prispevky
pokud mam na sobe komplet Arachyrs tak sesty bonus je +1200% dmg na Firebats
pokud mam na sobe prsteny z Legacy of Nightmares tak garance za kazdy A predmet je +100% dmg coz ve finale dela 9*100% (nevim zda se do toho pocitaji i prsteny v tom pripade 11*100%) +9(11)*4% damage reduce (oproti 50% za 4p z Arachyrs)
pocitam nekde blbe nebo mi v tomhle pripade vyjde Arachyrs mnohem lip jak na dmg tak na redukci? Pokud dam Aquillu do Canais kostky a ne na sebe sem tam za 100% redukci + set Endless walk (While moving, damage taken is reduced by up to 50%.While standing still, damage dealt is increased by up to 100%)
Diky za prispevky
Re: Arachyrs vs Litany
Endless walkjsem netestoval, ale není tam nějaká prodleva mezi přepnutím běhu a stáním ?
jj prestupuje to ze 100% dmg do 50% redukce. Jakmile se zastavim s netopyrama tak to pomalu nabiha zase na dmg
Arachyrs boostuje jen neco, LoN vsechno , ano, pocitaji se i prsteny do bonusu . Velka vyhoda, kterou si asi lidi moc neuvedomuji, ze to neni jen o tom bonusu do dmg, ale taky o tom, ze mas pak naprostou volnost na gearu a tim padem musis pocitat i s bonusama z gearu, kterej bys nemohl nasadit spolecne s arachyrem . Najednou je misto pro TaT, MoJ, grin reaper, leoric crow, frostburny, cinder, aquila,skeleton ramena atd atd atd mohl bych pokracovat dlouho.
To je dalsi obrovskej benefit
To je dalsi obrovskej benefit
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
tohle me nenapadlo ..DIky setone
.
Včera sem doskládal LoN Bats ... neskutečná prasárna . Líbí se mi, že i přes obrovskou dmg je krásná i toughness (přes 500miliónů v boji) takže si tak člověk v pohodě stojí uprostřed s*ač*k a životy nejdou pod půl, když načasuju dobře SW, nemusím uhýbat před ničím ani motlen explozí a to vše včera zkoušeno na GR72 (okolo 13min, na ho*no boss (rime), amu bez critCH, 3x50 augunment) no prostě né dodělanej gear úplně . Ambice na GR80+ jsou a reálné, jen si s tím trochu pohrát a hrát to déle jak půl hodiny včera
Včera sem doskládal LoN Bats ... neskutečná prasárna . Líbí se mi, že i přes obrovskou dmg je krásná i toughness (přes 500miliónů v boji) takže si tak člověk v pohodě stojí uprostřed s*ač*k a životy nejdou pod půl, když načasuju dobře SW, nemusím uhýbat před ničím ani motlen explozí a to vše včera zkoušeno na GR72 (okolo 13min, na ho*no boss (rime), amu bez critCH, 3x50 augunment) no prostě né dodělanej gear úplně . Ambice na GR80+ jsou a reálné, jen si s tím trochu pohrát a hrát to déle jak půl hodiny včera
ja celej den shanel Jeram nebo Taskery..ani ho*no :D a iluzionist boot muzu jen snit
Iluzionist boty jsou velká prasárna . Člověk na ně nečeká tak dlouho jako na zbytek, ale těch dodělanejch A2 bounty než mi vypadlý áčkový, to byl hnus..
Mohl sem točit přes kostku ty non-anci, ale to sem si chovával na jiné věci a vypatilo se (včera na první otočení Sacred v áčku) a TaT jsem taky přetočil z normálních...
Mohl sem točit přes kostku ty non-anci, ale to sem si chovával na jiné věci a vypatilo se (včera na první otočení Sacred v áčku) a TaT jsem taky přetočil z normálních...
To rad slysim. Netopyry jsem vzdy mel rad. I kdyz tady to neni hlavni zdroj dmg, tak se tesim az to poskladam. Zatim jsem poskladal jen LoN Locust Swarm na tX farm build (non-ancient TnT) a i to je mazec. Na oboje netopyry mi stale jeste chybi vic veci.
mi prijde ze dokud nemas perfektni veci do tohodle buildu, tak je to nejake zdlouhave. Boty nemam stale, taskery nontrifecta, jeram stale nic , lepsi zbra taky nic , bracery nic..ta hra me musi nesnaset. a pak kdyz jedu s crusem tak oni hodi jedny sudy je mrtvo.ja netopyrama vytocim max 300m dmg v critu a jediny co me uspokoji je guarga pes za 2b. Na single dobry ale na promlaceni se trashem hruza a des
Dotaz na kukri k bat buildu. Roll dmg nebo as?
jako u konkretní nebo obecně? myslíš critdmg co má kukri nebo její základní dmg? na kukrině nech critdmg.
nn pretocitjeden stat
int-blbost
vit-tu sem prubnul
CD-blbost
ale jestli narolovat kvuli batum AS 7% nebo dmg 10%. rollnul sem 10dmg ale co vidim videjka dou dost tvrde po AS kvuli rychlejsimu spelu netopyru. Pouziti ciomery atd
int-blbost
vit-tu sem prubnul
CD-blbost
ale jestli narolovat kvuli batum AS 7% nebo dmg 10%. rollnul sem 10dmg ale co vidim videjka dou dost tvrde po AS kvuli rychlejsimu spelu netopyru. Pouziti ciomery atd