Support WD
V parte máme dva lidi co mají support WD postavený ale jeden chce hrát furt monka a druhý zas má dobrý dh kterého by byla škoda ale nějak to případně vymyslíme...
Re: Support WD
Našel sem teď inzerát na owncore tak sem se majitele poptal na cenu... Jestli dostanu odpověď budu informovat
- CalypsoCZ
- Fallen Shaman
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Calypso#2635
No já WD klidně dodám když už toho supporta mám a můžem to někdy prubnout až budou děti spátSeton píše:No já taky a ideálně z pozice mého monka (momentálně solo GR40 bez unity ringu). Takže já, ty a toho WD seženem kde?
No jako další požadavek by ale měl být PC, který Vám tu hru v partě dovoluje vid Setone )))))
neser .
No, bohužel máš ale pravdu . vždycky na to zapomínám (jak se těším na dobrej run) a pak je to ve hře hodně drsný probuzení do reality . Nicméně, jsem si trošku pohrál s nastavením mé stařičké Nvidie a včera se Střechou a jedním Wizzem (tedy 3P) to nebylo tak strašný !!!! myslím, že jsem místy dokonce zahlídl 15 FPS !!!!!! .
Pro ty, kdo teď zírají na tu větu co je tučně a nechápou, vysvětlím : Když někdo 3 roky hraje v partě na 7 FPS je pro něho najednou 15 FPS něco jako soukromej harém ve sklepení pivovaru (ráj) .
No, bohužel máš ale pravdu . vždycky na to zapomínám (jak se těším na dobrej run) a pak je to ve hře hodně drsný probuzení do reality . Nicméně, jsem si trošku pohrál s nastavením mé stařičké Nvidie a včera se Střechou a jedním Wizzem (tedy 3P) to nebylo tak strašný !!!! myslím, že jsem místy dokonce zahlídl 15 FPS !!!!!! .
Pro ty, kdo teď zírají na tu větu co je tučně a nechápou, vysvětlím : Když někdo 3 roky hraje v partě na 7 FPS je pro něho najednou 15 FPS něco jako soukromej harém ve sklepení pivovaru (ráj) .
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔
PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔
to je o třídu lepší model než mám!! tak moc bych si ho přál
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
- CalypsoCZ
- Fallen Shaman
- BattleTag:Calypso#2635
Je opravdu vtipné sledovat, kam se někdy diskuze, od založení tématu dostane
Tak zpět tématu - úspěšně jsem ustrašil na HC GR42 Gear sice ještě nemám zrovna ideál, ale i tak to jde hezky
-
- Gorebelly
- BattleTag:tvoje mama
Je to pašák tenhle strašák
Jenže guardiani se mne často nebojí a hned z toho byl u smraďocha double rip
Ale pořád potřebuju poladit gear, 28M toughness žádná sláva
Ale pořád potřebuju poladit gear, 28M toughness žádná sláva
No měl by ses dostat na tough 35-40M v základu a není to zas až tak problém si myslím. Většinu mám craftnutou. V momentě, kdy zkombinuješ BT set a amulet na lighting si defakto nesmrtelnej. Umřít se dá jen nepozorností na laser, ale tomu se dá uhnout bez problémů.
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:goldeagle#2259
Lighting amulet jsem za celou dobu hraní viděl 2x, a to měl totálně nepoužitelnej roll.
- bleptys
- Gorebelly
- BattleTag:bleptys#2344
Chci se zeptat, pro neznalce WD co za legacy věci se přesně myslí popřípadě nějaký build :-) moc děkuji.
CZSK Komunita
- Dolfi77
- Wraith
- BattleTag:dolfi77#2259
mam jenom dotaz : jaky gemy kdyz nehraju sezonu??? popr.co bych mel zmenit? BT brnko a pasek je v hledani,prosim o rady : http://eu.battle.net/d3/en/profile/Dolf ... o/56938796
Nejnebezpečnější příšera ve hře je nováček, který jde vedle tebe
profil : https://eu.battle.net/d3/en/profile/dol ... o/72718723
profil : https://eu.battle.net/d3/en/profile/dol ... o/72718723
to Dolfi77:Ahoj,písali sme si cez chat,tak ale este napísem inspiraciu pre ostatnych fear wd:urcite toxicky gem,otravi nielen utocne skily ale aj wd fearovací skill.Mne sa este osvedcil gem proti elitkam a hraval som (znova na sezone rozohram) s gemom na petov.
EDIT:Inac set na followerov co mas, je do zaciatku kym nenajdes niečo lepšie parada,neviem prečo ale Eirina mi v boji menila enemakov obcas na sliepky.
EDIT:Inac set na followerov co mas, je do zaciatku kym nenajdes niečo lepšie parada,neviem prečo ale Eirina mi v boji menila enemakov obcas na sliepky.
- Stanley
- Minion of Destruction
- BattleTag:Stanley#2169
Protože má skill, který to děláMorbid píše:...neviem prečo ale Eirina mi v boji menila enemakov obcas na sliepky. ...
Jinak dávat dmg lege gemy na support wd je blbost. Jediný opravdu užitečný je Toxin. Pak třeba Gogok a Moratorium.
Protože má skill, který to dělá
Nech pozeram ako chcem, v skill tree ten skil nema.
Jinak dávat dmg lege gemy na support wd je blbost. Jediný opravdu užitečný je Toxin. Pak třeba Gogok a Moratorium.
Súhlasim, v chate som mu radil, keby hral sezonu,aby si dal molten alebo esoteric.Asi som sa zle vyjadril, to sa ospravedlnujem, ja som skor hral pet wd + horify.
Nech pozeram ako chcem, v skill tree ten skil nema.
Súhlasim, v chate som mu radil, keby hral sezonu,aby si dal molten alebo esoteric.Asi som sa zle vyjadril, to sa ospravedlnujem, ja som skor hral pet wd + horify.
Aha,sory,dlho som snou kedysi hrával a ten skil nebol slepačí,len ich nejak očarovala,že nebojovali.Teraz hrávam s templarom,občas so zlodejom.