Carnevil build
su trapnej, vcera vecer asi 12x 55 a nic, je to fakt hnus cekat na roll, jinak asi je taky trapny zkousel 55, mel bych spis dat 59....
Buchis je death, ať žije herdek
Re: Carnevil build
No stres - spíš jde o to, že nemáš co sbírat tak zkoušej:)) to se podaří s takovým DPS je šance veliká..
-
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Poldinka#2370
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Pold ... o/51947175
Jedu teď PD WD jako blázen ... na výbavě to začíná být vidět 3 týdny bez rodiny sám doma .. každý večer pařím
Ale to nutné držení zmáčknutého myšítka při střelbě (čili prakticky pořád) je devastující ... Včera mě v jednom obzvlášť šťavnatém GR ke konci u bosse chytla regulérně křeč do ruky a musel jsem pro tentokrát hraní ukončit. Jak tohle proboha zvládáte ??? Nějaké tipy na regeneraci? Tohle je totiž mnohokrát horší ... držet konstantně zmáčknuto ... než klasické zběsilé klikání, na které už je tělo navyklé a trénované
Jedu teď PD WD jako blázen ... na výbavě to začíná být vidět 3 týdny bez rodiny sám doma .. každý večer pařím
Ale to nutné držení zmáčknutého myšítka při střelbě (čili prakticky pořád) je devastující ... Včera mě v jednom obzvlášť šťavnatém GR ke konci u bosse chytla regulérně křeč do ruky a musel jsem pro tentokrát hraní ukončit. Jak tohle proboha zvládáte ??? Nějaké tipy na regeneraci? Tohle je totiž mnohokrát horší ... držet konstantně zmáčknuto ... než klasické zběsilé klikání, na které už je tělo navyklé a trénované
S11 aneb Monk v záplavě Necromancerů
Můžeš si vyměnit zombie dogy za šipky a držet jedničku:)
Víc nevymyslíš, protože makrovat to nemá smysl, jelikož se potřebuješ uhýbat. Já ted budu hrát přes víkend tak jsem zvědav, jestli ještě něco upgradnu, za shardy zkusim asi jako další hlavu a pak teda už zbývají jen ruce. Kupovat zbraně nebudu, škoda shardů to spíš pak budu spoléhat na reroll přes kostku.
Víc nevymyslíš, protože makrovat to nemá smysl, jelikož se potřebuješ uhýbat. Já ted budu hrát přes víkend tak jsem zvědav, jestli ještě něco upgradnu, za shardy zkusim asi jako další hlavu a pak teda už zbývají jen ruce. Kupovat zbraně nebudu, škoda shardů to spíš pak budu spoléhat na reroll přes kostku.
Už jsem si sehnal obstojný Lacuni , ale jsem furt moc papírovej, ani DH mi tak neumírá jako PD WD
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Seto ... o/44467005
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Seto ... o/44467005
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
No papírák fakt slušnej Kde jsi nechal rezisty a vůbec nějakej ancient gear? Armor mám 7300 a rezisty 1600+, 700k HP.
Já to na HC jedu pochopitelně víc tankovitě, nicméně myslím že i tobě by shoulders + bracers Aughild nijak neuškodily Zuni botky ideálně jako mám má, tzn. defenzivní, movement speed nahoníš paragonem, to vyjde lépe. S tím v partě celkem držím do GR50, s tank monkem už padnul GR53
Já to na HC jedu pochopitelně víc tankovitě, nicméně myslím že i tobě by shoulders + bracers Aughild nijak neuškodily Zuni botky ideálně jako mám má, tzn. defenzivní, movement speed nahoníš paragonem, to vyjde lépe. S tím v partě celkem držím do GR50, s tank monkem už padnul GR53
-
- Doom Knight
Setone ... jak často tě zachrání ty skeletonkingový ramena??? To mě vždycky zajímalo ...píšou, že je šance, ale nepíšou jaká ... ale je to aspoň 1x ze 4 chcípnutí třeba?
Tyckin : no farmit GR se moc nehodí a trialy mě prostě rvou koule, to je hnus na druhou a T6 s flusačem taky není kdovíjaká farma . Gear mám prostě to co paslo no, lepší jsem neviděl . Aughis jsem měl (a verze obou itemů) ,ale zas jsem hodně trpěl na AS, takže nebylo DMG na vyšší GR....achjoooooo .
Pan HU: 1 ze 4 určitě docela dobře procujou se mi zdá
Pan HU: 1 ze 4 určitě docela dobře procujou se mi zdá
Ono s tím gearem je to celkově dost otázka. Je otázka za čím jít, zda za sheet dps nebo za elementem a IAS. Pořád to beru tak, že fetishové mají zastropovaný crit chance na 15% a v té chvíli je možná lepší mít nižší DPS s tlakem na +poison dmg a maximalizaci IAS. Rozhodující je tam amulet. Skeleton ackové ramena vyfarmíme až nasadí patch - jelikož se budou běhat bounty jako splašené opět se rozjede komunita split bounty a to bude hned.
-
- Doom Knight
No házet poison na amulet ... když tam mám 10 + 100 ... se mi zrovna nechce Až padne nějakej jinej dobře rollnutej a s +ATS ... pak zkusím místo 10% chance natočit Posion ...
- skyrim1988
- The Butcher
- BattleTag:Strecha#2293
Ja se treba potykam s absolutni smulou na dropy Vcera jsem po tydnu ci jak dlouhe dobe,konecne ziskal neco ackoveho Zuni chesta me docela potesila.Mozna se to ted vic rozpada.Jinak trauma z ceremonial noziku,dal pokracuje 7x non A DoD a Kukri nexistuje!!!Vyzsi GR by bylo mozne,jenze bud je spatny roll monster nebo jich je tak malo po kupe,ze to proste nestihnu...
Ta papirovost me taktez trapi.Chcipnu nekdy tolikrat,ze mam chut tu hru hodit z okna Bud to nemam stale v rukach,nebo je spatna konstelace hvezd Jine vysvetleni nenachazim.
Jeste je moznost ta,ze me Blizzard nema v lasce
Edit : Pane_Hu s tim rollem prostredi mas pravdu Kolikrat na ty male smrady nadavam,ze se porad nekde loudaji
Ta papirovost me taktez trapi.Chcipnu nekdy tolikrat,ze mam chut tu hru hodit z okna Bud to nemam stale v rukach,nebo je spatna konstelace hvezd Jine vysvetleni nenachazim.
Jeste je moznost ta,ze me Blizzard nema v lasce
Edit : Pane_Hu s tim rollem prostredi mas pravdu Kolikrat na ty male smrady nadavam,ze se porad nekde loudaji
Naposledy upravil(a) skyrim1988 dne 29.07.2015, 13:49 hod., celkem upraveno 2 x.
-
- Doom Knight
Ještě mě napadlo, jak se tu řešil ideální roll GR ... ono to je u tohoto buildu kolikrát i víc o prostředí než o potvorách ... Naprostý luxus jsou ty dlouhé chodby nebo kanály Naopak ty místnosti se spoustou dveří .. .furt cik cak ... to je úplně na ho ... fetišáci furt zaseklí někde za rohem :-(
Tak na T6 bych asi umřel nudou i na HC Trialy už mne postihují celkem málo, mám kupy klíčů, protože jak se gemy dostanou kam mají (50+), beru prostě vždycky klíč, takže mi vlastně neubejvaj Ale na zrušení trialů se teda fakt těším, šílenej opruz a dá se tam i ripnout
ted sem koukal na video: https://m.youtube.com/#/watch?v=sSMCUz-jqDI
a pekne to tam soli s flusacem, dmg 2,7mio a crity tam litali pekny,
se tesim jak to vyzkousim na 65+ 4Man grupe, to me budou litat 2bio crity jak fik.
Hlavne sem nejvic zvedav na slozeni grup, zda bude vse stejne, nebo se nam zmeni.
Nema nekdo nake info?
a pekne to tam soli s flusacem, dmg 2,7mio a crity tam litali pekny,
se tesim jak to vyzkousim na 65+ 4Man grupe, to me budou litat 2bio crity jak fik.
Hlavne sem nejvic zvedav na slozeni grup, zda bude vse stejne, nebo se nam zmeni.
Nema nekdo nake info?
Buchis je death, ať žije herdek
Seeee.
Odesláno z mého HM 1S pomocí Tapatalk
Odesláno z mého HM 1S pomocí Tapatalk
Tak jako ta změna Carnevilky že jich fluše jen 5 nejblíž ke mně a zbytek kouše mne docela dost nasrala
-
- Doom Knight
asi tak ... :-( přemýšlím jak ten build upravit...
Už někdo přemýšlel, jaký ring na sólovku? RoRG v kostce, Unity nasadit, a druhej ring zase CoE?
F/R na sobe, RoRG v kostce....
Sorry, ale sólo GR40+ bez Unity nejdu
Jinak ale chápu-li dobře, tak ti neflusací feťáci pak netěží z poison dart bonusu (gear, gem) že? Tudíž flusací critujou za 1mld, ostatní "to pižlaj"
Jinak ale chápu-li dobře, tak ti neflusací feťáci pak netěží z poison dart bonusu (gear, gem) že? Tudíž flusací critujou za 1mld, ostatní "to pižlaj"